Plasticna hirurgija
|
|
|
|
post # 2 | 25.11.2010 , 9:46 AM
|
ne mrzim to svako bice je posebno i Bog da je hteo da su ljudi u silikonima stvorio bi Seku ( Aleksic ), Stoju.... a ne Evu
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 25.11.2010 , 3:16 PM
|
mozda tamo nekada..;P..;)..ali sad sam trenutno zadovoljan sobom..
|
|
| |
|
post # 4 | 26.11.2010 , 9:20 AM
|
pa ja sam gledala jeziv video u kojem je devojka jedna skoro vitalne organe izgubila nju je i decko ostavio i prijatelji njoj ni plasticna operacija ne moze pomoci... ako zelite da postavim video postavicu ga...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 26.11.2010 , 10:47 AM
|
Quote (MarijanaBK1) opsednutost i bolest... DA! potpuno se slazem....
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
post # 8 | 26.11.2010 , 8:58 PM
|
Quote (sandra1000) ha ha ha zamisli ti onog ko to ljubi jadan on... Quote (dragan_93) mislis onoga ko se trudi da ljubi..;D ko se trudi valjda dobije....
Ko si ti?
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 10 | 15.06.2011 , 12:14 PM
|
plasticna kada kad te proljepsa ali te u*** dozivotn o.....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
502 poruka na forumu
| |
17
| |
70
|
|
post # 11 | 15.06.2011 , 12:21 PM
|
SaNja Nja Nja ;) Nikoo ti nije rekao da si kurva-Kurvo.!
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 13 | 14.10.2011 , 10:48 AM
|
Ovako ovo sto je gore prikazano ne svidja mi se ama bas ni malo! Sto se mene tice volela bi jednog dana da napravim zatezanje grudi naravno za par g to ne znaci da zelim silikone nije mi potrebno inace ovaki zahvati hvala bogu da postoje jer u svetu ima osoba koima je jako potrebna plasticna Hirurgija a sve ovo sto neko zeli radi izgleda nije toliko vazno,kao osobama koje moraju da se operiraju iz tog i tog razloga. Nazalost sve je vise zena palo u tu zamku jos ovo jos ono tako da na kraju izgleda umjetna da je coveku cisto muka kad ju vidi.Ali naravno svako ima svoje
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 14.10.2011, 10:49 AM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 15 | 19.02.2012 , 1:50 AM
|
Nemam nista protiv plasticne hirurgije ako se koristi u normalne svrhe. E, sad ta fraza "normalno" je subjektivna i onda nastanu svakakve disproporcijalne kreacije. Ako neko ima uzasan nos, kriv, tipa kljun i sl. i ako mu/joj to smeta, zasto ne bi radio korekciju? Sto se tice silikona u grudima... Ako je devojka ravna kao daska i nezadovoljna zbog toga, sto da ne. Ali neke normalne. Recimo, ok su mi silikoni Ane Nikolic. Sto se tice silikona u ustima isto mi je ok, ako osoba ima crtice umesto usana. Ali ne da preteruje kao Bojana Stojkovic npr. Ok su mi i vestacki zubi, jer su i oni na neki nacin estetska korekcija. Ali ne oni konjski!
Ukratko: Podrzavam plasticnu/estetsku hirurgiju, ali ako je umerena i racionalna.
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 16 | 19.02.2012 , 3:05 AM
|
Nemam ništa protiv.Njihovo tijelo,ne moje. I ako pretjera baš me briga. Njihovo tijelo. Inače na sebi ne bi,ali kada ostarim i ne budem zadovoljna zašto da ne.
|
|
| |
|
|
post # 18 | 19.02.2012 , 5:57 PM
|
Znam kako izgledaju noge par godina posle liposukcije, verujte da ne zelite ni da vidite. Znamo kako izgleda lice (uzivo) posle neke od operacija, tu vise nema povratka, a lepo nije, niti prirodno. Ne znam ko se usrecio sa silikonima u ustima, ovo kod nas sto se vidja na ulici je zalosno.
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
|
|