Znam da se motao oko Nisa. Kada smo se kidali sa Turcima, pucao je u bure baruta i pobio 100.000 Srba i 200.000 Turaka. Sagradjena je kula od lobanja koja se zove Cele Kula, ali mislim da je podignuta i crkva na tom mestu. Ima neko iz Nisa, da nam pojasni malo ?
Poruku je menjao/la Marko - Petak, 15.06.2012, 11:33 PM
Hahahahah ja mislim da je Tanja najbolja za to, ipak ona bila udata u Niš zar nema ništa na googlu o njemu?
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
MarijanaBK1, znaci cim sam bila udata, sad sam razvedena... Pa kad pre? Dva puta si me vec udala i jednom razvela, treci put ima da mi krstis dete.
Meni istorija nikad nije bila jaca strana, tako da i ne znam nesto preterano o njemu, tacno je ovo sto Marko rece za Cele-kulu. Kula je podignuta od lobanja srpskih ratnika, poginulih na Cegru. Kad su napali Turci, Sindjelic nije imao nikakvo pojacanje, jos ovi bili brojniji, poceli su da ulaze u sanac a Stevan nije hteo da se preda i usao u barutanu i ispalio hitac i tako digao sve u vazduh. Ko ima priliku da nekad poseti Nis neka obavezno obidje i ovaj spomenik iz Prvog srpskog ustanka. MarijanaBK1, ja cu tebe da vodim.
(ako negde grasim,slobodno me ispravite)Rodjen je u selu Vojska,a preselio se u selu Grabovac odakle mu je valjda majka,u Svilajncu (koje je inace opstinsko mesto ovim selima)se nalazi spomenik Stevanu Sindjelicu a u selu Grabovcu se nalazi kuca Stevana Sindjelica...a da i potomci Stevana Sidjelica zive u selu Grabovcu...