Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Archive - read only
Ne mogu da prestanem da ga zovem... Pomozite!

5
poruka na forumu
0 0

post # 1 | 28.09.2012 , 9:01 PM

Raskinuli smo pre cetiri meseca, sve je bilo ok, dok on nije trazio da se nadjemo i da porazgovaramo o svemu. Ukratko, rekao mi je da me zeli u svom zivotu, ali da posle svega ne mozemo biti zajedno, bar ne za sada. Od tada, dogovor je da se vidjamo prijateljski(uvek zavrsimo u krevetu, jbg...), i ja jednostavno ne mogu da prekinem sa tim, a, iskreno, vec sam se umorila od svega, hocu da krenem dalje, ali iz nekog razloga sputavam sama sebe... Dajte mi neki savet, ovo je vec otislo predaleko :((((( :( :( :( :( :(

834
poruka na forumu
212 1454

post # 2 | 28.09.2012 , 9:09 PM

nadji sebi drugogo decka :D

577
poruka na forumu
548 3795

post # 3 | 28.09.2012 , 9:56 PM

pa ne moze ti niko pomoci ako ti sama sebi ne zelis pomoci imala sam slicnu situaciju samo je kod mene duže trajala i na kraju sam se zaljubila ... i sama sebe ubijala dok nisam shvatila da mogu imati nekog s' kim cu imati sve a ne mrvice dok sama to ne shvatis nema pomoci , jednom ce ti sve to biti smjesno .

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

326
poruka na forumu
317 2359

post # 4 | 28.09.2012 , 10:23 PM

Quote (Adrijana_)
imala sam slicnu situaciju

ukrala ti temu !!! :o hahahahah e tebe nema gde nema :p

novosadjanko :D sta si drugo ocekivala nego da poprica da bi ti on bacio neku prostu i povukao u krevet al ti si se tako lako primila kao riba kad pocne i da leti za crvom :D njegov je uspeh velik jer uvek se zovete kad je jedno napaljeno al ti si pala lako :) njemu lepo jer se ogradio da je nemoguce sada da ima nesto sa tobom :)

ako ti je lepo tako uzivaj u sex-u ako ne onda lepo razmislis i smuvas prvog decka koji ti se svidi taj dan, dal bilo u prolazu ili negde na kafi ili nekoj skoli :D samo navali :D tako ces najbolje upoznati novu osobu u svom daljem zivotu :D

THE END :D hahaha

Poruku je menjao/la c0n3 - Petak, 28.09.2012, 10:25 PM

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 5 | 28.09.2012 , 10:45 PM

Utuvi sebi u glavu da je to gotovo i da te decko koristi. Ne zeli ti dobro nego si mu rezerva.Patis i ovako. Onda bar stisni zube reci mu kraj cak i onaj prijateljski .propati izguraj i shvati da je ovo samo usputna stvar,a velike stvari ce doci kada se ne budes nadala. ;)

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

400
poruka na forumu
56 795

post # 6 | 29.09.2012 , 1:23 AM

Iskoriscava te, spali karticu od mobilnog, i daj mu do znanja da ne moze da postupa sa tobom tako, nije on kriv, ti si kriva, ti si ta koja dozvoljava ponizavanje i dozvoljava iskoriscavanje.. Liku svaka cast, a ti se zamisli malo!

When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!

5
poruka na forumu
0 0

post # 7 | 29.09.2012 , 1:29 AM

Kako ste direktni, ubijate :p Jbga, u pravu ste... Svaki put kada pozelim da presecem, onako definitivno, on se javi, i ja padnem kao poslednja glupaca, to me nervira kod sebe, sve mi je jasno, da ne postujem sebe, da me iskoriscava, samo moram da nadjem dobar razlog da to prekinem. Nije lako zaljubiti se opet

Sara

326
poruka na forumu
317 2359

post # 8 | 29.09.2012 , 1:44 AM

Quote (AnonimnaNS)
Kako ste direktni, ubijate Jbga, u pravu ste... Svaki put kada pozelim da presecem, onako definitivno, on se javi, i ja padnem kao poslednja glupaca, to me nervira kod sebe, sve mi je jasno, da ne postujem sebe, da me iskoriscava, samo moram da nadjem dobar razlog da to prekinem. Nije lako zaljubiti se opet

sledeci put kad te zovne i odes da se vidis s njim ti ga iskoristi kako treba isexaj se s njim i onda se lepo obuces i kazes mu da vise ovo ovako ne ide, ako on ne zeli da ima ista vise sa tovom osim poziva i sex-a onda neka nadje drugu devojku i reci mu da imas decka s kojim sada ides i sve ti je lepo ;) i odes :D

onda tuguj malo jedi slatkise i nadji nekog :p

5
poruka na forumu
0 0

post # 9 | 29.09.2012 , 1:53 AM

Hvala vam na savetima, sve sto ste rekli je na mestu. Ma, nema vise, izdrzala sam bez skota deset dana, izdrzacu jos deset, jescu sve sto mi padne pod ruku, postacu debeljuca, mozda se onda za mene zalepi neki normalan :D

Sara

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 10 | 29.09.2012 , 1:58 AM

ma teraj egoistu u q**** gle kakvog bre imas slatkog avatara ccc B)

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

1795
poruka na forumu
403 2824

post # 11 | 29.09.2012 , 3:09 AM

Ne kapiram te devojko... Znaci, tebe lik bukvalno receno koristi za sex, a sto je najgore ti mu to i dozvoljavas. Nadji sebi novog decka, zaboravi tog lika, ionako ti je decko rekao da te ne zeli u svom zivotu. Veruj mi nisi svesna koliko ti takav decko nije potrebaz za dalje... ;)

Da ti budem drazi,
tebi pricao sam lazi,
obecao ti svemir,
a donio ti nemir.
Ljubavi sam zlato
bacio u blato. ♥

1065
poruka na forumu
225 1145

post # 12 | 29.09.2012 , 7:57 AM

Niko ti ne moze pomoci, mi mozemo pricati ovde danima, to se resava sama sa sobom, ali ne tako sto ces jesti sta ti padne pod ruku i postati debeljuca, zapitaj se kome ces time nauditi..? " Samo sebi"
A veruj da je mnogo lako zaljubiti se ako sebi das priliku, izadji i zabavi se, dozvoli momcima da ti prilaze i dokazuj sebi da vredis, da si pozeljna drugima, mnogi ce te zeleti u pravom smislu a ne kao on, toga je uvek bilo i bice... Jedno je jasno, ne svidjas mu se dovoljno da te seta za ruku vec da ima gde da se isprazni kada mu ni jedna druga neda...
Zato pamet u glavu, prvi sledeci put kad te pozove samo mu reci: " Izvini ali ne mogu danas, izlazim sa deckom" Videces i sama sta ce se desiti... Sve najbolje... ;)

547
poruka na forumu
46 1072

post # 13 | 29.09.2012 , 8:18 AM

Pa jednostavno moras da prekines kontakt...ja znam da je "moderno" biti prijatelji posle veze...ali to bar kod mene nekako ne radi...nije da se ne pozdravimo ili zagrlimo kada se sretnemo...ali daleko od toga da visimo zajedno ko nekad...od toga nema nista ako mislis da ides dalje...
Ako neces vise s njim...moras da napravis distancu cak i ako je veoma razuman i prijateljski prekid bio

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

15404
poruka na forumu
2409 REP OFF

post # 14 | 29.09.2012 , 9:30 AM

Quote (c0n3)
sledeci put kad te zovne i odes da se vidis s njim ti ga iskoristi kako treba isexaj se s njim i onda se lepo obuces

i na rastanku mu uvrneš jajca ...
To će ga boleti mesec dana,a posle toga te neće više zvati... ;)
cao :D

Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 15 | 29.09.2012 , 1:12 PM

AnonimnaNS, jooj sad bi ti reko al postim....:lol:
nez sta da ti kazem...gore iznad su ti sve rekli...sam izgotivila si ti tog fraera,dobio je uvjek ono sto je htio i tak...
on tam bari novih 10 ako omane uvjek ima tebe u rezervi...
hah :D trazi nooovooog :D il nek tebe novi nadje ;)

Be my love?

5
poruka na forumu
0 0

post # 16 | 29.09.2012 , 3:29 PM

Ponosna sam na sebe, upravo me je zvao i nisam se javila, a, da, izbrisala sam ga sa fejsa, i to sve uz vasu podrsku dragi moji :D Inace, o ovome nikom nisam htela da pricam, bilo me je sramota, drago mi je sto sam bar sa nekim podelila svoje muke, i nemate pojma koliko ste mi pomogli svojim savetima... A, da, jutros sam kupila novu karticu :D cao

Sara

577
poruka na forumu
548 3795

post # 17 | 29.09.2012 , 5:01 PM

c0n3, Ma nije ni slicna tema , haha ...Jesi zloban iz neba pa u rebra mogao si ti malo uljepsati haha, ..

ure3808,
Quote (Nechy92)
Dositej Obradovic je reko: "bolje da budem sam i sam sebi kuvam caj, nego da budem okruzen sa 10 laznih prijatelja" on tebi nije prijatelj, vec robujes strascu, sto predje u naviku, sto se u bibliji zove greh, robovanje navikom, oslobodi se toga, pametna si devojka...

Odlicno receno ! ;)

Added (29 Sep 2012, 5:01 PM)
---------------------------------------------
AnonimnaNS, Svaki novi dan ce biti laksi i ljepsi ..
Covjek je gospodar svog zivota ... :)

Poruku je menjao/la Adrijana_ - Subota, 29.09.2012, 5:02 PM

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 18 | 29.09.2012 , 6:01 PM

Quote (Adrijana_)
AnonimnaNS, Svaki novi dan ce biti laksi i ljepsi ..
Covjek je gospodar svog zivota ...

i nedaj ga nikom! :D tvoj je :D

Be my love?

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 19 | 29.09.2012 , 6:15 PM

Devojko,prvo se sama sa sobom dogovori da je kraj i sta on u stvari sad od tebe samo hoce,drugo ne udubljuj se sama da razmisljas o tome,lijepo krenes dalje... Izadji setaj sa drugaricama,drugovima,gledaj da se necim zanimas i da skrenes misli :) Trece kada ti neki decko pridje ne guraj ga odmah od sebe,pusti ga bar mrvicu i saslusaj ga sta i kako ti nudi i da li te to privlaci ,drugim rijecima pruzi priliku momcima da te "osvoje" :) I naravno cetvrto kada taj doticni momak vidi da si se ohladila,krenula dalje,proradice mu ego,i onda ce da oblice oko tebe,radice sve ono sto prije nije znao,aaa ti nemoj da padas na to nego kraj jednom kraj zauvijek ;) Procice te to posle nekog vremena ne uznemiravaj se oko toga EJ ! :)

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

5
poruka na forumu
0 0

post # 20 | 29.09.2012 , 6:55 PM

Neverovatno je kako covek zna da izgubi samopostovanje radeci takve gluposti, zaboravis sebe, kao da nisi bitan, lazes se da ce mu jednog dana doci iz dupeta u glavu, govoris sebi da si ti kriv, jednostavno zamrizis sebe na neki nacin, to je najveci problem, sto sve svoje podredis nekome ko to ni malo ne zasluzuje, i na kraju skontas da ne poznajes osobu sa kojom si bio u vezi dve godine... Boli, ali mora se ici dalje. I, onda kao krenes dalje, ali i dalje te je strah da ces upoznati neku osobu, i da ce taj neko biti jos gori... :(

Sara

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: