|
LOL - League of Legends
|
|
|
|
post # 1 | 27.10.2012 , 4:37 PM
|
Video sam da nema tema, ae da napisemo nesto  Igrica je uglavnom malo zarazna i dosta dobro raste na trzistu uz malo znanja moze i da se zaradi preko nje  Al ok sve je to zabava i svaka igrica je gubljenje vremena Da li jos neko ovde igra? Koji server? Nick? Koji lvl? par jednostavnih pitanja  Igrica postaje dosta popularna kao sto sam i naglasio kompanije trose milione dolara i ulazi bas dosta koristi u nju zato i imaju velika takmicenja itd... Vasi predlozi i vase misljenje o igrici Evo i link ... LOL - League of Legend
|
|
| |
Smiley
|
|
post # 2 | 27.10.2012 , 5:00 PM
|
Ne znam jesi li znao za podatak,ali naucnici su se ozbiljno bavili LOL-om :)) Kazu da izaziva zavisnost,kao cigareta,droga itd :))) Ludilo Pa igrica je za kratko vrijeme osvojila cijeli svijet, Ameriku,Aziju,Evropu,hvali jos sa Afrikom da se poveze :P
Nick i server dje igram znas Cone 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
|
post # 3 | 27.10.2012 , 5:49 PM
|
Igram cesto onako zanimljiva mi je igra i volim takve igre potovu zato sto je online Igram na EU Nordic & East i solidno mi ide
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 4 | 27.10.2012 , 6:05 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 5 | 27.10.2012 , 6:12 PM
|
Lol igram i obožavam tu igricu,čude se mnogi što žensko igra.ali meni je ok igrica.server Eu Nordic & East :D,level 30,nick bebica83 :D
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
Smiley
|
|
post # 6 | 27.10.2012 , 6:16 PM
|
Quote (mackica12) Lol igram i obožavam tu igricu,čude se mnogi što žensko igra.ali meni je ok igrica.server Eu Nordic & East :D,level 30,nick bebica83 :D
Mozda se kod nas cude,ali svudje po svijetu igraju devojke,i to kakve devojke Cak ima i onih poznatih sa malih ekrana
c0n3, Tacno tako :)))))))
Pa mi taman odje neki ranked team mozemo napraviti :D:P
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
|
post # 7 | 27.10.2012 , 6:18 PM
|
Ranked moze da se igra onako...ali da bi se pobedilo mora se komunikacija uspostavit na Skype ili TS U suprotnom je skoro nemoguce dobit Ranked 5v5 sa Draftovanim timovima Neznam zasto bi bilo cudno sto zensko igra...metin2 PWI LOL WoW mnogo cura igra jer je to stvar zabave a ne pola...ima jedna hrvatica i jedna bosanka na koju sam naletio na LOL i to bas skoro...jedino zavisi do slobodnog vremena
Poruku je menjao/la Hectore - Subota, 27.10.2012, 6:20 PM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
Smiley
|
|
post # 8 | 27.10.2012 , 6:19 PM
|
Quote (Hectore) Ranked moze da se igra onako...ali da bi se pobedilo mora se komunikacija uspostavit na Skype ili TS U suprotnom je skoro nemoguce dobit Ranked 5v5 sa Draftovanim timovima
Paaa TS i mikrofon mislim da 95% ljudi ima to u posjedu
da i da dodam da bi se morali par normala odigrati da bi znali ko kako funkcionise,da se uigra tim 
Poruku je menjao/la XAVI_PG - Subota, 27.10.2012, 6:21 PM
|
|
| |
|
|
post # 9 | 27.10.2012 , 6:27 PM
|
Quote (XAVI_PG) Paaa TS i mikrofon mislim da 95% ljudi ima to u posjedu Ma to da...ali nisu svi uvek "Za" a igrali bi...Igrao sam par puta Drafted sa jednim Nasim i par poljaka...nije bio los tim ali nije bio ni dobar pogotovu zato sto je engleski ovim poljacima bio jako los...pa te jednu rec razume a sve ostalo nista... I onda dodje do konfuzije lol
|
|
| |
|
|
post # 10 | 27.10.2012 , 6:29 PM
|
Preporuka, ne igrati! LoL je po nekima cak gora i od droge (imam neke drugove za primer)
http://u.to/D91fAg
|
|
| |
Smiley
|
|
post # 11 | 27.10.2012 , 6:31 PM
|
Quote (Hectore) Ma to da...ali nisu svi uvek "Za" a igrali bi...Igrao sam par puta Drafted sa jednim Nasim i par poljaka...nije bio los tim ali nije bio ni dobar pogotovu zato sto je engleski ovim poljacima bio jako los...pa te jednu rec razume a sve ostalo nista... I onda dodje do konfuzije lol
Pa dogovor se napravi u startu,ko je ZA i da bi igrao tako sa tim cudima TS,MIC ovo ono idemo... A sto se tice sprdnje uvijek moze normal da se pegla Ahh imao sam i ja tako slicnu situaciju pa sam se iskidao od smijeha od tog cudnog "engleskog" Neki spanci bili pa ih srecom ponesto razumijem i na spanski jer engleski ..... ni hello pravilno ne znaju da kazu 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 27.10.2012 , 6:42 PM
|
Pa eto ako ste za...ja sam tu na LOL navece...mozemo napravit nesto
|
|
| |
Smiley
|
|
post # 13 | 27.10.2012 , 6:50 PM
|
Hectore, I ja sam tu,no uvijek da krenem da igram sa COnetom,moram da ga cekam dok isprati tako neke osobe :D:D:D
Pa samo uvece je interesantan lol 
|
|
| |
|
|
post # 14 | 27.10.2012 , 9:11 PM
|
XAVI_PG, Hectore, ima neki koji se čude,kažu pa ti si žensko i igraš lol.
"Pravog muškarca, s kojim ćete trajati, nećete prepoznati po izgledu, po diplomi, ni po inteligenciji. Onog pravog prepoznaćete po načinu kako vas drži za ruku, kako vas ljubi, i naposletku kako vas grli. Ni prečvrsto da ostanete bez zraka, a ni prelabavo da nestanete bez traga. Pravi vas drži taman onako da znate čiji ste."
|
|
| |
|
|
post # 15 | 27.10.2012 , 10:13 PM
|
Nemam pojma...ja Ingame na PWI znam bar jedno 200 cura/zena od 15 pa do 60 godina koje igraju takodje i na Metin...cak sta vise na PWI sam se ozenio u igri zbog "exrta experience" i neki badzeva od misija koje mozes da radis samo ako si ozenjen...onako drugarski... Nevidim ja razliku u zabavi izmedju muskaraca i zena...secam se na Metin2 imala je jedna kineskinja od 50 godina...16 mesta iza mene ali bila me ko vola u kupus i uvek bi me pikirala da me nacisto nekad izludjivalo jer iako sam jak ona me ubije i mi gubimo jer ja nemogu od nje da napadam one koji su mi po 2 udarca..kasnije na nekoj mapi ja sredio jednog iz China saveza...i kaze mali..."Sacekaj tu sad ce moja baka da dodje pa ces onda ti da vidis" nakon 2 minuta ponova ona ista shamanka dodje da me bije lol...Takodje sam znao lika koji je imao 68 godina...Nemac koji je igrao PWI...takva je legenda bio da ga niko nikad nije tukao...slab od srca covek bio pa je umro...i dan danas ima na PWI kao u cast njemu neki event svake godine u taj isti dan...kao uspomena...Pre su se druge stvari radile iz dosada kad je covek dokon...ali sada ljudi imaju internet i igre koje privlace sve ljude bez obzira na pol i godine
Poruku je menjao/la Hectore - Subota, 27.10.2012, 10:15 PM
|
|
| |
|
|
post # 16 | 27.10.2012 , 10:27 PM
|
Hectore, ma ja se ne sekiram,ja igram i furam fazon svoj 
|
|
| |
|
|
post # 17 | 28.10.2012 , 0:22 AM
|
|
|
| |
|
|
post # 18 | 28.10.2012 , 1:21 AM
|
c0n3, tema je ekstra,ja htela odavno da pokrenem.ali nikako da krenem.mene je drug zarazio i od tada ne mogu da prestanem da igram 
|
|
| |
|
|
post # 19 | 30.10.2012 , 8:20 PM
|
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|