Najčešće greške slobodnih djevojaka !?
|
|
|
post # 1 | 30.10.2012 , 9:38 PM
|
Koje su to najveće greške koje čine slobodne djevojke i vole li više muškarci držati sve konce u rukama ili da ipak biti zavedeni? Ovo su samo neke od grešaka koje prave slobodne djevojke...
1. Previše razmišljaju o potencijalnim muškarcima
Djevojke koje su bez partnera često su usamljene i samim tim često razmišljaju o muškom rodu. Možda ne svijesno, ali sigurno da u društvu ljubavnog para podsvjesno razmišljaju o njima. Na osnovu svojih kvaliteta, vrlina i mana traže nekog tko će njima biti dobar, sličan, ali često time idealiziraju potencijalnog muškarca. Kad upoznaju nekog tko im se svidi, dožive razočaranje upravo zbog svoje mašte o savršenom i odgovarajućem muškarcu. Možda one i ne traže savršenstvo, ali njihovo nesvjesno idealiziranje suprotnog spola utječe na njihovu odluku.
2. Nesigurnost i samopouzdanje
Često i jako samouvjerena djevojka pred muškarcem ostavlja dojam nesigurne osobe. Slobodne djevojke se, naime, boje grešaka. Dojam nesigurne osobe ostavit ćete i ukoliko loše pričate o svom dosadašnjem ljubavnom iskustvu, o svom bivšem dečku i samim time ćete biti drugačiji u muškim očima.
3. Sex nakon prvog izlaska
Slobodne djevojke "ciljaju" na mušku seksualnost, misleći da je bolje sexom doći do muškarca te da je to ono što njih osvaja i zanima. Zapravo bez da su toga svjesne često pričaju i razmišljaju o sexu upravo zbog nedostatka istog. Misle da će sexom pri prvom susretu ostaviti dobar dojam i da će na taj način doći do emocija. Žene često spavaju s muškarcima u nadi da će njihovi susreti nakon toga prerasti u emotivno stabilnu vezu. Ali varaju se! Nedostatak muškarca u njihovim životima dovodi ih do te faze da su suviše slobodne i napadne, da zavode gotovo sve što je muško i hoda na dvije noge - što nije preporučljivo ukoliko traže muškarce za ozbiljnije veze. I na kraju krajeva, muškarci ipak vole biti osvajači.
4. Ne znaju prepoznati potencijal za vezu
Vrlo je važno prepoznati prave signale već na samom početku i ukoliko ih ima, odustati na vrijeme da bi se poštedjele razočaranja. Slobodne djevojke često vide potencijal za vezu tamo gdje njega uopće nema. Nema smisla ići za nekim tko vam ne poklanja ni pet minuta svog vremena, važno je da na vrijeme shvatite što želite i pruža li vam to dotični muškarac!
Koje su još greške koje slobodne žene u potrazi za partnerom čine? Napišite ih slobodno, to može biti iz vašeg osobnog iskustva, a i ne mora!
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
|
post # 2 | 30.10.2012 , 9:49 PM
|
cccc...slobodne a gresne.... 
|
|
| |
|
post # 3 | 30.10.2012 , 9:57 PM
|
vuk-samotnjak, Tuži nas ! XD 
Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !
|
|
| |
400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 4 | 31.10.2012 , 1:42 AM
|
Meni vecina duzih veza je pocela sa sexom na prvom sastanku, ako vidimo vec da se nalazimo u prici i razumemo se, zasto bi kocili nesto ako vec putuje samo svojim tokom.
Najveca greska kod devojke je nesigurnost, u vezi ste, lepo vam je, ali "Jos nije spremna" to kod muskarca izaziva sumnje, da li se ja njoj stvarno svidjam, da li nesto krije, da li je nesigurna, nelagodan osecaj kod muskarca, i kod devojke, jer ne zeli da ostavi los utisak tako sto ce brzo dati (Cesto je to najobicnije tvrdjenje robe), a sve u medjuvremenu tece kako treba (proradi ego, sujeta sto je najgore sto moze da se desi) i cesto je to zbog medjusobnog nerazumevanja osudjeno na propast, mi muskarci smo poznati da smo nestrpljivi, ne volimo da nam se uskracuje, a one misle da cine pravu stvar. Zato ako ne postoji prica i otvorena komunikacija izmedju te dve osobe, tu je najcesce kraj, zato samo prica i prica i na taj nacin se resava sve.
Poruku je menjao/la ure3808 - Sreda, 31.10.2012, 1:43 AM
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
post # 5 | 31.10.2012 , 2:01 AM
|
no comment, mogu ispast egoista, shovinista itd ... mozhda i feminista 
potpis : ...................
|
|
| |
|
post # 6 | 31.10.2012 , 2:25 AM
|
SLOBODNIH DEVOJAKA KOJE SU PROLAZILE VEC KROZ NEKE VEZE - PLASI PONAVLJANJE ISTOG - NUZIMAJU U OBZIR INDIVIDUALNOST SVAKE OSOBE POJEDINACNO - VEC SU VISE SKLONE GENERALIZOVANJU MUSKARACA GOTOVO PO SVIM PITANJIMA OD VERNOSTI PREKO SEXA PA I MANJEVISE KARAKTERA SUDECI VISE PO IZGLEDU DOTICNOG - UMESTO UPUSTANJU U RZAGOVOR (TIPA SETNJA PICE IZLALAZAK) i proceni njegovih kvaliteta i moguceg potencijala tu dolazi do izrazaja ona procena gore navedena od strane ADRIANE Quote (Adrijana_) 4. Ne znaju prepoznati potencijal za vezu
Vrlo je važno prepoznati prave signale već na samom početku i ukoliko ih ima, odustati na vrijeme da bi se poštedjele razočaranja. Slobodne djevojke često vide potencijal za vezu tamo gdje njega uopće nema. Nema smisla ići za nekim tko vam ne poklanja ni pet minuta svog vremena, važno je da na vrijeme shvatite što želite i pruža li vam to dotični muškarac!
!!!
|
|
| |
Mallena
|
post # 7 | 31.10.2012 , 9:53 AM
|
Quote (scorpio978) SLOBODNIH DEVOJAKA KOJE SU PROLAZILE VEC KROZ NEKE VEZE - PLASI PONAVLJANJE ISTOG
O mrtvim (bivsim mislila sam) sve najbolje, ali... sto je ucinjeno, ucinjeno je!
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
|
post # 8 | 31.10.2012 , 10:48 AM
|
greska slobodnih devojaka je u tome sto su slobodne .. 
|
|
| |
|
post # 9 | 02.11.2012 , 4:57 AM
|
Opisala si dosta toga, ali nije bas za svaku
vecina gresi jer bira previse i onda kad ima startovanje i priliku treba joj 500 godina da razmisli dal da stupi u vezu ili ne ... kad muskarac odustane i ode onda aj QQ kakvu sam priliku propustila ili odbije vecinu i onda se zalepi za najgoreg sto moze da postoji ... glupe greske i nikako vecina njih da nauci da nije sve u NOVCU 
|
|
| |
|
post # 10 | 03.11.2012 , 0:43 AM
|
eto eto - covek reko ono sto sam ja zaboravio - svaka cast
!!!
|
|
| |