Sastav iz srpskog
|
|
110 poruka na forumu
| |
15
| |
262
|
|
post # 1 | 28.10.2012 , 4:47 PM
|
Moze li neko da mi pomogne da napisem sastav iz srpskog na temu "Bili su dostojni trenutka u koji ih je zivot stavio". Saljem 100 eura onome ko pomogne. 
|
|
| |
|
post # 2 | 28.10.2012 , 5:12 PM
|
DA, DA a ja sam Ana Kokić 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
Smiley
|
post # 3 | 28.10.2012 , 6:54 PM
|
E moj decko,zanima me sta li ces ti da radis u zivotu kad na obicnu temu ne mozes da napises sastav.... Ovdje mozes naci sve vrste pomoci,platio / ne platio,ali kako ces sebi posle da pomognes samo Bog zna...
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
110 poruka na forumu
| |
15
| |
262
|
|
post # 4 | 28.10.2012 , 8:18 PM
|
XAVI_PG@ Hihi, dobio sam prosle nedelje 5 na pismenom. Fnam dobro da pisem sastave samo kad znam o cemu trebam da pisem. 
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 5 | 28.10.2012 , 8:54 PM
|
Kako to svake nedelje pismeni? 
|
|
| |
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 7 | 29.10.2012 , 1:22 AM
|
Opiši nešto kao ono iz Saving Private Ryan filma... To ne bi bilo loše... 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 8 | 29.10.2012 , 4:48 AM
|
"Bili su dostojni trenutka u koji ih je zivot stavio"
-O svojoj porodici (sigurno ima nesto sto se lose desilo i sto ste kao porodica prebrodili) -O Sportu (Nekom izmisljenom dogadjaju ili o nekoj utakmici koja je bila jako ozbiljna...recimo nama najpoznatija takva utakmica je finale 90-te kada je Zvezda postala prvak...ja sam Partizanovac ali to je jedan od Najvecih uspeha naseg fudbala) -O Ratu (S obzirom da smo imali mali milion ratova i gluposti sigurno si cuo mnoge price...opisi neku od tih prica ali pokusaj da detaljno opises dogadjaje) -Drustvo (tvojem prijatelju,poznaniku sigurno ima nesto da se dogodilo sto je prosao i nastavio dalje)
Teme za domaci nikad nisam volio niti sam pisao...Ipak eto ti par ideja posto kazes da nisi bas siguran o cemu da pises...Nisam sebi sastavljao teme pa necu ni tebi na forumu lol...mada sam uvek umeo da sklopim dobru pricu koju bih uglavnom uklopio u pismeni i time se vadio kao i gramatika koja mi je odlicno isla
Poruku je menjao/la Hectore - Ponedeljak, 29.10.2012, 4:53 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
Soldier of Jah Army
|
post # 9 | 29.10.2012 , 12:37 PM
|
Be my love?
|
|
| |