pomoc..
|
|
|
post # 1 | 28.09.2012 , 7:00 PM
|
pozz, imam problem kad overklokujem cpu (intel core e2180 dual core) sa softverom ClockGen, dodjem do 2250 ghz i onda mi se komp ukoci i moram da ga res..probao sam par puta ali uvek na istom mestu se zamrzne.. molim vas ako neko zna nek mi pomogne.. hvala 
GAMING 4 LIFE
|
|
| |
|
post # 2 | 28.09.2012 , 7:27 PM
|
nes si zezno! probaj sa drugim softverom mozda i prorad!
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 3 | 29.09.2012 , 3:28 AM
|
uh,nisam siguran da je intel pravi procesor sa kojim je to moguce, AMD mozes, ali imaces problema sa pregrejavanjem, a povecanje brzine mozes preko BIOSA da uradis, ako imas stariji BIOS, mozda moze i na novijem, ali veruj, samo ti skracuje zivot kompjutera, ne treba ti to...
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
|
post # 5 | 29.09.2012 , 11:07 AM
|
hteo sam sa softverom zato sto nzm u biosu kako..nemam iskustva sa overklokovanjem ali gledao sam tutorijale i svi imaju neki drugi bios koji je drugaciji od mog iako imaju isti procesor..u biosu treba i voltage i sva ona s****a. videcu sta cu. uglavnom hvala svima sto su pokusali da pomognu 
GAMING 4 LIFE
|
|
| |
Smiley
|
post # 6 | 29.09.2012 , 5:29 PM
|
Prije svega na svakom tutorijalu ti pise da je obavezno da proveris hladjenje,i za tvoje "qlere" imas odredjenu slobodu dokle mozes da overclock.... I naravno pametnije da iscimas nekog ko je to vec radio jer ti sam preko tutorijala ces napraviti vise stete nego koristi ...
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 7 | 29.09.2012 , 9:48 PM
|
Quote (XAVI_PG) Prije svega na svakom tutorijalu ti pise da je obavezno da proveris hladjenje,i za tvoje "qlere" imas odredjenu slobodu dokle mozes da overclock.... I naravno pametnije da iscimas nekog ko je to vec radio jer ti sam preko tutorijala ces napraviti vise stete nego koristi ...
da..kuler mi i nije bas nesto.. 862 rpm
GAMING 4 LIFE
|
|
| |
|
post # 8 | 29.09.2012 , 10:31 PM
|
dualcore, ma nema nista druze dok ne platis recimo i da overclock-ujes treba ti bolje hladjenje,znaci opet moras da platis 
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
Smiley
|
post # 9 | 29.09.2012 , 10:34 PM
|
Quote (dualcore) da..kuler mi i nije bas nesto.. 862 rpm
Brate onda bolje ne diraj,ako ti se ne kupuje novi racunar 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 10 | 29.09.2012 , 11:25 PM
|
Quote (Belmo-) ma nema nista druze dok ne platis recimo i da overclock-ujes treba ti bolje hladjenje,znaci opet moras da platis
da..na zalost :/
Quote (XAVI_PG) Brate onda bolje ne diraj,ako ti se ne kupuje novi racunar
necu..hvala 
GAMING 4 LIFE
|
|
| |
|
post # 11 | 19.10.2012 , 7:58 PM
|
|
|