Mira91 - Prva Miss EC-a i njene nagrade
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 1 | 04.09.2011 , 0:25 AM
|
Nakon duzeg razmatranja i ziri EC tima za odredjivanje nagradnog fonda doneo je konacnu odluku o nagradama koje pripadaju PRVOJ MISS EXTRA CAFEA- MIRA91!!! Nagrade deluju skromno,ali cemo se truditi da i buducim pobednicama damo podstrek da se prijavljuju na sledece takmicenje!
Najpre 1.nagrada sponzori- Forumaski ujedinjeni savez EC
Zatim sledi 2.nagrada Sabor chat chlanova EC
I konacno 3 nagrada dar samostalnog zirija EC
UZIVAJ MIRO I SRETNO TI BILO.... Takodje ovom prilikom pozivamo sve ostale sponzore i ljubitelje domacih lepotica da oplemene svojim poklonima ovo sto je nasa MISS dobila...
Fajlovi:
7386020.jpeg
(13.6 Kb)
·
1033190.jpg
(16.2 Kb)
·
0612927.jpeg
(9.6 Kb)
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 2 | 04.09.2011 , 11:06 PM
|
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 04.09.2011 , 11:15 PM
|
Kao sto smo u prethodnom dispozeu naveli... sponzori su tu da potpomognu startu mlade MISS EC u svetskom show biznisu... Javio se nas dragi prijatelj DM iz daleke Francuske.zemlje Napoleona i Lujeva,mode i lepih dama i poslao neke od pokloncica u ovoj nasoj zajednickoj akciji ...
Kao prvo DM je ubedjen da Miss EC mora odrzati punu formu zato je odlucio da novu kucu opremi sa :
Pod broj 2 kolekcija najboljih parfema nove generacije
I kao treci dar najnoviji model LCD televizora na kome ce moci da prati FASHION TV WEEK (a bogami i utakmice FC REIMS-a)
Toliko za sada...
Ocekujemo od vesele Missice skorasnji poziv na party... 
Fajlovi:
5920075.jpeg
(12.5 Kb)
·
4148181.jpeg
(7.9 Kb)
·
3670511.jpeg
(7.5 Kb)
|
|
| |
|
post # 4 | 04.09.2011 , 11:23 PM
|
Quote (badule) Javio se nas dragi prijatelj DM iz daleke Francuske E, pa nije se javio
Quote (badule) I kao treci dar najnoviji model LCD televizora na kome ce moci da prati FASHION TV WEEK (a bogami i utakmice FC REIMS-a) Svi ste pozvani da zajedno gledamo utakmice FC REIMS-a
Quote (badule) Ocekujemo od vesele Missice skorasnji poziv na party... I naravno na party 
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 5 | 04.09.2011 , 11:42 PM
|
Poklon od sponzora LAV BADULE EL ABDULAHHA iz daleke ARABIJE:
Kao prvo,nesto za opustanje....
Pa zatim mesto gde se spremaju zalogajcici...
i na kraju skromni dar arapskih zanatlija...

Fajlovi:
4916392.jpeg
(7.7 Kb)
·
3036730.jpeg
(7.0 Kb)
·
3641824.jpeg
(14.4 Kb)
|
|
| |
|
post # 6 | 04.09.2011 , 11:46 PM
|
Hvala po ko zna koji put Mislim da je dosta poklona 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 04.09.2011 , 11:48 PM
|
Ma stavljaj sliku kafe i pozivaj svoje goste!!!! 
|
|
| |
|
post # 8 | 04.09.2011 , 11:58 PM
|
Quote (badule) Ma stavljaj sliku kafe
Evo
A uz kafu
Quote (badule) pozivaj svoje goste Svi su pozvani 
Fajlovi:
3435688.jpg
(19.2 Kb)
·
4204679.jpg
(5.8 Kb)
Poruku je menjao/la Mira91 - Nedelja, 04.09.2011, 11:58 PM

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 9 | 05.09.2011 , 1:42 AM
|
E pa dragi gosti i forumashi... Mira nas zove na useljenje... AJMO!!!! AJDE!!! 
|
|
| |
|
post # 10 | 05.09.2011 , 7:42 AM
|
Mira91, Jao moracu i ja da pobedim u izbor Mistera mnogo su ti cool nagrade 
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|
post # 11 | 05.09.2011 , 8:44 AM
|
Mira91, medeno da. Kafa, ne. 
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 12 | 05.09.2011 , 10:33 AM
|
Quote (badule) E pa dragi gosti i forumashi... Mira nas zove na useljenje... AJMO!!!! AJDE!!! Ocekujem vas
Quote (DjoLe035) Jao moracu i ja da pobedim u izbor Mistera mnogo su ti cool nagrade Hahaha Nagrade su super E, ako pobedis smislicemo neke nagrade
Quote (DxD) medeno da. Kafa, ne. Posto mi ne pijemo kafu, mi cemo cokoladno mleko 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 13 | 05.09.2011 , 12:33 PM
|
Meni moze jedna prava,gorka kafa.... SLADZA mi je ceo moj zivot-zato pijem gorchu.... 
|
|
| |
|
post # 14 | 05.09.2011 , 2:05 PM
|
badule, Ahahahaha Moze naravno 

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 15 | 05.09.2011 , 11:14 PM
|
A ovo je pogled iz tvoje sobe na nocno nebo....

Fajlovi:
3262865.jpeg
(6.0 Kb)
|
|
| |
|
post # 16 | 06.09.2011 , 12:43 PM
|
lepotice evo od mene za Useljenje Nadam se svidja ti se 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 17 | 06.09.2011 , 12:51 PM
|
Quote (badule) A ovo je pogled iz tvoje sobe na nocno nebo....
E, da je tu sad neko... Pa da zajedno gledamo u nebo Hahaha
Quote (Srcemoje) Nadam se svidja ti se Naravno da mi se svidja, hvala ti puno Evo i za tebe 

|
|
| |
|
post # 18 | 07.09.2011 , 11:31 AM
|
oooooo misice nista ne pricas a gde je meni procenat ipak sam ja zasluzan za tvoju pobjedu 
|
|
| |
|
post # 19 | 07.09.2011 , 11:50 AM
|

|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 20 | 08.09.2011 , 5:51 AM
|
Ma on je samo ljubomoran sto nije on mister pa da zajedno vladate.... 
|
|
| |
|