Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Muzika nase "mladosti" . . . .

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 1 | 03.12.2012 , 6:47 PM

Namerno sam stavio "mladosti" pod navodnicima, jer nismo svi bas tako stari :D

Poenta ove teme je da vidimo sta smo to nekada davno kada smo bili mali slusali ?
-KOje su to pesme za kojima smo ludeli nekada, a koje danas prakticno retko kad slusamo .... ?

Hajd eja cu prvi opet :D

Kad sam ja bio klinac pe deset godina i vise sigurno znam da sam ludeo za pevacicom Leontinom :D , kupovao kasete ono kao prava ludnica, takodje slusao sam Zeljka Joksimovica :D Ono kao " Ja rintam , rintam po celu noc i dan , samo tebi da dam rintam, a tebi malo je, sta bi vise od mene" ooooOo Rintaj , rintaj :DDDD D LOL LOL LOL LOL LOL.... :D i tako te pesme :D

Sto se tice strane muzike slusao sam US5 , BACKSTREET BOYS, Britney.. itd, itd... uglavnom ono sto je tada bilo aktuelno , Justin Timberlake, Pussycat Dollce itd, itd, da ne nabrajam .. :D

MOJA OMILJENAAAA

Secam se bila je pre neka lokalna televizja "HOT TV" i tu je isla samo muzika nesto kao danasnja VIVA ILI MTV. . . i onda je imala ona fora kao da se narucuju spotovi putem sms znam da je sms kostao 15DIN bese tako nesto, i ja sam non-stop narucivao kao neke pesme, tad sam slusao Robbi Williams-a pa sam dosadjivao non stop da mi puste spotove od njega ,.. :D

A vi sta ste vi slusali? [b]

2427
poruka na forumu
345 2552

post # 2 | 04.12.2012 , 0:01 AM

Dupla, lock.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: