Quote (Gatsu)
Moguce je da ti sa driverima nesto ne valja.Ali najvjerovatnije je problem u tvojim slusalicama probaj ih testirati kod nekog prijatelja da vidis dali rade ako tamo rade onda je problem u samim ulazima za slusalice mada nije ova tvoja ploca neko sranje da bi se to moglo dogoditi al opet nikada neznas. A i bilo bi ti dobro da kupis zvucnu karticu i da ne koristis tu sta ti je integrirana na mat ploci. obicno se ta koristi samo u nuzdi ako ti se nedaj boze pokvari tvoja zvucna kartica pa je onda koristis dok ne popravis staru
A zelo bih da mi das savet u vezi dodatne zvine kartice jer je ova integrisana pa hocu da kupim dodatnu..
Koju mi Zvunu karticu preporucujes jer hocu da kupim drugu zvunu koja nije integrisana jer sve ova izgleda totalno sj**ala A i zamolio bih te da mi kazes po beogrdau gde bih mogo da odem da kupim Hvala. Trenutno koristim ovu maticnu plocu > Intel GA 965P DQ6 LGA 775Added (17 Maj 2012, 8:59 PM)
---------------------------------------------
Zamolio bih vas najlepse sve ovde koji se razumete jos jednom bih vas zaista najlepse zamolio dami kazete koja je Najbolja , najkvalitetnija i kompatibilna marka zcunih karata sa ove slike
Za ovu moju plocu >>> Intel GA 965P DQ6 LGA 775<<< Ako nije problem Bio bih vam veoma zahvalan da mi neko Kaze Zausta Stucan Savet da nebih nesto pogresio ili pokvario kad budem kupovo ili kad budem Stavljo zvucnu karticu
I MNOGO MNOGO VAM ZAISTA OD SRCA HVALA AKO MI POMOGNETE