Da li neko zna koliko traje opomena na Jutjubu ?
|
|
|
post # 1 | 18.02.2013 , 1:04 AM
|
Zanima me kad ističe "Opomena zbog povrede autorskih prava" ? Da li možda neko zna ? Ili šta mi je činiti da to rešim ? Zbog gluposti sam dobio tu opomenu,izašla je neka nova pesma E.O i ja se smorio zbog spota jer se čeka puno dok krene pesma i lepo skinem pesmu,skratim je da bude u fullu i postavim na YT i ostavim i link za download I eto meni opomeneeee I sad mi to smeta jer ne mogu da postanem partner
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 21.02.2013 , 3:10 PM
|
Quote (BojanMLD) Pa i ja sam obrisao video ali mi opomena i dalje stoji...a treba da potvrdim partnerstvo sa nekim mnogo jakim kanalom...i to me sad koči Added (21.02.2013, 1:56 PM)---------------------------------------------Još uvek nisam saznao ako neko zna neka mi javi ?? Obrises video i ceka se 6 meseci, kako ti se zove kanal?
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 5 | 21.02.2013 , 11:12 PM
|
BojanMLD je kanal Bitno je da ima određeno vreme...sačekaću ti 6 meseci Hvala ti.
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....!
|
|
| |
|
post # 6 | 08.04.2013 , 10:15 PM
|
Posle 6 meseci, ako imas 2 preksraja 12meseci(Godinu dana)...
A ko ti nudi partnerstvo? Ja sam partner sa fullscreen
@youtube.com/Askludorije
|
|
| |
|
post # 7 | 17.04.2013 , 2:21 AM
|
Godinu dana traje opomena.....
svake godine se brisu sve opomene koje si imao na svom kanalu ... a ti pazi samo da ne zaradis tri opomene u roku od godinu dana jer onda ce ti obriasati kanal i neces moci da ga povratis!
|
|
| |
|
post # 8 | 20.04.2013 , 10:55 PM
|
Opomena ti traje 6 meseci. Pojavio se neki KVZ Music i sve rešeta po YT..Kod par drugara obrisao neke pjesme sa po nekoliko miliona pregleda.I meni je jednu pjesmu blokirao a jednu prijavio kao krađu autorskih prava.
|
|
| |
|