|
Sta je za vas ljubav??
|
|
|
|
post # 1 | 03.10.2012 , 11:58 AM
|
Sta je za vas ljubav??? Sta bi sve uradili zbog ljubavi???
|
|
| |
|
|
post # 2 | 03.10.2012 , 4:59 PM
|
Quote (ZaljubljenaMala) Sta je za vas ljubav??? Prelepa tema Za mene je ljubav SVE.Moj ceo zivot za mene nema smisla bez ljubavi,kada sam zaljubljen ja sam najsrecniji covek na svetu naravno ako je uzvraceno.U svemu sam bolji bar trostruko kada sam zaljubljen,najlepsi osecaj koji postoji za mene. Quote (ZaljubljenaMala) Sta bi sve uradili zbog ljubavi??? Uradio bih sve sto je potrebno da moja ljubav opstane,na sve sam spreman i svega bih se odrekao samo zbog ljubavi. 
|
|
| |
|
|
post # 3 | 03.10.2012 , 5:32 PM
|
Neko reče da je ljubav samo reč, neko bol. A ja bih rekla da je ljubav stanje zadovoljstva kad ste pokraj osoba koje volite, ne mora to biti samo momak, ili devojka.
A šta bih uradila, ne znam, ne mogu da išta pametno napišem!
Poruku je menjao/la Leksi - Sreda, 03.10.2012, 5:35 PM
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 4 | 03.10.2012 , 6:47 PM
|
ljubav je kada napokon imas ono sto zelis....iliti ljubav je imati ono u sto si zaljubljen 
|
|
| |
|
|
post # 5 | 03.10.2012 , 10:41 PM
|
Ne volim baš pričati o tome šta je to ljubav,jer svoju ljubav držim samo za sebe..
Za mene je ljubav ispunjenost. Duhovna,seksualna ispunjenost. Ako mi nešto nedostaje,onda to nije ljubav.
A za ljubav ne bih ništa uradila. Dovoljno je što dišem. 
|
|
| |
|
|
post # 6 | 03.10.2012 , 11:40 PM
|
Moonchild007, Hvala, znam da je lepa
Ljubav je za mene nesto najlepse sto postoji na ovo svetu..... jednostavno ljubav me pokrece.... vec danima razmisljam sta da uradim za moju najvecu ljubav za sva vremena... da to bune nesto specijalno.... da bude jedinstveno....Added (03 Oct 2012, 11:40 PM) --------------------------------------------- imate li neki predlog?? 
|
|
| |
|
|
post # 7 | 19.10.2012 , 1:06 AM
|
takva "idealna " ljubav postoji samo u knjigama i filmu, toliko od mene 
potpis : ...................
|
|
| |
|
|
post # 8 | 19.10.2012 , 4:17 PM
|
ljubav....put u propast ... 
|
|
| |
|
|
post # 9 | 20.10.2012 , 0:13 AM
|
Za mene je ljubav kad jedemo isti sendvic. 
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
|
post # 10 | 20.10.2012 , 0:50 AM
|
Ljubav.. samo rijec, nista vise...
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
|
post # 11 | 20.10.2012 , 1:59 AM
|
LJUBAV ....
auuuuuuuuuuuuuuuu
pa digao bi zgradu u vazduh zbog nje al to je samo obicna farsa i strast koja se budi kod odrejdjene devojke tacnije vrste devojke po ponasanju jer vise cilja na hrabrost
onda bi digao fax u vazduh prvo zbog sebe sto mi je dok .... pippppppppppppp da gledam kako se ljudi zaposljavaju preko stranki i preko veze xD
zezam se i teram cirkus naravno
ljubav je cista ludost i ako se opustis u razmisljanje onda si lud i blesav to smao pustis da vodi samo svojim tokom
oleeeee za pivooo ko je izmislio :*
|
|
| |
|
|
post # 12 | 22.10.2012 , 11:22 PM
|
Ljubav ? Sve najljepše ali samo ako je obostrana 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
|
post # 13 | 22.10.2012 , 11:40 PM
|
Postoji vrlo slična tema, pa ih možda treba spojiti: http://www.extracafe.rs/forum/89-518-1 Quote (ZaljubljenaMala) Sta bi sve uradili zbog ljubavi??? Za pravu ljubav - sve što je u mojoj moći i više...

|
|
| |
51 poruka na forumu
| |
11
| |
69
|
|
|
post # 14 | 23.10.2012 , 4:07 PM
|
Evo ovako...ljubav je kad dečko vidi djevojku kako plače..i ubije je da se ne pati 

|
|
| |
Dete debil... xD
|
|
post # 15 | 23.10.2012 , 6:58 PM
|
ljubav je BORBA... kako za koga... neko ce reci da ne postoji... to moze da kaze samo onaj ko je nije doziveo... neko ce reci da je to tuga... to moze da kaze neko ko voli, a ne ko je voljen... ja mislim da je ljubav prisutna u svima nama, samo je ne otkriju svi u isto vreme... ljubav je nesto zbog cega ces se zrtvovati, a ne pitati se da li ti imas nesto od toga.. voli i bices voljen.. trudi se za tu osobu i ona ce to znati...
ovo je ukradeno, ali je nesto sto ja pamtim.. "nikad nemamo vremena za sobe koje nas vole, vec za osobe koje mi volimo" - potrudite se da ne bude tako...
sta bih ja dala za ljubav?? sebe... to je dovoljno, vise od toga ne mogu.. dusa, telo, zivot, trud, posvecenost... vreme trajanja mog zivota posveceno ljubavi... znam da to gusi voljene osobe, ali nikada nece moci da kazu da nisu bile voljene... a to je za mene dovoljno...
zavisi koji je povod poklona?? ali msm da ce svakako biti posebno nesto sto ces napraviti... to je jedinstveno i znaces da ima nesto posebno, nesto tvoje posveceno samo njemu... 
Poruku je menjao/la Bancy - Utorak, 23.10.2012, 7:08 PM
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
|
post # 16 | 24.10.2012 , 5:26 PM
|
Ma ljubav je za nas carolija dok za njih_____ i to sam. skontala. tek. danas..... treba voleti. ali u. malim. dozama:-)
|
|
| |
|
|
post # 17 | 24.10.2012 , 6:22 PM
|
U prethodnim postovima sam govorio uopšteno o ljubavi, kao pokretačkoj energiji, a što se tiče ljubavi između dvoje, dovoljno je citirati gosn Adamsa: ... To really love a woman to let her hold you till you know how she needs to be touched you've gotta breath her and really taste her until you can feel her in your blood when you can see your unborn children in her eyes You know you really love a woman ....

|
|
| |
Dete debil... xD
|
|
post # 18 | 25.10.2012 , 2:43 AM
|
Quote (ZaljubljenaMala) Ma ljubav je za nas carolija dok za njih_____ i to sam. skontala. tek. danas..... treba voleti. ali u. malim. dozama:-) pa i nije bas.. kako koji decko.. treba voleti, ali treba znati kad i kako.. a i to im je u krvi, ne treba da im dajes kad im treba non stop, ali ne treba sad ni da ga razvuces pa nis od toga... treba u onoj kolicini koja je dovoljna... a to ces znati kad ga upoznas dovoljno i znaces da li je zasluzio... eto, malo filozofije.. xD ali je tako.. a ako ga volis i zelis, koliko god da se plasis ili sta vec, prevazicices... zeleces i ti njega... a opet ako mu dajes previse, dosadices... znaci izmedju... xDAdded (25 Oct 2012, 2:43 AM) --------------------------------------------- luka83, svaka cast... al ga potrefi... 
Poruku je menjao/la Bancy - Cetvrtak, 25.10.2012, 2:42 AM
JA ██████ 100% 
|
|
| |
|
|
post # 19 | 25.10.2012 , 3:28 AM
|
Bancy, jos mi mlada pa ne zns naucices vremenom, samo polako. 
|
|
| |
|
|
post # 20 | 27.10.2012 , 7:00 PM
|
!!!
|
|
| |