Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » Sport » Ostali sportovi » Airsoft Srbija
Airsoft Srbija






389
poruka na forumu
50 717



post # 1 | 24.06.2012 , 1:27 PM

Airsoft je sport u kome učesnici pucaju okrugle nemetalnih peleta pokrenute preko replika oružja . Peleti se zove BBS .
Gameplay varira u stilu i kompoziciji , ali često se kreću od kratkoročnih čarke, organizovanih scenarija, vojnih simulacija , istorijskim reenactments , do takmičenja gađanju . Borbenim situacijama na bojnom polju često uključuje upotrebu zajedničkih vojnih taktika za postizanje ciljeva koji su postavljeni u svakoj igri . Učesnici obično imitira taktičke opreme i rekvizita koriste moderne vojske i policije organizacija . Dve slične alternative ovom sportu su paintball i Reballing ,paintless Odbojka peleta sa čvrstom peletom .


Airsoft je stvoren i plasirao se u Hong Kongu , Kini i Japanu u kasnim 1970-ih , zbog civilnim posedovanjem vatrenog oružja zabranjena. Airsoft je korišćen da blisko oponaša pravi oružje . Od sredine 1980-ih , vazdušne puške su prilagođena sa čisto rekreativno primenu u vidu , ahobi uživaju svih uzrasta . Većina vazdušne puške se proizvode u Kini i Tajvanu , dok su neki takođe proizvedena u Japanu , Južnoj Koreji , SAD i Kanadi .

ZASTITA
Očiju i lica Zaštita

Igrači u 'sigurnoj zoni' između igara.
Minimalni bezbedan nivo opreme potrebne da učestvuje u većini igara uključuje par ANSI Z87.1 (uticaj-skali) naočare za zaštitu očiju učesnika. Ako je pucao iz najmanje deset metara udaljena od pištolja sa tipičnom Početna brzina, tu će biti minimalna šteta na drugim delovima tela. Tradicionalni recept naočare i naočare, ili naočare nisu dizajnirani specijalno za upotrebu sa vazdušne ili paintball pištolja, mogu slomiti ili lome po udara dovodi do oštećenja oka. Najveći pregled vazdušne povreda oka pronađen nijedan slučaj gubitka vida od jedne vazdušne povrede oka. [3] Isto pregled je utvrdio da samo jedan od 59 slučajeva je nosio ništa više od njihovog oka, i da je jedan pacijent koji je samo nosio naočare kao naočare.
Full-maske za lice (slično, a često uključujući Odbojka maske) ​​pokrivaju ostatak lica, zaštite ugrožene delove poput zuba. Neke maske su vazdušne mreže sa ekrana, mada postoji debata da fragmenti iz nižeg kvaliteta ili bio-razgradivog BBS prolaze kroz mesh i uđe u oči. Međutim, nije bilo registrovanih incidenata takvog nastanka. [4] Maske sa mreže ekranima često preferira igrače koji nose naočare recept kao što su povećanje ventilaciju i smanjiti količinu kondenzacije na objektivima, a sočiva pružaju dodatnu zaštitu protiv Mogući fragmenti koji mogu prodreti u mreže.
Dok maske nude superiornu zaštitu, oni mogu ometati upotrebu dometi, a jeftinijim maskama, kondenzacije unutar naočare može da smanji vidljivost. U veoma toplim danima maske takođe mogu izazvati pregrevanje igrač brže zbog nedostatka cirkulacije vazduha. Neki igrači su montirani male baterije-pouered navijačima (dizajniran za kompjuterske odbora kolima) na maski da se poboljša ventilaciju i smanji ili izbegne kondenzacija [citat potreban].
[Uredi] Communiti mere bezbednosti



Airsoft replika H & K G36C. Imajte na umu da je ova replika nije u upotrebi na terenu, i stoga ima časopis uklonjeni komora očišćeno, a ima i barel torbu stavlja preko njuške.
Pravila kao što je maksimalan Početna brzina i angažovanja let smernice koriste različite grupe. Neke organizacije su stvorili zajedničke bezbednosti pravila i smernice [5].
Kada ne igrate aktivno, neka polja zahtevaju "cevi kese", takođe poznate kao "utikači barel", da se stavlja preko njuške iz pištolja. Časopis se obično uklanjaju po dobro, i ispalio pištolj da biste obrisali Komore. Većina polja takođe zahtevaju igrača da napuste svoje oružje postavljene na bezbednost poziciji kada nisu pucnjave, što je praksa kada se koristi zajednički prave oružje. U nekim zemljama, poput Filipina, dodatna posebna pravila su usvojena.



Zakonska ograničenja

Glavni članak: Pravna pitanja u airsoft

Klasična Vojska M15A4 Automatski Električni pištolj.
Posedovanje vazdušne puške i igraju airsoft je legalno u većini delova sveta. Neke zemlje imaju određene restrikcije, [7], kao što su maksimalna Početna brzina i "nerealan" bojenje da ih izdvoji od stvarnih vatrenog oružja. Oni su pravni širom SAD, ali ograničenja ne postoje u nekim gradovima kao što su Camden NJ; Chicago, IL i Detroit, MI. Države Novog Meksika i Mičigen, međutim, ne dozvoljavaju vazdušne puške da se koristi ili rukovati javno zbog sličnosti sa stvarnim vatrenog oružja. Mogu se koristiti na privatnoj svojini uz saglasnost vlasnika. Carina i zaštita granica Pitanja strana navodi da su Airsoft topovi smatra liči oružje koje zahtevaju posebnu oznaku fluorescentno narandžaste [8].
U Velikoj Britaniji, neki Airsoft topovi su klasifikovane kao realnim imitacije vatrenog oružja ili RIFs. Prodaja, proizvodnja ili uvoz od njih je ograničen na aktivnosti koje su izuzete ili su odobrena za odbranu od unutrašnjih poslova pod nasilnog krivičnog zakona (smanjenje VCRA). Airsoft prepucavaju je dobio posebnu odbranu protiv zahtevima akta, kao i strelac kao što je definisano pod britanskom zakonu ne sme da se prodaje (napomena: kupovina nije ilegalna - prodaja - krivično delo izvršeno od strane proizvođača), proizvodnja ( i izmenite AKO u RIF), a uvoz vazdušne replike. Svi su i dalje međutim zločini pod britanskom zakonu koji se mogu uspešno odbranio (u teoriji - to nikada nije pokušao do sada) ispunjenjem kriterijuma predloženo u smernicama prate VCRA. Najprihvaćeniji metod dokazivanja pravo na odbranu je da bude član sajta da drži javne osiguranje od odgovornosti. Udruženje postavlja prodavnicama u Velikoj Britaniji, pod nazivom Velika Britanija Airsoft udruženje maloprodaje (UKARA), u skladu sa dokumentacijom Home Office prati VCRA, preporučuje da Airsoft sajt samo daje članstvo da igrača koji je igrao najmanje tri utakmice u period od najmanje dva meseca. Takođe, moguće je za člana osiguranog Reenactment društva ili filmske, ili televizijske industrije da kupe repliku Airsoft (ovo je pun oslobađanje od, a ne odbrana od, na VCRA) [9]. Pravo da kupi RIF (ili ako) se i dalje rezervisan za pojedince i preko 18 godina. [10]
Mnogi prodavci su deo UKARA šeme i da će prodavati samo na igrače koji su registrovani na sajtu okršaj koji ispunjava željene uslove za VCRA odbrane. Prodavci moraju godišnje obnovi svoje članstvo. Udruženje ima bazu registrovanih igrača iz vazdušne odobrenih sajtova koji se ažurira na redovnoj osnovi od strane samih sajtova. Prodavci koji su članovi UKARA imaju pristup bazi podataka i može da proveri za dokaz o podobnosti za nabavku pristup na sajt članstvo igrača broju pre prodaje bilo RIFs fizičkim licima.
Ostali programi su pokušali da dopustite Airsoft igračima da u skladu sa nasilnog kriminala smanjenje Act 2006, ali niko nije uspešno realizovan. Posedovanje ili upotreba bilo koje vrste replika oružja-natovarenog ili na drugi način-na javnom mestu bez valjanog razloga je delo pod Velikoj Britaniji zakonom i mogu nositi teške kazne. [11]
Kao alternativu RIFs, IFS (imitacije vatrenog oružja, uključujući i "dva zvona") su dostupni. Ovo su RIFs koji su oslikani svetlu boju (osim bele / ​​srebrne / Silver) u odnosu na 51 odsto stavke. Nema posebnih odbrana je potreban za kupovinu IFS, međutim, oni se nikako ne savetuje, a ponekad zabranjen čarki, jer neki igrači osećaju da oni podrivaju uslov za odbranu određenog strelac u [citata needed] IFS postoje prvenstveno da bi ne-okršaj trgovaca da. prodaju imitacije javnosti.

OVO JE MOJ TEAM

WHITE EAGLES WE KLUB KRUSEVAC


A OVO SAM JA

I MOJE ORUZIJE

UPISITE KAKO VAM SE SVIDJA AIRSOFT


Fajlovi: 8652990.jpg (1.04 Mb) · 6299484.jpg (113.6 Kb) · 5747292.jpg (50.6 Kb) · 1867319.jpg (76.0 Kb) · 5020928.jpg (49.3 Kb) · 8727250.jpg (12.5 Kb) · 6424504.jpg (5.8 Kb) · 9486759.jpg (374.3 Kb) · 0639719.jpg (30.3 Kb)

Poruku je menjao/la thegamemaniac - Nedelja, 24.06.2012, 1:34 PM









Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192



post # 2 | 24.06.2012 , 1:49 PM

mrzi me da citam... :D ali volim vatreno oruzje... :D i vojnike... :D :D :D

JA ██████ 100%










389
poruka na forumu
50 717



post # 3 | 24.06.2012 , 1:51 PM

Quote (Bancy)
mrzi me da citam... ali volim vatreno oruzje... i vojnike...

hehehehe pa u ovom sportu ima devojcica samo da znas ako si iz krusevca mogu da te uclanim da budes prva u nasem klubu









Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192



post # 4 | 24.06.2012 , 2:00 PM

Quote (thegamemaniac)
hehehehe pa u ovom sportu ima devojcica samo da znas ako si iz krusevca mogu da te uclanim da budes prva u nasem klubu

nisam iz krusevca... ali bih bas volela da se uclanim... steta... a sta je sve potrebno?? msm od fizicke snage i to... :D nzm kako da ti objasnim... :D koje kvalifikacije?? :D

JA ██████ 100%










389
poruka na forumu
50 717



post # 5 | 24.06.2012 , 2:14 PM

Quote (Bancy)
nisam iz krusevca... ali bih bas volela da se uclanim... steta... a sta je sve potrebno?? msm od fizicke snage i to... nzm kako da ti objasnim... koje kvalifikacije??


pa samo da imas pusku ja sam ovu platio 100e polovnu imas od 150 pa do 1000 e MINIGUN ti je 1000 e jer ima i od 50 e ali to moras svaki put da repertiras a ove su automatic,semi-automatic,i single i plus imas plasticne i metalne
e sad kvalifikacije da nisi osudjivana i normalno da ne koristis drogu to je pravilo imas i sliku pravilnik sta sme a sta ne sme
clanarina se ne placa i to je to .a da zaboravio sam ako zelis nesto od opreme mozes da pozajmis a mozes da kupis kako hoces ti to je do tebe.
a posalji mi odakle si u pm i ako imas face to jos bolje ako si zainteresovana


Poruku je menjao/la thegamemaniac - Nedelja, 24.06.2012, 2:24 PM











363
poruka na forumu
65 485



post # 6 | 24.06.2012 , 2:17 PM

Po meni bolji je od paintballa-a , tj. ne moze te povrediti kao sto to radi paintball puska. I drugo je to sto puske izgledaju realno i imaju realnu tezinu, dok u paintball-u skoro sve puske lice jedna na drugu.

I mozes uzeti tvoju opremu i igrati u njoj i sa svojom puskom, a do sada gde god da sam probao paintball nikada nisam mogao da koristim svoju opremu.

Eto neceg, ali je skupo. :D

http://www.rodes.dk/Hardbal....Ashbury








389
poruka na forumu
50 717



post # 7 | 24.06.2012 , 2:27 PM

Quote (I-E-A-I-A-I-O)
Eto neceg, ali je skupo.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ovo samo ZELJKO MITROVIC moze da kupi :o :o :o :o :o :o :o











363
poruka na forumu
65 485



post # 8 | 24.06.2012 , 2:34 PM

Quote (thegamemaniac)
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ovo samo ZELJKO MITROVIC moze da kupi

lol Taj ce sebi oko iskopati ovim. Gde si kupio tvoju pusku? :)






Dete debil... xD
271
poruka na forumu
2415 6192



post # 9 | 24.06.2012 , 2:37 PM

Quote (thegamemaniac)
e sad kvalifikacije da nisi osudjivana i normalno da ne koristis drogu to je pravilo imas i sliku pravilnik sta sme a sta ne sme

:D nisam osudjivana, ne pusim, ne drogiram se itd... :D

Quote (thegamemaniac)
a posalji mi odakle si u pm i ako imas face to jos bolje ako si zainteresovana

nemam fejs... ali nisam blizu krusevca... tako da nista od mene... ali je lepo sto postoji to... gj

JA ██████ 100%










389
poruka na forumu
50 717



post # 10 | 24.06.2012 , 2:44 PM

Quote (I-E-A-I-A-I-O)
Taj ce sebi oko iskopati ovim. Gde si kupio tvoju pusku?

doneta iz beca JG M4 AE-1 S-SYSTEM











162
poruka na forumu
231 973



post # 11 | 24.06.2012 , 4:02 PM

Nije los sport :D

http://u.to/D91fAg









1069
poruka na forumu
17 283



post # 12 | 24.06.2012 , 6:27 PM

veoma zanimljivo nesto kao paintball :) voleo bih da probam jednom <_<








389
poruka na forumu
50 717



post # 13 | 24.06.2012 , 10:39 PM

Quote (saki007)
veoma zanimljivo nesto kao paintball voleo bih da probam jednom

pa slicno je kao paintball samo sto nisu kuglice sa bojom nego plasticne kuglice koje mogu da ti naprave modricu na teli ako nisi dobro opremljen
domet moje puske je 120 m a kuglica na 95 m moze da ti napravi modricu da ti stoji jedno nedelju dana

Added (24 Jun 2012, 10:39 PM)
---------------------------------------------

Quote (I-E-A-I-A-I-O)
Eto neceg, ali je skupo.

malo sam se zajbo MINIGUN kosta oko 7500 Evra











882
poruka na forumu
27 382



post # 14 | 25.06.2012 , 0:20 AM

Jaooj kako je mocno extra je ovo voleo bi igrati jer volim oruzije a puska ti je extra kao u COM MW3 i gde bi mogao kupiti ovakvu pusku xD













1069
poruka na forumu
17 283



post # 15 | 25.06.2012 , 0:41 AM

Quote (CSpRo)
Jaooj kako je mocno extra je ovo voleo bi igrati jer volim oruzije a puska ti je extra kao u COM MW3 i gde bi mogao kupiti ovakvu pusku xD

Zlajo a gde su pare :D ????
Pare nisu problem jer para nemaaa igrice lol lol








363
poruka na forumu
65 485



post # 16 | 25.06.2012 , 1:01 AM

Quote (thegamemaniac)
malo sam se zajbo MINIGUN kosta oko 7500 Evra


:o :o :o :o 7500 evra, pa ko ce dat tolike pare na to. :o

Inace u avgustu opet pocinjem sa ovim. yahoo puska








73
poruka na forumu
6 140



post # 17 | 25.06.2012 , 1:28 AM

Nisam čitao :D
Jel ovo slično kao paintball ?
:D

People think I'm shy because I don't talk or participate too much in conversations...
The true is I don't really give a fuck what they're talking about :D










882
poruka na forumu
27 382



post # 18 | 25.06.2012 , 2:02 AM

Quote (saki007)
Zlajo a gde su pare ????
Pare nisu problem jer para nemaaa

Ma rekli bi comiju da makne xD











Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696



post # 19 | 25.06.2012 , 7:43 AM

SVAKA CAST, SVAKA CASSSSSSSSSSSSSST!

Pisala sam davno u temi o paintballu o airsoftu!

Mi lajk, svaka cast!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"









1069
poruka na forumu
17 283



post # 20 | 25.06.2012 , 11:20 AM

e gledam ovo tvoje oruzje i pitam se :D sta radi ova bomba kad se aktivira :) i jel ima nesto tako u novom sadu ili negde da se iznajmi na koji sat :D ako ima reci otprilike kolko kosta :D


Forum » Sport » Ostali sportovi » Airsoft Srbija
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: