|
post # 1 | 02.10.2012 , 1:36 PM
|
Nije potrebno da ulazete novac Nije potrebno da bilo sta downloadujete
Odgledajte moj video tutorial na youtube OVDE i ostavite komentar.. Zapamtite, dok ne probate necete znati da je moguce.
U potpunosti stojim iza svog tutoriala i ovog nacina zarade. Ako posetite i moj blogg koji se nalazi u tutorialu mozete naci moje licne podatke preko kojih me mozete kontaktirati ako vam zatreba bilo kakvo objasnjenje ili pomoc u vezi ovog nacina zarada, ili bilo cega drugog vezano za svet racunara.
NAPOMENA: Ne pokusavam da vrbujem bilo koga da poseti moj sajt, sve sto zelim je da prosirim znanje o online zaradi i da pokazem svima da je to moguce, ako bilo ko misli da pokusavam da ga prevarim jednostavno neka odvoji 1 minut svog vremena i odgleda video.
Mozete me i kontaktirati putem: E-Mail: job@stefanrakic.co.cc Mob.: +381649804223 web: Link je uklonjen ~ GR. __________________________________________________________________________________________________ Tutorial za ovakav nacin online zarade nije istaknut na forumu i ja sam licni kreator ovog tutoriala. Ako moderatori foruma misle da ovaj topic treba da bude na drugom mestu neka me obaveste da ga premestim a ne da ga brisu bez razloga.

|
|
| |