Tanjaaa sretna druga godisnjica na sajtu !!
|
|
|
|
|
post # 3 | 13.12.2012 , 3:56 AM
|
Oho ko bi rekao, a vidim Bosancica sve zna i prati neka je sa srecom medeno i secas li se ove slike sto sam te slikao

Fajlovi:
8407119.jpg
(58.4 Kb)
|
|
| |
|
post # 4 | 13.12.2012 , 4:17 AM
|
srecna nova godina srecna nova godina,srecna nova god...isnjica. Hocu da mi posaljes nutelu. Dacu ti adresu.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
post # 5 | 13.12.2012 , 4:51 AM
|
Tanja i nutella, hahaha, haos... Pa Tanja, imas i od mene reci hvale, i sve najlepse... Kako vidim, nutelle imas na pretek stoga ti je necu slati... S tim, recicu par reci koje te, po mom misljenju opisuju:
Verujem da si dobra i postena osoba.... pravicna u granicama normale... za izgled nemogu nista reci, jer te ne poznajem, niti sam upoznat sa ijednom tvojom slikom, jer se ovde na profilima korisnika slike menjaju kao statusi na fb-u Super si, razumljiva, komunikativna... duhovita i uvek spremna da pruzis pomoc... Jednom recju, posebna si, i ExtraCafe mora biti zadovoljan i sretan sajt jer ima za administratora jednu divnu osobu poput tebe.
Ziva mi bila i docekala i 50 godina na ovom sajtu! Sve najbolje od Dekija. 
Poruku je menjao/la Deki87 - Cetvrtak, 13.12.2012, 4:52 AM
:P
|
|
| |
|
|
|
post # 8 | 13.12.2012 , 3:08 PM
|
Kako ste me sad iznenadiliiii... Stvarno nisam ocekivala ovo, znala sam da ce se neko setiti ali nisam ocekivala da cu i temu dobiti. I posle Mima kazes kako sam ja najbolji spijun. Sad ne znam odakle da pocnem. Od pocetka je l`?
Bosankaaa, ti si luda. Kako si ovo sve lukavo sastavila. Obozavam kad je neko jedinstven i kreativan. Hvala ti od Samo nisi trebala da napises "ona sa najboljim butkicama", naljutices Miru... Osecam da gori sad u sebi koliko se naljutila. Umislila je da ima najbolje butkice. Ma... ljubomorne duse... Sto se dijete tice, cuti, morala sam, Ivana i Rasa su me naterali. A ovog gosta sto si povela, usluzicu ga na moj nacin, ima da se oseca kao kod svoje kuce, za to ne moras da brines. Celu noc sa njim ima da delim slatkise. E, pa zar pored ovolikog krema i cokolade, jos si i tortu napravila? Obolecu od dijabetesa.
lukacar95bre, batice, hvala! Ne idem ja odavde nigde, ostacu koliko god da treba. Necu se promeniti to sigurno, ovakva cu biti do kraja zivota, pa cak i kad budem imala 50 godina ponasacu se kao dete. Raspolozena ne mogu svakog dana da budem, ali mogu da obecam da se moje neraspolozenje nece primetiti dok kuckam sa vama.
c0n3, pa jesam li ti rekla da ta slika ne sme da ugleda svetlost dana? Verovatno ce se pitati ljudi zasto smo odjednom kupili toliko kg Nutelle. A ti cik probaj da otkrijes tajnu. Hvala medeni medo!
Vagabond83, hvala, ali ne mogu nista da ti posaljem od ovoga jer je to sve my precious. Jesi ti zaboravio da ja slatkise ni sa kim ne delim? (Nadam se da ovo nece procitati Marijana )
Deki87, Quote (Deki87) Tanja i nutella ... to su slatkisa dva, mazali se sve do pola 2...
Hvala Deki, odavno mi neko nije rekao tj. napisao ovako nesto lepo. I lepo je videti kad neko ima super misljenje o tebi i kad si nekome gotivan.
Sandra_92, hvala! I naravno, pa nista bez
P.S. Stvarno nisam mogla da odolim, morala sam da otvorim jednu teglu. Sve sam se umazao...
Ajde spremajte se, pa vidite samo gde cu da vas vodim...
I posle kazu kako raj ne postoji...
Sto rece Mima nista bez muzike, pa pored Bajage zapevajmo i Numbrellu.
Fajlovi:
1936434.jpg
(169.0 Kb)
|
|
| |
|
post # 9 | 13.12.2012 , 3:24 PM
|
Svaka čast Tanja 
Obrali smo bostan jer rodila nam njiva, do guše u govnima al se ipak pliva, bez plate i penzija isto ko i s njima,živimo od muzike samo da se svira, fudbal je na ulici kamen je stativa i pivo iz dragstora da bude nam gotiva, u društvu mnogo lakše je kad probleme imaš.....! 
|
|
| |
|
post # 10 | 13.12.2012 , 3:27 PM
|
Čao mačko, mnogo si izdržala ovdje. Ako me razumiješ Slijede pokloni

|
|
| |
|
|
post # 12 | 13.12.2012 , 3:46 PM
|
Svaka ti cast kad si izdrzala 
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 13 | 13.12.2012 , 3:51 PM
|
heheh nek je sa srecom nutelicee 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 14 | 13.12.2012 , 4:28 PM
|
Quote (BojanMLD) Svaka čast Tanja Hvala, jos ima da me trpite. Quote (Almir) Čao mačko, mnogo si izdržala ovdje. Ako me razumiješ Hahahaha, ma razumem te macko u potpunosti. Msm, haos... Quote (Almir) Slijede pokloni ... inace, ova druga slika je moj san. A sto se trece tice, odavno se ja drogiram. Quote (♥Ivana♥) jaoooo,sreco,pa cestitam ti... i da nam jos duuuuugo budes ovde... Quote (boki1997) heheh nek je sa srecom nutelicee Faaala... Quote (Leksi) Svaka ti cast kad si izdrzala Hehe, nema sta da se izdrzi. Niko te ne tera puskom da budes ovde. Na Ec-u sam svojom dobrom voljom. Hvala! 
|
|
| |
|
|
post # 16 | 13.12.2012 , 4:38 PM
|
Quote (Tanja91) Hehe, nema sta da se izdrzi. Niko te ne tera puskom da budes ovde. Na Ec-u sam svojom dobrom voljom. Hvala! Ma znam da te niko ne tera. Ali treba uloziti mnogo zivaca ovde. Zato i kazem nutelice. P.s Nemoj ovako da zloupotrebis nutelu.

Poruku je menjao/la Leksi - Cetvrtak, 13.12.2012, 4:43 PM
|
|
| |
Jedna je SANDRA AFRIKA
|
post # 17 | 13.12.2012 , 4:43 PM
|
ej to sam ja reko,,to je rezervisano izmisli joj novi nadimak 
Kad moj te poljubac ko pice udari, u zoru ceka te soba u ludari !
|
|
| |
|
post # 18 | 13.12.2012 , 5:01 PM
|
boki1997, ajde ne spamuj odmah, ja je duze znam, tako da ti kradem taj nadimak. ahahhahaha
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 19 | 13.12.2012 , 5:47 PM
|
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 20 | 13.12.2012 , 6:15 PM
|
Mallena♥, hvala... Quote (Leksi) P.s Nemoj ovako da zloupotrebis nutelu. Vec sam je zloupotrebila. Quote (boki1997) ej to sam ja reko,,to je rezervisano izmisli joj novi nadimak Quote (Leksi) boki1997, ajde ne spamuj odmah, ja je duze znam, tako da ti kradem taj nadimak. ahahhahaha Ahahahahaha, Boki, gde ces Leksi da se zameris, jesi lud covece... ^Marijana^ ... rece devojka koja je ovde vise od 3 godine... 
|
|
| |