Idealan poklon!!![ljudi brrzo]
|
|
|
Mallena
|
post # 2 | 01.10.2012 , 10:47 PM
|
Samo neku sitnicu kao znak paznje, nista pretjerano da je ne prepadnes!
Jedna crvena, neumotana ruza je divna sitnica za bilo koji povod ili dan!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 3 | 02.10.2012 , 0:09 AM
|
Ne trebas da joj poklonis nista,realno one hoce da budu ravnopravne s nama,a da budu opet nezniji pol...Vidi kad su kadre da rade u policiji vojsci zatvorima,onda su kadre i nama nesto da kupe,mada da ne bi ispao pajser izadji snjom na klopu,ali prilikom placanja racuna nek plati svoj deo,a ti ostavi debeli baksis konobaru da ne ispadne da si stipsa...Pa nisi ti jeftina roba,moraju i one da plate nesto ;-)
|
|
| |
|
post # 4 | 02.10.2012 , 0:29 AM
|
Vlajcek, Grozan si !
Ništa skupo , ništa ''veliko'' , ništa ''prenatrpano'' , ništa , zastrašujuće , ništa ''jeftino''....
Ruža ili ipak buket ruža ...i neka večerica na mirnom mjestu će biti sasvim ok ! Ni previše , ni premalo 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 5 | 02.10.2012 , 0:32 AM
|
Ako nemaš kintu, Smisli neku dobru fintu.... Ipak,ceniće ona i to što si se setio... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 6 | 02.10.2012 , 1:31 AM
|
Adrijana_, Ne uopste nisam grozan,samo sam predlozio decku sta bih ja uradio da sam na njegovom mestu... Sa zenama je sve u redu dok imas novaca,cim nemas novaca onda je opsta svadja frka ludilo smak sveta,ima dosta starijih ljudi od mene ovde,pa neka napisu svoje misljenje...
|
|
| |
|
post # 7 | 02.10.2012 , 2:07 AM
|
Vlajcek, Nekad je bolje svasta pojesti nego svasta reci , ali svakako da imas pravo da izneses svoje misljenje o svemu .
|
|
| |
|
post # 8 | 02.10.2012 , 2:50 AM
|
Mallena♥, okee zapamticu to da je ne prepadnem :P Vlajcek, znas jedan od onih dana kad ne poneses pare sa sobom? neka neka nebi da joj se to desi... a i kolko se secam nije naslov kako da ispadnem idiot :P ili kako da me sutne....[nije svakoj do para  ] Adrijana_, ali ruze se osuse posle duzeg vremena,a ja bi da ima nesto sto bi uvek bilo tu negde pa kad ga vidi da se seti mene :P badule, kinta i nije neki problem bar kad je ona u pitanju... okee ako neko ima jos neki predlog neka napise,vidim nekog ko ce sutra prepesaciti ceo grad tamo vamo :P ;)
Poruku je menjao/la MFTTL - Utorak, 02.10.2012, 2:51 AM

|
|
| |
|
post # 9 | 02.10.2012 , 12:02 PM
|
MFTTL, Hmm , ma ko se to zaljubioo ?Hihih Ako , ako i treba da se pokazes ...Znam da se osouse al' jbga bice tu jos mjeseci i godina , zasto onda gledati da prvi mjesec ostanes upecatljiv sacuvaj neke bolje ideje za neke ''vece'' stvari , mislim bar bih ja tako htjela ...a inace sam komplikovana .
Meni za sve moguce poklanjaju torbe ..
|
|
| |
|
post # 10 | 02.10.2012 , 12:51 PM
|
Najbolji poklon za mesec dana veze je ruza. Za pola godine parfem. Za godinu dana vecera i to dvoje iznad sto sam napisala. A ako te voli cenice i sex koji nije ruza da uvene. Uvek ga se seca.
Vlajcek, ako zene postaju ravnopravne, ne znaci da joj moras kupiti kramp ili lopatu za obelezavanje godisnjice ili veze. Isto tako, zamisli situaciju, sta ce konobar da misli o tebi, kada devojka izvadi svoj novcanik i plati svoj dio: Gle mlakonje ne ume ni veceru da plati!
Isto tako, smatram da se kod godsnjica obostrano poklanja nesto. Ko naravno zna za red! Lako je primati ali treba i davati!
Poruku je menjao/la Leksi - Utorak, 02.10.2012, 12:52 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 11 | 02.10.2012 , 1:02 PM
|
Ja nisam neko ko voli poklone i ne volim ih ni primati ni davati.
Parfemi i nakit su čista glupost. Nisam ljubitelj toga. Više volim originalnije stvari.
Isto tako poklon za samo jedan mjesec veze je bezveze. Bar meni. 
|
|
| |
|
post # 12 | 02.10.2012 , 11:55 PM
|
Leksi, Izvini molim te,rekao sam da plati svoj deo i da ostavi debeo baksis da ne bi ispao stipsa...Pa naravno da vam treba kramp lopata asov itd...90% devojaka sto poznajem neznaju cestito jaja da ispeku.... Naravno ima tu i zmajeva od zena,ali retko jako Sto si tice placanja vecere sto ti ne bi platila 
|
|
| |
|
post # 13 | 03.10.2012 , 3:56 AM
|
Vlajcek, E kakvo ti je razmisljanje daleko ces da doguras tako ..Bjezi bre , majkemi me stid citati ovo ne mora ona da zna da kuha cim je upoznas ne znaci da ces je zeniti a osim toga niko se nije rodio naucen .... a moze i da ona plati nekad naravno ja sam uvijek za to al' to sranje i ''prosjacenje'' bukvalno ona svoji dio ti svoj to je ravno nuli.
|
|
| |
|
post # 14 | 03.10.2012 , 8:07 AM
|
Vlajcek, Jesi, ili si onda naletao na zene tog tipa, ali onda je to problem do tebe, generalizujes, nisu ni sve zene iste, kao ni svi muskarci 

|
|
| |
|
post # 15 | 03.10.2012 , 9:35 AM
|
Quote (Vlajcek) Leksi, Izvini molim te,rekao sam da plati svoj deo i da ostavi debeo baksis da ne bi ispao stipsa Platiti pola i ostaviti debeo baksis dodje ti na isto da si mogao i platiti veceru a ne blamirati jer blam je svakako!
A to da li bih ja platila veceru, naravno da bih platila, jer obicno danasnji momci su takvi, da tako kazem vole se grebati, samo imala sam srecu da se udam za muskarca a ne polumuskarca! Drugo je to kako sam odgojena. Ali za tvoju informaciju niko mi nikada nije platio veceru, ni pice!
A to sto etiketiras devojke da ne znaju, cisto da ti kazem, da se sve nauci, postoji kuhar, a kultura i bonton, e pa to jos nisam videla da je nekom poslo za rukom, a nazalost nije ni u tvom slucaju!
Svako ceni svoj dinar onda kad ga i zaradi, ako ti daju roditelji, naravno da ce se i trositi vise. Logicno! Ne kaze se dzabe: Svake pare se trose onako kako su se zaradile!
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 17 | 22.10.2012 , 9:02 PM
|
pa kupis joj lisice sa krznom ...nisu skupe,izgledaju sexy(znaci nemos da omanes) i odmah ces da vidis da li je spremna da se veze za tebe .. 
|
|
| |