Nakon mešanja u tajnu misiju ,Punisher je odveden u pritvor od Agenta Štita i Osvetnika, crne udovice. Po nalogu direktora Nick Fury , Punisher i Crna udovica se šalju na misiju da zaustave Leviathan, globalnu terorističku organizaciju , koja planira da proda ukradeni Oklop Tehnologija po najvećim ponudama. Sada ,osvetnici i špijuni moraju da rade zajedno kako bi se sprečili da ova tehnologija padne u pogrešne ruke. Sudbina sveta , a i Osvetnika , visi o koncu. ">

Filmovi

Početna » Filmovi » Akcija, Fantazija, Animacija

glasova: 35






Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)

Žanr: Akcija, Fantazija, Animacija

Uloge: Jennifer Carpenter, John Eric Bentley, Grant George

Režija: Kenichi Shimizu

Datum izlaska: 25.03.2014

Zemlja: USA

SINOPSIS

Nakon mešanja u tajnu misiju ,Punisher je odveden u pritvor od Agenta Štita i Osvetnika, crne udovice. Po nalogu direktora Nick Fury , Punisher i Crna udovica se šalju na misiju da zaustave Leviathan, globalnu terorističku organizaciju , koja planira da proda ukradeni Oklop Tehnologija po najvećim ponudama. Sada ,osvetnici i špijuni moraju da rade zajedno kako bi se sprečili da ova tehnologija padne u pogrešne ruke. Sudbina sveta , a i Osvetnika , visi o koncu.

Slike iz Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) Slike iz Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) Slike iz Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014) Slike iz Avengers Confidential: Black Widow & Punisher (2014)



Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.
[ Registruj Se | Uloguj se ]


PORUKICE


NOVO NA FORUMU
Moj sajt
smitke u Moj Sajt
Turizam
smitke u Turizam
Koji auto vozis?
smitke u Automobili
Vasa konekcija speedtest.net
smitke u Internet konekcije i klijenti