Zenske borbe
|
|
|
post # 1 | 09.03.2012 , 10:22 AM
|
Dok sam jutros visila na vejsu, videla sam neki video.. U komentarima ( videa ) piše.. xD Quote S ovom je u krevetu pravi izazov 3:) sa ovom u krevetu muskarci budu zene :D I evo video klipa... Šta mislite o ovome? Da nežna bića trebaju da budu ovako grube...?
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 2 | 09.03.2012 , 10:53 AM
|
haha evolucija...sada su zene grublje a muskarci nezniji a njih 2 sto se valjaju po podu su mi bas sexy,volim izazove u krevetu i nebih se zalio da mi je jedna od njih devojka .
|
|
| |
|
post # 3 | 09.03.2012 , 11:11 AM
|
Pa ti sad se usudi nju prevariti
Ja ipak mislim da ta vrsta sporta kao ni ostali njemu slicni nisu za zensko. Jednostavno zena gubi svoju zenstvenost, gracioznost i postaje grublja. Ali verovatno se tom vrstom sporta bave one devojke koje imaju malo vise muskih hormona.
Licno nikada ne bih izabrala tim da se bavim.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 4 | 09.03.2012 , 12:15 PM
|
Dobro bi mi dosla jedna ovakva druga, da mi se nadje u situacijama, kao sto je to bilo sinoc, kada napaljeni magarac nasrne na mene. Da mu natenane odstranimo i ono malo sto ima u gacama.
Poruku je menjao/la Mermaid - Petak, 09.03.2012, 12:58 PM
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
post # 5 | 09.03.2012 , 3:52 PM
|
|
|
| |
|
post # 6 | 09.03.2012 , 4:07 PM
|
Quote (Leksi) Jednostavno zena gubi svoju zenstvenost, gracioznost i postaje grublja. Slazem se. Ne volim kad vidim tako te muskobanjaste devojke. Quote (Marija_Nikola) Ovo žensko?Ovo dama?
I sta mislim, pa mislim kad bi me jedna takva udarila ne bih vise ni ustala.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 09.03.2012 , 4:47 PM
|
ahahaha, cik da je nedoceka kad se vrati s trening oprani sudovi, raspremljena kuca, opeglan ves i rucak na stolu meni se ovo ne svidja ali ako nekome pricinjava zadovoljstvo, nek se bavi...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 8 | 09.03.2012 , 5:15 PM
|
Fuj. Fuj. Fuj. Fuj. Fuj.
Meni je draže biti dama nego kakav borac. I taj stav im je odvratan.
|
|
| |
191 poruka na forumu
| |
11
| |
89
|
|
post # 9 | 09.03.2012 , 6:44 PM
|
Quote (Tanja91) Slazem se. Ne volim kad vidim tako te muskobanjaste devojke. Zanima me sto misite o ovoj muskobanjastoj zeni
Poruku je menjao/la neko1902 - Petak, 09.03.2012, 6:44 PM
"one man's fun is another's hell"
|
|
| |
|
post # 10 | 13.03.2012 , 7:57 PM
|
Quote (neko1902) Zanima me sto misite o ovoj muskobanjastoj zeni Kao sto rekoh... Quote Ne volim kad vidim tako te muskobanjaste devojke.
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 12 | 18.04.2012 , 9:53 AM
|
FKN terminators volem ja i takve
|
|
| |
|
post # 13 | 08.09.2012 , 11:01 PM
|
Glupost.. Ove se samo valjaju, i pipkaju.. Više volim muške borbe! Meni nisu muškobanjaste, i da, smatram da žene trebaju da budu jake, i da znaju da se biju i odbrane, jer su muškarci odavno prestali da brane "slabiji" pol. Zato kad neće niko da odbrani, sama se brani! I ko kaže da one ne mogu da budu dame van ringa, stave kilo pudera kao razne seljandžure, nafrakaju se, obuku minić, i popnu se na 20-tice i eto ti ribe i "dame" koje trepuće kao mala maca. Pre ću ovakve devojke da podržim, nego one sve umiljate i fine.. Nastavak priče znate.
Neuspeh nije opcija!
|
|
| |
|
post # 14 | 08.09.2012 , 11:42 PM
|
Pa definitivno je bila dobra borba...sta mislim o tome...pa ne bih je ozenio...ja volim kad je se zensko ponasa ko zensko...
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |