Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Infinity  
Zvucnici

1933
poruka na forumu
17 159

post # 1 | 09.10.2011 , 11:24 PM

Slusao sam muziku i odjednom su zvucnici poceli da suste...proverio sam kablove oni su u rede...sta li moze biti?

Ja sam ceo život s' tobom kao mali pevao, po školama se tuk'o, tvoje ime branio, ja još sam JUGA deo i ludo volim te, sa drugovima svojim za tebe borim se! GROBARI UZICE ! ! !

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 2 | 09.10.2011 , 11:37 PM

Re-instaliraj Sound Card, ili pak pusti update. Ako ne uspes, javi da resimo na drugi nacin.

Pozdrav.

. . .

1933
poruka na forumu
17 159

post # 3 | 10.10.2011 , 1:04 PM

Quote (Baki94)
Re-instaliraj Sound Card, ili pak pusti update. Ako ne uspes, javi da resimo na drugi nacin

A kako to da uradim? :DD

Ja sam ceo život s' tobom kao mali pevao, po školama se tuk'o, tvoje ime branio, ja još sam JUGA deo i ludo volim te, sa drugovima svojim za tebe borim se! GROBARI UZICE ! ! !

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 4 | 10.10.2011 , 3:06 PM

Quote (Baki94)
A kako to da uradim? :DD

Uzmes instalacioni cd sa drajverima koji si dobio uz racunar. Ako nemas taj cd, skini program koji cu ti poslati na pm.
Gledaj na slikama kako sta da uradis:

Fajlovi: 3035454.jpg (62.0 Kb) · 5338788.jpg (76.7 Kb) · 5289423.jpg (83.9 Kb)

Poruku je menjao/la Ellectra - Ponedeljak, 10.10.2011, 3:09 PM

. . .

9
poruka na forumu
0 8

post # 5 | 13.10.2011 , 0:25 AM

Quote (Ellectra)
Uzmes instalacioni cd sa drajverima koji si dobio uz racunar. Ako nemas taj cd, skini program koji cu ti poslati na pm.
Gledaj na slikama kako sta da uradis:

Da lako je to rec al odakle licensa ? Ništa na ovom svijetu nije besplatno kao ni obicni programi za drajvere.

Ali uvjek ima izuzetaka smile

Instaliraj Device Doctor koji je potpuno besplatan možeš ga preuzet ovdje.

A video tutorial možeš pogledat ovdje.

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 6 | 13.10.2011 , 0:45 AM

Quote (Princ™)
Da lako je to rec al odakle licensa ? Ništa na ovom svijetu nije besplatno kao ni obicni programi za drajvere.

O cemu ti pricas? Na slikama se jasno vide postupci kako da ubaci serijski kljuc. Sledece, ne bi mogao ni da dodje do ovog dela klikni ovde da nije upisan serijski kljuc. Razmisli malo o tome, jos bitnije, lepse citaj. . .

PoZzZz

. . .

poruka na forumu
REP OFF

post # 7 | 13.10.2011 , 3:39 PM

Quote (Princ™)

Ali uvjek ima izuzetaka

Instaliraj Device Doctor koji je potpuno besplatan možeš ga preuzet ovdje.

A video tutorial možeš pogledat ovdje.

To i ja koristim kad nemam drajvere smile

1
poruka na forumu
0 0

post # 8 | 13.10.2011 , 3:55 PM

Mozda ti je pukla opna na zvucniku...Sto znaci novi biggrin

9
poruka na forumu
0 8

post # 9 | 13.10.2011 , 8:27 PM

Ellectra,
Quote (Ellectra)
O cemu ti pricas? Na slikama se jasno vide postupci kako da ubaci serijski kljuc. Sledece, ne bi mogao ni da dodje do ovog dela klikni ovde da nije upisan serijski kljuc. Razmisli malo o tome, jos bitnije, lepse citaj. . .

Da upravu si na slikama je objasnjeno kako da ubaci serijski kljuc, a kad si vec objasnio gdje da ga upise mogo si i serijski kljuc napisat tako da tvoj post smatram nepotpunim. Btw pogledaj Device Doctor i reci koji je laksi,brzi i jednostavniji nacin.Nadam se da si sve ovo lijepo procitao smile pozZz

poruka na forumu
REP OFF

post # 10 | 14.10.2011 , 7:23 PM

nadam se da smo pomogli smile

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 11 | 14.10.2011 , 8:22 PM

Quote (Princ™)
Da upravu si na slikama je objasnjeno kako da ubaci serijski kljuc, a kad si vec objasnio gdje da ga upise mogo si i serijski kljuc napisat tako da tvoj post smatram nepotpunim. Btw pogledaj Device Doctor i reci koji je laksi,brzi i jednostavniji nacin.Nadam se da si sve ovo lijepo procitao smile pozZz

To sta ti smatras, mene iskreno ne interesuje. Dovoljno sam pojasnio. A to sto nisam upisao i sam kod, to je moje. Sta je trebalo da uradim, da sednem u auto i da odem kod njega licno da mu instaliram program? I za BMW i za Yugo se kaze da su kola, ali ne donose iste rezultate. Tako da, nemoj o tome sta je jednostavnije. Uzivaj. . .

PoZzZz

. . .

148
poruka na forumu
2 33

post # 12 | 15.10.2011 , 8:38 PM

M a ponovno samo instaliraj driver-e

M.A.L.A - B.I - D.A.L.A

• Page 1 of 1
  • 1
Search: