Imam problem sa drustvom.
|
|
|
post # 1 | 17.09.2012 , 2:48 PM
|
Ovako, vec neko vreme, sam primetio kao da je moje drustvo slicno kao ovi na "Tracari" , vrv ce svi pomisliti kao mnogo gledas serije itd. Ali ne znam zasto, problem je u tome najvise moja drugarica. Znaci svaki lik sa Serije je neko iz mog drustva, kao da smo precrtani. Neki ce pomisliti kao napaceni klinac ili slicno. Ali prvo procitajte do kraja pa donesite zakljucke. Radi se o tome, da ja i jedan drug tj. svidja nam se ista drugarica koliko sam shvatio. Ja sam se sa njom zblizio za veoma kratko vreme, ali ne znam da li mi je on konkurencije ili ne. Ne verujem da bi bila sa njim posto ga vec 1 otkacila, ali ona je sa mojim komsijom(koji nije sa nama u drustvo). Sada ne znam tacno sta da radim, isto je kao na seriji ima svadja i tako tih gluposti. Ali stv ne znam na cemu sam. Takodje drug i drugarica te su zajedno te nisu, boli ih .!. za zivot, kuliraju dok mogu. -.- Stv ne znam na cemu sam? I sta da radim? :/
/
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 2 | 17.09.2012 , 3:56 PM
|
life is not movie 
Be my love?
|
|
| |
295 poruka na forumu
| |
19
| |
198
|
|
post # 3 | 17.09.2012 , 4:14 PM
|
jedno konopce da uzmes salim se 1.Nista ti cekaj da ona raskine sa komsijom 2.smesti nesto komsiji 3.rokni ga 4.Idi reci joj sta osecas sta mislis pa nek ona odluci al tu imas jos jedan mnogo veliki problem tvoj drugar. Ponekad je prijateljstvo vrednije od neke devojke 

|
|
| |
|
post # 4 | 17.09.2012 , 5:32 PM
|
toshiba013, Komsija je problem ? Rokni ga sekirom na spavanju, odnesi u sumu, zapali, zakopaj, pa posadi travicu preko toga...............ili sacekaj da raskine s njim. Do tad pokusavaj, nzm, npr da ugrizes sopstveni lakat ? Dobra zanimacija, veruj 
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
|
post # 6 | 17.09.2012 , 6:19 PM
|
boki1997, Cuj fora, ja to svakog dana tako toshiba013, Cek, ovo je nastavak ovog romana: http://www.extracafe.rs/forum/89-9325-1 Msm, na kraju cu ceo zivot da ti naucim, idem po ulicama: "Dobar dan, Dobar dan, imam drugaricu al` me ona nece, a vi kako te ?"
Poruku je menjao/la CryTek - Ponedeljak, 17.09.2012, 6:20 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 7 | 17.09.2012 , 7:49 PM
|
Niksa, Jeste u pravu si da je druguar bitniji od svake devojke. Brate, ali on se nece ljutit ako ja budem sa njom. Nego on meni dodje tu kao konkrencija kapiras :/ A i da joj kazem sigurno ce reci nesto da me otkine :/
CryTek, Brate, da mu uradim nesto saznace da sam ja, ja cu posle izgubiti drugaricu za komsiju me boli tuki. Jeste da je on 94 i sve to stoji, al jacim sa od njega iako je visine kao ja, ima kliazu slicno kao ja tako da nzm :/
Poruku je menjao/la toshiba013 - Ponedeljak, 17.09.2012, 7:51 PM
/
|
|
| |
|
post # 8 | 17.09.2012 , 7:56 PM
|
toshiba013, Samo sekira i dok spava. hahahahaha
|
|
| |
|
|
post # 10 | 17.09.2012 , 8:15 PM
|
Jedino resenje je ,da to rešiš sa njom.Otvori joj srce kaži što misliš i osećaš pa šta ti Bog dade
Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku
|
|
| |
|
post # 11 | 17.09.2012 , 8:24 PM
|
tomo47, I da me ispali, posle ce da me gleda drugacije nije lako jbt? Zato sam ovde napisao, treba mi sto lakse resenje.
/
|
|
| |
|
post # 12 | 17.09.2012 , 8:41 PM
|
Quote (Niksa) Ponekad je prijateljstvo vrednije od neke devojke Ne ponekad, no uvek... 
:P
|
|
| |
|
post # 13 | 17.09.2012 , 8:50 PM
|
Ako ste vec precrtani kao iz neke serije onda se zna kako decko osvaja djevojku...daje joj do znanja da je jedina za njega...neka ruza..pokloncic...slatka poruka...e sada nisi rekao kakva vrsta serije je u pitanju,ali probaj ono sto sam rekla, jer ako se ti njoj sviđaš nece joj puno trebati da ti se javi 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 14 | 17.09.2012 , 9:08 PM
|
desert_rose, Nadam se da si procitala do kraja ono sto sam napisao do pocetka. Napisao sam da se Serija zove "Tracara(Goosip Girl)" Kao precrtani smo, ali ne bukvalno. To za osvajanje, nmg ima mog komsiju trenutno ne jos dugo nadam se. Dzaba pre sam joj kupovao i kurac nzm :/
/
|
|
| |
|
post # 15 | 17.09.2012 , 10:11 PM
|
toshiba013
Ovo je pesma stvorena za tebe. Voli te ili ne voli te, pitanje je sad. 
|
|
| |
|
post # 16 | 17.09.2012 , 10:31 PM
|
YuriBoyka1, Mani me pesme, treba mi savet 
/
|
|
| |
|
post # 17 | 17.09.2012 , 11:23 PM
|
Brt sto joj jednostavno ne kažes dati se svidja?
Danilo
|
|
| |
|
post # 18 | 18.09.2012 , 1:28 PM
|
Danilo001, I da joj kazem sada kada je u vezi sa ovim, sta imam od toga. Reci ce mi imam decka bla bla, i gledace me drugacije :/
/
|
|
| |
|
post # 19 | 18.09.2012 , 4:07 PM
|
Oprosti brzo procitala pa odmah odg Nego vidi nije ona jedina djevojka na svijetu..uvjerena sam da možes naći stotinu boljih od nje..neku koja nije, niti je bila, u vezi sa komsijom i drugarom...pusti to...pređi u drugu seriju 
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 20 | 18.09.2012 , 4:31 PM
|
Sta imas od toga ? Hmm, pa naravno da imas, bice ti lakse kada joj kazes ono sto ti je na srcu, bolje da joj kazes nego da sebi ulivas laznu nadu, bar ces znati na cemu si
Dokle god tako mislis nista neces napraviti fali ti samopouzdanje, ne verujes u sebe da ces uspeti kod nje. Na kraju krajeva nece ona s njim doveka da bude u vezi.
|
|
| |