Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Zasto svi danas vole da glume ?

326
poruka na forumu
317 2359

post # 1 | 03.11.2012 , 7:32 PM

Jednostavan naslov i puno znacenja ima po meni jer volim da gledam sve opsirno i na sirok nacin, a na sitnice najvise obratim paznju jer se tada kvalitet osobe svati, primeti i odredi :)

Zasto danas ljudi najvise vole da glume, da dele laznu nadu i osecanja i kada nesto kazu da posle odgovore sa "salim se" jer znaju da te 2 reci prolaze lako. Postala je navika toga jer vecina nema odgovor ili jednostavno objasnjenje za odredjene trenutke i onda se svi vade na te 2 reci ...

Zasto ljudi vole da se kriju iza necega sto ih ni malo ne opisuje, ae razumem da zive u svetu maste ipak masta je kvalitetan pojam jer se praktikuje za necim sto zelis da postignes u daljem svom zivotu i da nisi obican covek. Vec da ce te pamtiti po necemu jer ces ispuniti svoj zivot nekim dogadjajem koji si postigao :) ...

Zasto vecina slusa druge sto ima kazu i ne sebe i onda stvaraju pogresnu sliku o raznim verama i narodu kao da su oni svi bas takvi a ne obrate paznju na sirok repertoar iskazivanja sa odredjenih strana gde sve vodi ka tome da je zamlacivanje i ispiranje mozga gradnja ...

Zasto svi pricaju da su im svi ljudi isti ali i dalje vlada nacionalizm kod svih ljudi samo je taj odredjen trenutak sakriven u tim osobama i ceka trenutak kada je siguran da se moze probuditi ... (navelo oko ovoga da napisem zbog jedne osobe sa sajta) gde svi glume na pocetku da su fine osobe ... ali kad okrenes svoj list i pokusas da izvuces sto vise onda se otkriva prava istina i cista poetika ...

Onda zakljucis da ne treba nikome nista verovati pa cak ni na rec, jer su ti dani TITO-ovg vremena prosli gde se postovala rec i dogovor ...

Vecina me mozda nece ni razumeti al ok... njihova volja ... samo sam pokrenuo temu onako sa par primera da bude makar i malo ozbiljnije teme :)

3390
poruka na forumu
1181 12635

post # 2 | 03.11.2012 , 7:49 PM

Quote (c0n3)
Zasto danas ljudi najvise vole da glume, da dele laznu nadu i osecanja i kada nesto kazu da posle odgovore sa "salim se" jer znaju da te 2 reci prolaze lako. Postala je navika toga jer vecina nema odgovor ili jednostavno objasnjenje za odredjene trenutke i onda se svi vade na te 2 reci ...

Pa zato sto im je lakse, ima jedna pesma od Marchela koja ovo odlicno opisuje poslusaj:

Ja mislim da nas malo upropastava Zapad jer ljudi malo vise prate filmove serije razne emisije koje nam plasira Amerika tipa ona Keeping Up With Kardashians msm da sam tacno napisao, i onda sve devojke zele guzu Kim sve zele ogromne vile, dobra kola, sve zele da su voljene kao u romanticnim filmovima, zato se i lazno predstavljaju glume neko ludilo od koga ti se povraca. Isto tako i muskarci ali redje... :)

Quote (c0n3)
Zasto vecina slusa druge sto ima kazu i ne sebe i onda stvaraju pogresnu sliku o raznim verama i narodu kao da su oni svi bas takvi a ne obrate paznju na sirok repertoar iskazivanja sa odredjenih strana gde sve vodi ka tome da je zamlacivanje i ispiranje mozga gradnja ...

Zasto svi pricaju da su im svi ljudi isti ali i dalje vlada nacionalizm kod svih ljudi samo je taj odredjen trenutak sakriven u tim osobama i ceka trenutak kada je siguran da se moze probuditi ... (navelo oko ovoga da napisem zbog jedne osobe sa sajta) gde svi glume na pocetku da su fine osobe ... ali kad okrenes svoj list i pokusas da izvuces sto vise onda se otkriva prava istina i cista poetika ...

Onda zakljucis da ne treba nikome nista verovati pa cak ni na rec, jer su ti dani TITO-ovg vremena prosli gde se postovala rec i dogovor ...

Pa i za vreme Titovog vremena je toga bilo te mrznje ali su svi cutali jer se plasiralo neko bratstvo, ali cim je umro cao zdravo pozavadise se braca. Uvek ce toga biti i ne moze se to iskoreniti ta mrznja na nacionalnoj osnovi, ipak je ovo Balkan. :D Ja imam nekoliko prijatelja druge vere tj... muslimani su ali smo ok izlazimo druzimo se sve je to ok, ali ipak ce biti neke sumnje jer tako nam namecu stariji, ne znam sta ce sutra biti i zasto je danas ovako kako jeste ali bolje i ovako nego da se ponavljaju 90-te... :)

326
poruka na forumu
317 2359

post # 3 | 03.11.2012 , 8:01 PM

Upravu si luka sve lepo receno i svaka cast za tvoje godiste a takvo razmisljanje to se postuje sa moje strane nisam ni ja puno stariji pa da kazem nesto ocito ... ali volim da to cujem jos pogotovo od mnogo mladjih generacija koje imaju edekvantno normalno razmisljanje i mnogo vise misle nego sto samo brbljaju i to bas ono samo zato sto su to drugi rekli :)

Marchelo je dobro opisao ima dosta njegovih pesama koje bas puno toga opisuju i 99% je istina na neki nacin ...

Da upravu si i za TITA sve je sredio i sve se vodilo kako treba zivot bio lepsi i sladji, naravno vecina zlobnih dusa je mogla samo da ljubi i da suti ali jedva su docekali da on ode da rasture sve ... naravno za sve to najvise kriva USA jer njom vladaju JEVREJI a oni idu na to da daju zajam i onda odugovlace dok ne dovedu tu zemlju do ogromnih kredita i poreza jer onda mogu da vladaju njima :)

Nisu bas stariji u svemu tome nego pojedinci koji bas i nisu uredu sa mozgom i onda tretiraju na to da se stvara mrznja, imam puno drugova sa kojim se druzim cak delio i parce hleba i njihovi roditelji su stariji ima odredjeno postovanje s kojima se mozes druziti i kao drug a biti ti kao drugi roditelji ... Isao na slave imao uvek veliko postovanje s svih strana :) lepo je znati sve prefinjeno jer kada te zadesi da znas kako da ispostujes tu kucu i domacina :D

Samo treba da se svi zapitaju da nema razlike i kazu sebi da smo svi mi od iste gradje ... krv, kosti i meso niko nije od celika xD hahaha

Ziv bio luka i svaka tebi cast za takvo razumevanje i razmisljanje :)

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 4 | 03.11.2012 , 8:38 PM

Quote (c0n3)

Vole da glume jer im je lakse da budu nesto drugu nego ono sami,i drustvo nekako prati podsticaj,danas je velika trka za novcem,ostale vrijednosti jednostavno su se pogubile i zaboravile.... Malo ko jos praktikuje da mu obraz i cast budu na prvo mjesto pa sve ostalo,samo interes se gleda nista drugo se ne vazi... I ta masina takva jede sve oko sebe...

Quote (c0n3)
Zasto ljudi vole da se kriju iza necega sto ih ni malo ne opisuje, ae razumem da zive u svetu maste ipak masta je kvalitetan pojam jer se praktikuje za necim sto zelis da postignes u daljem svom zivotu i da nisi obican covek. Vec da ce te pamtiti po necemu jer ces ispuniti svoj zivot nekim dogadjajem koji si postigao

Masta moze svasta,i svi imaju odredjene maske,jer ljudi koji su skroz goli bez maske,(da oproste svi na izrazu,pogotovu zenski svijet) Sluze kao rupica za popunit,i svako iskoristi i onda ljudi nemaju drugog izbora... Gde i svi tu i mali Muja uzas ali je tako...

Quote (c0n3)

pa to su ti prosti primjeri ljudi koji su zatupljeni,i koji nemaju svoje ja nego prodaju m*da za bubrege ... Svako ima svoje misljenje,i svacije postujem isto tako vazi i za vjeru i druge narode...

Quote (c0n3)

Ja sam nacionalista u smislu toga da volim i postujem to sto jesam,volim svoju zemlju,svoje pretke koji su dali mnogo stvari pa cak i svoj zivot za ta zemlju,i ne dam da to neko umanjuje,manje vrednuje,ili pravi kerefeke od toga,i zanima me moja istorija kao narodu i trudim se da sto vise saznam... Ja ljude ne dijelim po nacionalnosti,vjeri,boji koze,dijelim ih na ljude i neljude,i naravno sa njima popricati oko nekih istoriskih stvari,i da razmijenimo misljenja u nekom normalnom tonu razgovora puf meni je to super + oni nauce ponesto + ja naucim...

Pa ni Tito nije bio idelan,ni ta velika masinerija i sila od Jugoslavije jer je za temelj imala nesto sto je nastalo iz necije krvi,nazalost raspala se krvlju takodje,i svi narodi su krivi za taj cin,jer tu nasu prkosnu i zatupljenu varijantu nacionalnosti su iskoristili pojedinci za svoja licna dobra,danas na svakom klipu,na bilo cemu nacices neke fanatike koji se raspravljaju,mi smo odredjivali sami sebi uslove,imali smo nesto cime bi se nadali,vecina mene zali za raspadat te Jugoslavije,ali ima isto tako taj jedan deo koji me bode posto moj narod znam kako je prosao u stvaranju i raspadanju te zemlje...

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

326
poruka na forumu
317 2359

post # 5 | 06.11.2012 , 11:44 PM

XAVI_PG, Cisto receno ako se zeli nesto dobiti onda se mora nesto i zrtvovati ... uvek je tako i bilo i bice ... mali je ovo svet da na njemu ima toliko ljudi :)

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 6 | 07.11.2012 , 3:52 PM

Više bih rekla da pojedinci lažu i prave nekakav svoj lažni identitet nego ljudi.
Upravo takvi pojedinci kvare zajednice.

Ljudi glume zbog mnogo stvari. Prvenstveno je to reputacija u društvu.
Znam mnoštvo djevojaka i momaka mojih godina i starije omladine koja glumi nešto kako bi bili neko i nešto u društvu koje i nije nešto.
Znam toliko prijatelja svojih roditelja koji troše pare na gluposti kako bi se vidjelo da oni imaju i kako su oni "gazde". Npr. žene kupuju čizmice od 100 KM - 200 KM i više samo da se vidi da ima. Djeca im nose markiranu odjeću,a krpe kraj s krajem.
Svako bi volio da je omiljeni u društvu,ali to se ne postižu laganjem i glumom. To je ponekada tako prozirno.

Neko se stidi onoga što jest i zbog toga glumi.
Imam nekoliko prijatelja koji lažu ko su im roditelji,jer ih se stide. Imala sam prijatelja kojeg je otac tukao i ponašao se kao pravi gad. Ovaj ga se uvijek stidio i lagao sve što je mogao kako bi izbjegao tu istinu.

Ponekada pojedinci glume samo iz hobija. Poznajem tonu takvih osoba. Pitam se samo odakle im tolika mašta.

Nekada glume,jer to jednostavno moraju. Iako sam ja neko ko ne opravdava laž. A laž je isto što i gluma.

I glume,jer su primitivni.

To kada kažemo svi smo isti,ne važi za svakoga. Mi tada ne lažemo. Pojedini razmišljaju razumno,a pojedini ne. Jedni znaju kako je i šta je,a drugi samo guraju nos gdje ne treba.
Možda pregrubo,ali rećiću. Jedni su zreli i pametni,a jedni primitivni i glupi.

Eto zašto glumimo i lažemo.

A i sve to nam je u jednu ruku nametnuto.
Političari,vlast i svi ostali koji nas "vode" pretežno nešto glume. Uzvišena gospoda.
Ali politiku ne diram. Više volim biti sama svoja vlast. :)

Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Sreda, 07.11.2012, 3:54 PM

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 7 | 16.11.2012 , 9:05 PM

Zasto?
Zato sto ceznu za necim ili misle da su neko ko nije
Te osobe kriju nesto i najbolje se maknuti od glumatora biti sav svoj pa kakav god da sam

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Jedna je SANDRA AFRIKA
942
poruka na forumu
289 3512

post # 8 | 16.11.2012 , 9:26 PM

zato sto nisu originalni,
i da bi dokazali nesto sto ne mogu da ispune

Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 9 | 07.12.2012 , 1:08 PM

Jer su ljudi stvoreni da glume... Ceo zivot koji zivimo je jedna gluma, neko je dobro odigra, a neko padne na testu...
Neko se pak uzivi u glumi, i ceo zivot glumi ludilo, a neko jednostavno, zivi svoj zivot... :)

:P

• Page 1 of 1
  • 1
Search: