Telenor / ProMonte
|
|
|
post # 1 | 12.11.2011 , 2:29 AM
|
Telenor - Srbija ProMonte - Crna Gora Sta mislite o ovom mobilnom operateru? Da li je koristite ili ste koristili? Da li mislite da je povoljana mreza?
Poruku je menjao/la MolderFBI - Subota, 12.11.2011, 2:49 AM
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 12.11.2011 , 2:45 PM
|
koristim ovu mrezu, ja sam ne predplatu, sve je ok, ali kad ne proveravate stalno racun oce da nabace koji dinar preko...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 4 | 12.11.2011 , 2:48 PM
|
Telenor.. Koristim tu mrezu... Malo me nervira, al' sta ces..
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 5 | 12.11.2011 , 3:13 PM
|
Ne koristim Telenor mrežu. Nisam nikada. Ne znam kakva je.
|
|
| |
|
post # 6 | 12.11.2011 , 9:28 PM
|
Ja je povremeno koristim, ima dosta povoljnosti, mobilni net im je fantarstican, ja bih ovu mrezu nazvao hmm. . . savremena mreza, jer stalno je obnavljuju i uwode novitete, nije bas nesto specijalno powoljna, ali kada se ukljuci mogucnost da stalno imaju neke promocije, i nije lose. . . imam telenor karticu, povremeno je koristim, ipak mt:s mi je zakon, navikao sam na m:ts
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 7 | 25.11.2011 , 2:59 PM
|
ProMonte (Crnogorac jbg :P) .... koristim je kod nas je 069 pozivni ... zadovoljan sam, kao sto su i ostali rekli stalno imaju neke akcije, net je vrh ... ja placam pretplatu 20 eura - 2000 dinara... i to mi je vrh, stavio sam limit da ne mogu preko toga potrosit, i uvijek mi ostane nesto kredita da se prenese u sledecu pretplatu ... za ovaj mjesec mi duguju 4 eura - 400 dinara
|
|
| |