1.Pozdravi je, pozdravi 2.Tako mi nedostajes 3.Shvatio sam ne mogu bez tebe 4.Joj sto te volim 5.Nije smela pogresiti 6.Najlepsa si kad se smejes 7.Kad si sa mnom ne misli na vreme 8.Tebi 9.Joj Rado, joj Radmila 10.Oj Moravo, tija reko 11.Mislis li na mene 12.Voleo sam devojku iz grada 13.Moravsko predvecerje 14.Putujem, putujem 15.Zoves me na vino 16.Ova noc 17.Luckasta si ti 18.Polomicu case od kristala
Poruku je menjao/la XAVI_PG - Ponedeljak, 22.10.2012, 10:30 PM
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
pošto je zabranjeno ostavljanje linkova drugih sajtova ovde, tema ide pod ključ, a ja ti šaljem na pp link...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''