Hard Disk
|
|
|
post # 1 | 27.05.2012 , 1:05 PM
|
Koji je najbolji hard disk da kupim, ali da je cena do 90e. Iii dali je bolji prenosivi hard disk ili obicni ?
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 2 | 27.05.2012 , 1:17 PM
|
Do 90eur imas finog izbora, ali nisi naveo neke stvari? Prvo jel ti binta brzina ili kolicina memorije, ili bi oboje, ili bi veoma brz disk a moze i da ima 100GB al da je brz, ilii bi radije 1TB pa nebitna brzina Dalje, za prenosni, prvo se zapitaj jel ti treba prenosi HDD, imas li usb, ako imas zapitaj se koliko ga uopste cesto koristis i dal ti treba neka vrsta veceg usb-a. Investicija u prenosni HDD nije losa stvar, al ako stvarno imas potrebe za njim i ako mislis pravit backup na takvim diskovima. A ako ti fali memorije na kompu onda nema smisla uzimat exerni HDD, toliko od mene?
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 3 | 27.05.2012 , 1:23 PM
|
E ovako, posto si me zatrpao skroz ipak msm da mi netreba prenosivi HDD Treba mi memorije brzina mi je naravno bitna ali netreba mi nesto mnogo przo al da ima 100gb, vazno mi je sto vise memorije za sto manje para.. 
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 4 | 27.05.2012 , 1:35 PM
|
Ovako ja sam iz Slo, ali evo ti ovaj link, imas finih komada za manje od 90 eur a da imaju neku prosjecnu brzinu i 500GB, cak sta vise mislim da bi pristali i da posalju na kucnu adresu, ako bi nesto kupio. E sad isto tako mozes da vidis naziv pa ga potrazis kod sebe. Klikni ovdje :)
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 5 | 27.05.2012 , 1:38 PM
|
CryTek, ovde imas izbor hard diskova.
Poruku je menjao/la Bricka_1 - Nedelja, 27.05.2012, 1:40 PM
NEMA PARE!
|
|
| |
|
post # 6 | 27.05.2012 , 1:52 PM
|
|
|
| |
|
post # 7 | 27.05.2012 , 5:09 PM
|
mozes na ITsvet-u da pogledas gde mozes nabaviti najjeftiniji HDD za najmanje novaca takodjer imash i listu proizvodjaca ako trazis nekog odredjenog ili specifikaciju koja ti je potrebna
|
|
| |