Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Lepota i Zdravlje » Zdravlje » B-17 JEDAN OD MOGUCIH LEKOVA PROTIV RAKA (Amygdalin ili Laethril)
B-17 JEDAN OD MOGUCIH LEKOVA PROTIV RAKA






15404
poruka na forumu
2409 REP OFF



post # 1 | 09.07.2011 , 2:06 PM

Амигдалин је цијаногени гликозид који се налази у семенима бадема и другог коштуњавог воћа. У организму човека и животиња се дејством ензима разлаже на гликозу, бензалдехид и веома отровну цијановодоничну киселину. Она може да изазове тровање уколико се за кратко време поједе сувише семенки бадема. У медицинске сврхе амигдалин се користи од 1830. године када је откривен.

Vitamin B-17 iz kostica kajsije ili badema,koristi se u lecenju tumora i malignih oboljenja a odlican je i kao preventiva da do istih oboljenja ne dodje.
Osnovna sustina njegove upotrebe je ta sto se u kostici tj semenki kostice nalazi otrovna cijanovodicna kiselina okruzena glikozom-secerom.Celije raka prozdiru secer a sa njim i cijanovodonik koji ih truje i unistava.
Preporucena doza za obolele je 30-35 semenki u toku dana,s tim sto se ne sme u toku jednog sata pojesti vise od pet semenki.
U toku koriscenja preparata na bazi B-17 vitamina nije preporucljivo koristiti secer bilo koje vrste,cak ni skrobni iz krompira,kako bi celije raka bile orijentisane da koriste samo secere iz vitamina B-17 i samim tim sebe unistavale svojom prozdrljivoscu.
Voleo bih da procitate odredjene tekstove na Guglu u vezi ove teme.
Ja cu Vam samo reci da moj otac koristi B-17 od prosle godine,maja meseca. Nije bas disciplinovan,ali se bolest ne siri. U martu mesecu 2o1o godine su mu rekli da po rezultatima nece ziveti vise od dva meseca. Naravno,promenio je i rezim ishrane,potpuno je izbacio svinjetinu,secere i proizvode sa konzervansima i aditivima.
Voleo bih da sa Vama podelim neka iskustva u vezi ove teme.

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?



Forum » Lepota i Zdravlje » Zdravlje » B-17 JEDAN OD MOGUCIH LEKOVA PROTIV RAKA (Amygdalin ili Laethril)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: