|
post # 1 | 03.12.2012 , 6:47 PM
|
Namerno sam stavio "mladosti" pod navodnicima, jer nismo svi bas tako stari
Poenta ove teme je da vidimo sta smo to nekada davno kada smo bili mali slusali ? -KOje su to pesme za kojima smo ludeli nekada, a koje danas prakticno retko kad slusamo .... ?
Hajd eja cu prvi opet
Kad sam ja bio klinac pe deset godina i vise sigurno znam da sam ludeo za pevacicom Leontinom , kupovao kasete ono kao prava ludnica, takodje slusao sam Zeljka Joksimovica Ono kao " Ja rintam , rintam po celu noc i dan , samo tebi da dam rintam, a tebi malo je, sta bi vise od mene" ooooOo Rintaj , rintaj :DDDD D LOL LOL LOL LOL LOL.... i tako te pesme
Sto se tice strane muzike slusao sam US5 , BACKSTREET BOYS, Britney.. itd, itd... uglavnom ono sto je tada bilo aktuelno , Justin Timberlake, Pussycat Dollce itd, itd, da ne nabrajam ..
MOJA OMILJENAAAA
Secam se bila je pre neka lokalna televizja "HOT TV" i tu je isla samo muzika nesto kao danasnja VIVA ILI MTV. . . i onda je imala ona fora kao da se narucuju spotovi putem sms znam da je sms kostao 15DIN bese tako nesto, i ja sam non-stop narucivao kao neke pesme, tad sam slusao Robbi Williams-a pa sam dosadjivao non stop da mi puste spotove od njega ,..
A vi sta ste vi slusali? [b]

|
|
| |
|
post # 2 | 04.12.2012 , 0:01 AM
|
Dupla, lock.
|
|
| |