Katastrofa
|
|
|
post # 1 | 28.09.2012 , 2:48 AM
|
Pozdrav za sve vjerne i nevjerne forumaše ovoga sajta .. Kad već uđete i pročitate temu ništa vam ne fali da odgovorite na istu ...
Da počnem s' izlaganjem ..
Jeste li ikada bili razočarani u partnera kada je riječ o sexu?Mislim ono,krenete sa dečkom/djevojkom,fakat sve super,dodir,poljubac,žestoka fatačina....ma sve štima...mislite uh,ovaj ima da mi dušu uzme,a kada dođe do sexa,on/ona(blago rečeno)PRIRODNA KATASTROFA ?!?!?!zamislite,povrh svega,tu osobu volite ludo,mnogo,luđe,najluđe?!?!Šta uraditi?Kako se postaviti?!?!A ne povrijediti njega ili nju?
Samo sam radoznala,nije ništa lično ..

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
|
post # 3 | 28.09.2012 , 2:59 AM
|
♥Ivana♥, Joj što mi je drago što mi ti ostavi post .. xoxo
Pa naravno da je bitno al' baš , baš .... Kako podnijeti katastrofu haha
haha jojj
Ali je lijep .. zgodan , visok .. .. ccccc nije moj slucaj haha ;D
|
|
| |
|
post # 4 | 28.09.2012 , 3:06 AM
|
Ako je samo neka usputna vezica...zaobici u sirokom krugu...medjutim ako mi je stalo do nje i ako je volim...pa popricat ce mo o svemu jbg-a da poboljsamo... za Sex je potrebno dvoje...
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 5 | 28.09.2012 , 3:08 AM
|
Hectore, Kako reci da je jako los ? Kako doci na tu temu ? Isplati li se glumiti ''uzivanje'' ? Prosvijetli me 
|
|
| |
3 poruka na forumu
| |
15
| |
132
|
|
post # 6 | 28.09.2012 , 3:10 AM
|
Ako je losha u sexu onda mi nista ne treba pa da je Miss Sveta 
http://www.youtube.com/watch?v=W9eP5N5J1yc
|
|
| |
|
post # 7 | 28.09.2012 , 3:12 AM
|
Hahahahaha kako si blesavo al ne ovo nije uopste povezano sa tobom !!! hahahahahahahaha gde ih samo kopas i nalazis uz 3-4 teme i znam ti ceo zivot
Kako ono kazu ne j*be lep, nego uporan.... i jos dosta nekih izgovora i tako tih stvari ali eto ne mora sve da znaci ni u misicima i lepoti
jer uvek ako je spolja fenomenalan uvek takve osobe imaju neku manu a to se pronadje kad tad ti si nesto pronasla to je bas veliko sad koliko god da ti je draga osoba ako nije sex kako treba a fatanje vatreno onda to ne uspeva nikako a u tome trebaju uvek obe strane biti zadovoljne
Lepo reci samo prijatelji i biti iskrena osoba pa koga boli neka boli makar se istina postuje i postovace se
Ili ga samo ostaviti za fatanje posto je jedino to valjalo i to je jedino umeo da uradi kako treba xD hahahahha
vatreno fatanje i jak stisak sve ok dok nije doslo dok ulaza , onda je sve pokvareno bilo ... onda tu nesto nije ok zadjaba mu jakog stiska kad teretana tj. tacnije steroidi pokvarili kvalitet njegovog umeca ako je ista i umeo
PS >>>. LEPOTA JE PROLAZNA !!! hiihhi
|
|
| |
|
post # 8 | 28.09.2012 , 3:21 AM
|
c0n3, AAaaaa šta naprica hahahaha ovo nema veze sa mojim zivotom haha priznaj teme su vatrene ..
Pa jeste nazalost sve si u pravu .. SmrccAdded (28 Sep 2012, 3:21 AM) --------------------------------------------- Izvinizurim,
A i to sto kazes ...ne vrijedi nista .
|
|
| |
|
post # 9 | 28.09.2012 , 3:43 AM
|
preuzmes inicijativu i popravis dan....ili noc....
po meni su to gluposti dobar u krevetu itd.
Moze ona da radi k'o singerica ako tu nema hemije,a ona ce uciniti svoje.... mislim hemija<--- 
Poruku je menjao/la Vagabond83 - Petak, 28.09.2012, 3:43 AM
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 10 | 28.09.2012 , 3:50 AM
|
Vagabond83,
Mislis da nema hemije ? Pa ovdje sve frca na sve strane .. ali fali fali fali nesto...
|
|
| |
|
post # 11 | 28.09.2012 , 3:51 AM
|
Adrijana_, Sta fali? Akcije?
|
|
| |
|
post # 12 | 28.09.2012 , 5:40 AM
|
Quote (Adrijana_) Hectore, Kako reci da je jako los ? Ne kazes mu da je los...to ubija samopouzdanje bilo zeni ili muskarcu ali lepo mu reci sta i kako volis...a u toku sex-a malo i ti pripomognes i to je to...valjda nije glup... Nije kod svake zene G-tacka na tacno istom mestu to znam...mada...kako sam zadnji put neku glupost citao naisao sam na neki text gde ima tvrdnja nekog DR.MR i tako te skracenice da zena ima oko 5-6 tih G zona)...A i razlicite zene vole razlicit sex...tako da opet kako god da okrenes moras pomoc...uostalom nemas sex samo da bi zadovoljan partner bio...nego i ti takodje...tako da svaki put ako ne dobijes ono sto zelis to je isto ko i da nisi imala sex lol (bar ti nisi) Ako je i posle cele price i pomaganja smotan...ako ga mnogo mnogo volis...onda lepo se popni i odradi kako ti odgovara sta drugo da ti kazem lol
Poruku je menjao/la Hectore - Petak, 28.09.2012, 5:43 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
post # 13 | 28.09.2012 , 6:15 AM
|
Hectore, Haha cekaj uzecu papir i olovku ovo da prepisem :P I naucim na pamet 
|
|
| |
|
post # 14 | 28.09.2012 , 6:20 AM
|
Ma cisto receno uzmi kontrolu pod svoje i ovladaj situacijom pokazimu kako se to radi i 100% cete biti oboje zadovoljni
Jer taj izgleda nema pojma o G tackam, da mu ih pomenes on bi tuhao i trazio i samo bi se ohladili ...
hahahahahaha
|
|
| |
|
post # 15 | 28.09.2012 , 1:19 PM
|
c0n3, hahaha nisi normalan .. mozda bi izasao vani da trazi hahahahhahhahahahha
|
|
| |
|
post # 16 | 28.09.2012 , 8:40 PM
|
Sta reci, koji savet uputiti.
Ja nisam imala tu situaciju. Tj. imala sam slican slucaj. Ja sam preuzela inicijativu. I bukvalno mu rekla sta i kako. Jer samo tako sam i mogla da uzivam. 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 17 | 28.09.2012 , 10:00 PM
|
Leksi,
Situacija je skoro pa alarmirana , izgleda da se moram sloziti s' vecinom najbolje uzeti ''stvar'' u svoje ruke hah :S
|
|
| |
|
post # 18 | 29.09.2012 , 2:01 AM
|
promeni carape. 
|
|
| |
|
post # 19 | 29.09.2012 , 3:05 AM
|
Ako ti je toliko stalo do te osobe, onda ces mu otvoreno i reci. Mada, da je meni toliko stalo do nekog, a "ta stvar" je problem, nikada ga ne bih ostavila zbog toga, jer po meni sex nije najvaznija stvar u vezi, bitna jeste, ali ne i najvazija. Dovedi ga do ludila, mozda bude bolje, ipak su devojke cudo. 
Da ti budem drazi, tebi pricao sam lazi, obecao ti svemir, a donio ti nemir. Ljubavi sam zlato bacio u blato. ♥
|
|
| |
|
post # 20 | 29.09.2012 , 8:24 AM
|
Bilo je takvih situacija, pa sta uraditi sem iskulirati, ako nema ljubavi onda nema svrhe ni popravljati to, meni je sex realno mnogo vazan i nista mi gore nije od toga da sa nekim imam sex pa pomislim posle toga ovo sam mogla i sama. Ili jos se ni ne palis a on vec zavrsio tek je to ocaj....

|
|
| |