Kako da iskljucim ovo?
|
|
|
post # 1 | 02.07.2012 , 2:00 AM
|
Pozdrav svima! Pre par dana sam instalirao Windows XP, instalirao programe i drajvere i sve lepo radi. Danas sam usao na Skype i probao da pricam sa drugom ali mi mic nije radio. :/ Ubacim drugi mic i on opet nece da radi. -.- Posle mozda pola sata mi je ovo pocelo stalno da izlazi i svaki put kada kliknem OK posle par sekundi mi opet izadje i sve tako. -.-
Molim ljude koji znaju kako da ovo resim neka mi napisu ovde u temi. Spameri zaobidjite temu. -.-
test
|
|
| |
|
post # 2 | 02.07.2012 , 2:13 AM
|
izgleda da guras mic u pogresan jack, prikazuje ti da si usteko slusalice koje su u suprotnom jack-u, e sada je pitanje da li koristis front ili rear panel, ako je front mic ti je obicno levi jack i podesi na setingsu sistema da ti je mic default comunication device a u tools-u skypa podesi isti mic
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 3 | 02.07.2012 , 2:17 AM
|
Brate, u kompu imam 3 rupice za slusalice, kameru i mikrofon. Slusalice idu u zeleno, mikrofon u crveno a kamera u plavu. Sve ja to lepo podesim, ali me ovo zeza... -.- Nije samo da ne radi na Skype, ne radi ni na TeamSpeak 3, CS, WoW, itd... Sta da podesim u sistemu?
test
|
|
| |
|
post # 4 | 02.07.2012 , 2:30 AM
|
e jbg, znas od kada ne koristim xp... desni klik na ikonicu zvucnika u task baru, recording device i izaberi defaultni mic a onda taj isti i u skypeAdded (02 Jul 2012, 2:30 AM) --------------------------------------------- i kada ti izbaci ovaj prozor cekiraj mic
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 5 | 02.07.2012 , 2:32 AM
|
e pasa moj isti problem sam imao davno dok nisam presao na win 7 XD E ovako kad ti izbaci plug in uredjaje Oznaci mic in i headphone nakon toga brzo oadi na mixer prvi line playback nadji fron ili rear panel unmute jer kad islairas railteck drivere sve ti je mutano tako i na drugom linu " solucija idi na devce menager ako su ti slusalice sa aplikaciom kao steel series ili razor konpanije onda moras scenirat za find device i tako bi ot bilo gotovo nadam se da cu pomoci pozdrav
Like bOSs
|
|
| |
I like playing with BooBs :P
|
post # 6 | 02.07.2012 , 2:44 AM
|
nez jel ti pomoglo ista od ovoga...ali probaj i ovo ako to gore nece
udji u Control Panel/Sound and Audio Devices pa klikni na gornji ''Audio'' tab i gdje ti pise ''Sound Recording'': prebaci na ''Realtek HD Audio Input''
jbg ja bolje ne znam
|
|
| |
|
190 poruka na forumu
| |
13
| |
216
|
|
post # 8 | 02.07.2012 , 5:24 PM
|
Ja sam imo isti problem dok nisam podigao sistem ponovi.Sad mi ide sve normalno.Isto imam XP
|
|
| |
144 poruka na forumu
| |
1
| |
47
|
|
post # 9 | 09.07.2012 , 11:48 AM
|
xp je teško sra.e u boji koji ne vredi dve pare ja sada imam windows 7 još malo pa cu da pojačam kompjuter da bude jači pa ću instalirati windows 8 aman ljudi batalite xp treba da težimo ka boljem a ne da ostajemo na gore
|
|
| |
|
261 poruka na forumu
| |
14
| |
548
|
|
post # 11 | 21.07.2012 , 12:27 PM
|
Pa mozda ono gde ti je tiklirano headphone stavis na mic in !
|
|
| |
|
post # 12 | 25.07.2012 , 3:11 PM
|
Prebaceno u Tehnički deo » Softwer » Kako da iskljucim ovo?
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|