Security code
|
|
Smiley
|
post # 1 | 29.09.2012 , 6:46 PM
|
Ovako ljudi,ja imam problema sa bojama,tj imam anomalije na boje,s toga ja kad ocu da promenim/editujem svoj profil imamo onaj kod koji kucam dole,i ja te brojeve ne mogu da vidim jasno i kako treba,da li postoji nacin da taj security code vise ne kucam dok menjam/editujem svoj profil ili da bude u jednoj boji? Inace ovo pisem 30 minuta nabadanja brojeva,izvinjavam se ako sam promasio mjesto za zalbu 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 2 | 29.09.2012 , 7:40 PM
|
Quote (XAVI_PG) Ovako ljudi,ja imam problema sa bojama,tj imam anomalije na boje,s toga ja kad ocu da promenim/editujem svoj profil imamo onaj kod koji kucam dole,i ja te brojeve ne mogu da vidim jasno i kako treba,da li postoji nacin da taj security code vise ne kucam dok menjam/editujem svoj profil ili da bude u jednoj boji? Mislim da ne moze se ugasiti captcha samo kod tebe. Najbolje instaliraj TeamViewer 7 i posalji mi tvog id iz tw 7 u privatnu poruku. Sa tim cu ja preuzeti kontrolu tvog kompa i cu praviljno potpuniti kod, to ti je 10 sekund posla 
|
|
| |
Smiley
|
post # 3 | 29.09.2012 , 8:06 PM
|
hahahaha i za pp treba security code Zvacu nekog da dodje pa ce mi procitati kod :P Hvala !
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 4 | 29.09.2012 , 8:09 PM
|
Quote (XAVI_PG) hahahaha i za pp treba security code  Zvacu nekog da dodje pa ce mi procitati kod :P Hvala ! Nije to ko zna kakav problem, nego mi reci da li imas tw 7 u komp ?
|
|
| |
Smiley
|
| |
|
post # 6 | 29.09.2012 , 8:30 PM
|
Ubuduce nemoj javno postavljati tvoj id, postoje i druge privatne nacine, a ovako neko bi mogao tebi pobrkati svasta u komp-u :/
|
|
| |
|
|
post # 8 | 29.09.2012 , 8:48 PM
|
|
|
| |