400 poruka na forumu
| |
56
| |
795
|
|
post # 1 | 03.12.2012 , 10:36 PM
|
Ovako pocinje prica, moja drugarica i ja, smo cesto posecivali groblje nocu, bez obzira na opasnost od narkomana koji se skupljaju tamo, nikoga nismo videli, odlazili bi tamo, leti, zimi, preko proleca, na jesen i onda smo shvatili da nam se desava isto, da kada pogledam iza sebe vidim neku stvar koja proleti od drveta do drveta i nestane, pre mnogo god je to bilo, i to smo nazvali "bela dama", u pocetku nismo uzimali za ozbiljno. onda mi je palo nesto na pamet to je bilo pre 6 god da pretrazim internet i nista nisam nasao, kako smo vremenom odlazili, ta pojava je postajala sve vise vidljiva, uocljivija i poceli su drugi da pricaju kako su je videli, ali mi tada nisamo imali predstavu sta je bela dama (Blansha Regina) onda smo odustali da posecujemo to mesto na groblju, jer smo bili prestravljeni, ali sam danas naisao na zanimljiv sajt gde se upravo pominje BELA DAMA.
http://u.to/FfycAg
da li se vama desilo nekada nesto slicno?
Poruku je menjao/la ure3808 - Ponedeljak, 03.12.2012, 10:49 PM
When you wanna succeed as bad as you wanna breathe, you will successful!
|
|
| |
|
post # 2 | 04.12.2012 , 1:50 AM
|
Desilo mi se u dva navrata da budem svjedok neobjašnjive svjetlosti u sred ljetne noći. Jendom, kad sam bio na selu, kupio sijeno i pred počinak sjeo sam na prag ulaznih vrata i posmatrao tamu koja je izbijala iz okolne šume i u djeliću sekunde mogao sam da vidim cjelokupan krajolik okupan jarko bijelom svjetlošću sa blagim prelazom na ljubičastu. Kako je došlo, tako je i iščezlo, a nebo je bilo vedro i prepuno zvijezda, kao u najljepšoj planinskoj noći.... Drugi put se deslo kad sam se vraćao iz grada sa drugom i zastali smo na momenat da se razgovorimo na koji minut... Prekinula nas je munjevita svjetlost koja je bukvalno preletila iznad nas (brzinom svjetlosti c ) i ostavila nas otvorenih usta, u nevjerici i malom strahu od nepoznanice. Nije nimalo ličilo na zvijezdu padalicu, kometice i slične pojave. Ovo je bilo ogromno, intenzivno i zastrašujuće... 

|
|
| |