Pesma je WOW! Malo duži uvod ,ali upravo tako i treba ,pošto je potpuno uklopljena u spot i naglašava svu napetost momenta . Tekstualno odrađena vrhunski ,sam tekst najverovatnije se zasniva na tradicionalnom gospel napevu : - Take me down to the river bend... ,što govori da je tematski pisana da bi bila što emocionalnija i dublja . Ali to je sasvim normalno za Linkin Park koji godinama spajaju nespojivo kroz razne crossovere. Melodijski urađena tipično za njih (njihov prepoznatljiv stil ) , vrhunski i bez greške uz karakterističnu melodičnost koja lako ulazi u uho i može se odzviždati . Rock u pravom smislu te reči . LP kao verovatno najbolji rock band današnjice. Oni su od prvog albuma uneli novu svežinu u rock i za mene koji slušam rock skoro 40 godina pravo su osveženje . Drago mi je što vi mladi slušate kvalitetnu muziku .
Poruku je menjao/la badule - Ponedeljak, 29.10.2012, 5:47 AM
zicko, mogao si pitanje da postaviš u ovoj temi http://www.extracafe.rs/forum/61-9195-1 Pjesma je za moj ukus OK. LP, generalno slabo ili skoro nikako, ne slušam, ali činjenica je da imaju dosta dobrih pjesama (posebno dok su njegovali Nu Metal).