|
Vezbom do zeljenih rezultata
|
|
|
|
post # 1 | 26.03.2011 , 2:42 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 2 | 26.03.2011 , 9:58 PM
|
Sto se tice kicme najbolje resenje je majka Ozbiljno,kada god me je videla da sam se "zgurio" odmah bi me opomenula i ja bih se ispravio,tako sam stekao naviku da uvek budem ispravljen.A evo sada imam ravna ledja bez ijedne krivene.Sto se tice sedenja za racunarom stavim jastuk pod ledja i "zalegnem" tako da nemam problema ni sa tim.Pazi sa trbusnjacima jer dosta njhi se krivi zbog trbusnjaka i grudi,pazi da pravilno radis 
|
|
| |
|
|
post # 3 | 27.03.2011 , 9:02 AM
|
dragan_93, hvala na savetu ja sam svasta pokusavala.. i mene je majka motivisala xD Pricala mi je blablabalab ( ko zna sta ) i onda ( posto sam veliki inatlija ), krenula u inat svima.. Trcala sam ko debil Cackom, ukljucila muziku i vezbala kuci... Sve.. Ali izgleda da je najbolje kosarkom.. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 4 | 19.04.2011 , 10:04 PM
|
Quote (DxD) E pa.. Da li ste nekada vezbali da imate jaci stomak, omrsate ili da udjete u neke pantalone? Evo mog primera.. ja sam bila se iskrivila od racunara i krenula sam da vezbam... od trcanja, cucnjeva, basketa... samo sam htela da imam trbusnjake, a zapravo dobila sam nesto bolje od toga imam skoro prava ledja.. i to za 2,5 meseca ja sam uspela da ispravim upitnik na ledjima jos malo sam kriva, ali, mnogo je bolje.. i vise sam postigla sama nego na treninzima... pa ja treniram radim trbusnjake trcim igram isto basketa i fudbala ali upitnik na ledjima je tu opet 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 7 | 16.06.2011 , 1:05 PM
|
jasambudala, vidi... polako.. kazes sebi.. danas cu da ukljucim racunar i pustim tog Knindzu ( kako se vec zove ) i danas radis 100 trbusnjaka sutra 100 prekosutra 150 nakosutra 150.. i tako.. do 500... pa posle pustis telo da ti odmori, jer je to ipak veliki fizicki napor i nakon toga.. 2-3 dana nesto drugo.. i tako stalno... ja sam sada skoro prava badule, znam.. moj otac imam isto tih srcanih problema.. to je nasledno izgleda u nasoj lozi.. e ovako.. on nikada ne trci.. nista.. samo setka... k'o neka dzukelica... ti lepo pustis muziku, sluske u usi, i polako setas... i eto... to je najlaksa vezba 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 8 | 26.01.2012 , 11:02 PM
|
treba trenirati naravno svaki sport je zdrav i koristan na svoj nacin 

|
|
| |
|
|
post # 9 | 27.01.2012 , 6:25 PM
|
Quote (DxD) Ali izgleda da je najbolje kosarkom.. Joooooooooooj to je istina,ja sam smanjio svoju kilazu i dosta se razvio samo od igranja kosarke tj. basketa.Ali meni je dosta pomogla i voznja biciklom tako da ko moze nek koristi bajs sto vise... 
|
|
| |