Imam problem sa drustvom.
|
|
|
post # 21 | 18.09.2012 , 4:37 PM
|
Dovoljno si zreo i pametan da znas sta zelis u zivotu. Ako je volis i zelis biti s njom onda budi otvoren i reci joj. Okolo nikad nije bilo blize!
A za druzenje i drustvo ne zelim da se izjasnjavam, jer imam totalno druga nacela kad je u pitanju drustvo.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Mallena
|
post # 22 | 18.09.2012 , 4:45 PM
|
Kad sam bila tvojih godina imala sam 25 prijateljica i 12 prijatelja... i svi smo se kobajagi voljeli i zaklinjali na vjecno prijateljstvo... sad se jedva pozdravimo na ulici...
Sad imam jednog prijatelja i jednu prijateljicu i smatram se veoma bogatom osobom jer imam dva prava prijatelja, neko nema ni toliko!
Prvo razgranici drugare od prijatelja, pa nastavi dalje...
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
|
post # 24 | 19.09.2012 , 2:13 PM
|
planinar, To to, samo ja "nemam" mud* da joj kazem u lice, jer se bojim odgovora -.-
/
|
|
| |
|
post # 25 | 19.09.2012 , 3:45 PM
|
toshiba013, strah te nece nikuda dovesti. Jer ako se uvek tako budes bojao samo ce ti opadati samopouzdanje. Gledaj to ovako, ako odgovori pozitivno dobro, ako ti odgovori negativno nije dobro ali si se usudio. Ali ni onda nije gotovo, jer to je samo izgubljena bitka. Znaci ides u rat, i osvajas je. Cim se ona tebi svidja, vise tu nema mesta drugarstvu, sto znaci ne bijes se vise s onim pipkom na macu sto stavlja zastitu, nego bez toga. To ti je zivot.
Ali radi na samopouzdanju. Ja mogu, ja hocu! I nema druge. Nema ako, ali i slicnih stvari. Zamisli da su vojskovodje u ono doba govorile, idemo osvojiti drzavu, ali postoji mogucnost da izgubimo!Ne bi niti jedno podrucje bilo osvojeno, sve bilo izgubljeno.
A izgubices je ako se ne usudis!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 26 | 19.09.2012 , 7:23 PM
|
Leksi, Hah, hvala. Probacu nekako da vidim dal joj "znacim nekako ne kao prijatelj" Ako nesto znacim, probacu. Jer me boli .!. za komsiju, posto samo cao cao kazem. tako da ono.
/
|
|
| |
|
post # 27 | 19.09.2012 , 8:07 PM
|
Cek, odakle si, mozda sam ja taj komsija !? 
Poruku je menjao/la CryTek - Sreda, 19.09.2012, 8:08 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 28 | 22.09.2012 , 12:10 PM
|
CryTek, Ma mora da si ti ahhaha Zr.Added (22 Sep 2012, 12:10 PM) --------------------------------------------- Ovako odlucio sam da sacekam, pa sta bude bice. Kad raskinu probacu nesto, ako ne ipak je imam kao prijateljicu Mislim da je tako najbolje?
Poruku je menjao/la toshiba013 - Cetvrtak, 20.09.2012, 1:41 PM
/
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 29 | 22.09.2012 , 10:57 PM
|
toshiba013, Reci joj...neznam kako ali joj reci na vreme...posle ces se kajati ako neko drugi to uradi Napisi joj neko romanticno pismo bla bla...ako vec ne mozes ovako Bolje budi tih 10 min. crven nego 3 meseca sjeban ako ode drugom...to ti je moj savet i srecno 
|
|
| |
|
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 31 | 21.10.2012 , 5:57 PM
|
aj vec kad ima tema da i ja pitam za savet...... znaci dok je bila osnovna sve je bilo vrh,nismo se odvajali a sad kako pocel a srednja posto nismo u istu sk. ko da me ne poznaje :/
sta preporucujete i da li ste imali ista ili slicna iskustva... ?
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 32 | 21.10.2012 , 6:01 PM
|
Izdominiraj 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 33 | 02.11.2012 , 11:11 PM
|
imal' koga ovde da da neki savet za Quote aj vec kad ima tema da i ja pitam za savet...... znaci dok je bila osnovna sve je bilo vrh,nismo se odvajali a sad kako pocel a srednja posto nismo u istu sk. ko da me ne poznaje :/
sta preporucujete i da li ste imali ista ili slicna iskustva... ?
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |