Ne mogu da prestanem da ga zovem... Pomozite!
|
|
Smiley
|
post # 21 | 29.09.2012 , 7:03 PM
|
ah to je valjda ta "ljubav"
"I, onda kao krenes dalje, ali i dalje te je strah da ces upoznati neku osobu, i da ce taj neko biti jos gori... "
eeehhh naucila si iz prvog primjera,sto znaci da ces drugi put biti opreznija Sledeci put ces jasnije da raspoznas sta ti treba a sta ne,i bice ti bolje nego prvog puta Ali svaka veza sa nekim je jedinstvena,ne zamaraj se da da poredis jednu sa drugom :P Uzivaj ne opterecuj se sa tim vise
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 22 | 29.09.2012 , 7:55 PM
|
JahRastafarI93, Tako , tako i nikako drugacije.!!
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 23 | 30.09.2012 , 3:32 PM
|
Niko ti ne može pomoći. Jedina osoba koja ti može pomoći si TI.. Ako neko ima problem,to je njegov problem i samo on ga može riješiti. Znam po sebi..
Jednostavno reci NE ili jednostavno uživaj. Drugačije ne može. Podijeli osjećanja i seks. Tako je najbolje.. 
|
|
| |
|
post # 24 | 12.11.2012 , 8:51 PM
|
AnonimnaNS, Svaka cast sex mit ex to je strava Iskreno njemu ce uvek odgovarati sex s tobom imam osecaj on ne oseca ljubav kao ti pa mu sex dobro dodje netrebas se iznenaditi kad i drugu nadje mozda se opet budete sretali
Znaci ti si ta koja mora odluciti zapamti da te zeli skroz nebi se s tobom vidjao drigarski pa sex jos uz to znaci ili ga zaboravi ili da ne kazem sta Nista s tim neces postici tako ga neces vezati za sebe sto svaki put zavrsi sa sexom
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |