|
Pomagaj teeee
|
|
|
|
|
post # 2 | 18.04.2012 , 8:17 PM
|
auuuu koliko se ja razumem mislim da su ovo virusi i da je sistem crko 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 18.04.2012 , 8:37 PM
|
Upravu je reinstal sistem....
|
|
| |
|
|
post # 5 | 18.04.2012 , 8:44 PM
|
Reinstaliraj sistem.
NEMA PARE!
|
|
| |
|
|
post # 6 | 18.04.2012 , 9:48 PM
|
Quote (klipsy) a ja prawio neke Wiruse Pre nekoliko dana ne razumem kako si pravio viruse mislish sakupljao si ih ? i zavisi koji antivirus program imash,nisu svi dobri i morash imati licenciran anti virus,znachi ne neki skinut sa neta zato shto oni ne mogu pokupiti sve viruse.Uvek ti preostaje da formatirash disk shto i ne boli toliko 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
|
post # 7 | 18.04.2012 , 10:03 PM
|
Quote (bicharkaCIA) Upravu je reinstal sistem....
a ti si kriw ti si naprawio onu temu kako naprawiti lazni wirus i ja swe to uradim ko prawi wirus i dodam realne komande za napadanje sistema i procesora
Quote (WinterLady) ne razumem kako si pravio viruse mislish sakupljao si ih ? i zavisi koji antivirus program imash,nisu svi dobri i morash imati licenciran anti virus,znachi ne neki skinut sa neta zato shto oni ne mogu pokupiti sve viruse.Uvek ti preostaje da formatirash disk shto i ne boli toliko
MalwareBytes Pro
|
|
| |
|
|
|
|
|
post # 11 | 19.04.2012 , 11:59 PM
|
100% sigurnoscu mogu ti reci da su ti osteceni pojedini sistemski failovi...razloga moze biti mnogo...pocev od virusa koje je tvoj antivirus ocistio pa obrisao pojedine sistemske failove ili su ih virusi pojeli skroz Odradis sistem i miran si... takodje zna se isto pojaviti i ako ti PC nije dugo vremena ociscen iznutra...pa su se propeleri od graficke(propeler koji hladi graficku kartu) ili napajanja previse natrpani prasinom pa ne radi kako treba... S obzirom da si rekao da se pojavljuje samo kad ti PC dugo radi onda verovatno je ovo drugo...probaj ne kosta te nista a ako se ponovo bude desilo odradi sistem i to je to ... sve u svemu nije nista strasno veruj mi
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 20.04.2012 , 3:13 PM
|
U najgorem slucaju da je HDD ili ram memorija .
|
|
| |
|
|
post # 14 | 20.04.2012 , 3:21 PM
|
klipsy, Pa propeleri neocisceni i onemugacavanje hladjenja PC-a je Hardver lol uglavnom odradi to i neces imati problema...kazem ti to zato sto mi se desavalo i popravio sam...i to ne samo jednom...ali bar jednom godisnje mi tako pocne zabadat
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
63 poruka na forumu
| |
21
| |
117
|
|
|
post # 16 | 20.04.2012 , 8:12 PM
|
Quote (klipsy) Owako Bro Komp Znam U Prste Tako Da Swi Kuleri Rade Kuciste Je Cisto MB je Cista Hladjenje Na CPU Je Cisto Ali Graficka Mi Je Problem Jer Je Zalepio Hladnjak Za Procesor A Ja swe Lepo Otkacim One Pinowe Necu Da Zapinjem Ko budala Kako Je Tako Je Uskoro Prawim Sistem wodenog Hladjenja Ne Bix Da Sjebem Grafu Uzo Je Za 400 Kinti Ko Nesprawnu a Ustwari Ispade Da Je Isprawna
Možda ta grafa ipak nije ispravna jer ispravnost graficke nije uvijek samo da ti prikaže sliku.A možda samo trebas odlijepiti hladanjak od procesora i zamjeniti pastu jer se sad vjerovatno pregrijava.
Poruku je menjao/la ognjendj - Petak, 20.04.2012, 8:15 PM
|
|
| |
|
|
post # 17 | 20.04.2012 , 8:20 PM
|
Ja bih rekao da je hardware... mozda RAM...
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
334 poruka na forumu
| |
69
| |
766
|
|
|
post # 19 | 20.04.2012 , 8:29 PM
|
jaooooooo zamrzelo me wise da radim sistem aj neko neka dodje da mi odradi 
|
|
| |
361 poruka na forumu
| |
20
| |
115
|
|
|
post # 20 | 20.04.2012 , 10:02 PM
|
Nestabila ti je sistem koji je inst. uzmi nesto starije ima da bude ko bombon... Win XP 2002 i uradit update,moze i piratski bez prihvatanja Win Genuine Neces se pokajati...A i WinXP Sp3 trazi min 512 RAM-a tj ostaje ti vise za ostaloo xD

|
|
| |