Oceni sajt: RelaxCafe
|
|
|
post # 1 | 22.12.2012 , 5:41 PM
|
ЖИВЕО РАТКО МЛАДИЋ !
|
|
| |
|
|
post # 3 | 22.12.2012 , 5:45 PM
|
Davor, zasto ce da "sjebe" sajt ? 
ЖИВЕО РАТКО МЛАДИЋ !
|
|
| |
|
post # 4 | 22.12.2012 , 5:53 PM
|
kanter, zato sto je .me domena namenjena za uglavnom licne blogove i portfolie, i nije bas omiljena kod googla..
za sajt sa vasom tematikom i inace za sajt koji ima u planu da mu vecina poseta dolazi sa google treba da ima neku od top domena: .com, .net ili .org
primer .rs bi bila odlicna za balkan al .me znas kad cete da dodjete na prvih 10 stranica google, a i kada ljudi traze po google retko kada neko ide dalje od 3 strane...
a svi gledate samo da bude free, znaci za takav sajt racunaj da ti treba: kvalietna domena i licensa za pluginse inace samo gubis vreme ( posebno ovo za pluginse ) dzabe ti svo znanje i extra sajt ako korisnici mogu da gledaju pola sata pa 3 cekaju ( ko ce da pristane na to )
al u osnovi hocu da kazem nema vise free i kvalitetno i ako hoces da uspes moras da ulozis malo ( a domene sad mozes da uzmes za 2-3$ ne nekoj od praznicnih promocija ) 
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
post # 6 | 22.12.2012 , 6:51 PM
|
Moze to i bolje, samo cu to reci... 
:P
|
|
| |
|
post # 7 | 22.12.2012 , 7:03 PM
|
Hajd sto je domen .me ,ali sto je dizajn od EC-a pokraden,to je stvarno jadno
Freelance Webdesigner // contact: info@belminbedak.me
|
|
| |
|
|
post # 9 | 21.01.2013 , 5:49 PM
|
Ma sta je bre ovo svi ste se napalili da imate sajt, i ajde to i tolerisem nekako al` to sto konstantno svi kradete izgled EC-a stvarno nije u redu.
...i da, da dodam i to da kol`ko vidim na svim tim vasim sajtovima, Admini, Moderatori, Urednici su svi oni koji su na neki nacin "izbaceni" sa ovog sajta, razmislite o tome.
Poruku je menjao/la CryTek - Ponedeljak, 21.01.2013, 5:52 PM
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 11 | 21.01.2013 , 8:21 PM
|
najvise cenim originalnost.... a to ovde ne vidim

|
|
| |
Mallena
|
post # 12 | 21.01.2013 , 8:44 PM
|
Ali ovo je doslovno iskopiran EC... pa cak i ime, nemalo! 
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 13 | 21.01.2013 , 9:08 PM
|
Za pocetak bi se mogao ukloniti download,da se doradi dizajn i ubaci novi player...Forum isti kao EC 
|
|
| |
|
post # 14 | 21.01.2013 , 9:28 PM
|
1) Po malo smesni komentari posebno zato sto uglavnom dolaze od istih ljudi koji su u nekoj funkciji na nekom od tih "kopija" a ovde se kao furaju na originalnost...
2) U skoro svakoj temi gde se ocenjuje neki od "slicnih sajtova" postuju ljudi koji su u funkciji na tom sajtu i kao objektivno ga "hvale" klasicno bumpanje teme...
3) Originalnost je prica za malu decu, smisao drzanja sajta ili bloga ili cega god da hocete je uspeh nista drugo, ne postoji vise originalnih ideja na netu, cak je i Fb malo naprednija kopija Tvitera i MySpace, za Bing i yahoo mozemo reci da je kopija google itd...
4) Svaki kod koji se nalazi na Ec se moze naci na nekom sajtu koji ga je imao pre Ec-a samim tim po vasoj logici Ec je samo "kopija" tih sajtova...
Ali razlika izmedju Ec i tih sajtova je to sto je Ec uspeo da se probije na trzistu posto je u administraciji imao ljude koji znaju sta rade i zasto se radi kako se radi, samim tim je postao prepoznatljivo ime i dizajan...
Opet da ponovim sve sto se radi, radi se s namerom da se probije na trzistu...
Mislim obicno ne bih ovo rekao posto je jako malo onih koji se bave ovim i mogu da skontaju sta hocu da kazem u pravom kontekstu al zbog razloga 1 i 2 sam prokomentarisao ( ovo vazi za sve sajtove ne samo ovaj )...
aj da se rogi il srdjan bune pa da kazemo s punim pravom...
i ja koristim i koristio sam dosta stvari sa Ec-a i moj prvi sajt je nastao sa idejom vodjenom sa Ec-om kao primerom uspesnosti i zeljom da dodjem do tog nivoa al aj da kazemo zbog nekog korektnog odnosa s adminima ili postovanja sam uvek pitao za dozvolu ili pomoc ako je bilo potrebe
sto se ovog sajta iz teme tice: zamoran za oci, mala ponuda, sve free, bez neke finansijske inekcije nema realne sanse da uspe....
Poruku je menjao/la Davor - Ponedeljak, 21.01.2013, 9:32 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 15 | 21.01.2013 , 10:33 PM
|
Davor, drugo je kada se govori da je sajt neka kopija po sadrzaju (ovaj jeste kopija) al ovaj sajt je TOTALNA KOPIJA da je tako nazovem...znaci to je ono ja odem na tvoj sajt uzmem template kao sto si ti uzeo odem U page source i kopiram tvoj CSS ?
I da vi ste prekrsili ovim copyright EC-a,i neko sa EC vas moze slobodno tuziti da hoce za krsenje autorskih prava 
Poruku je menjao/la Belmo- - Ponedeljak, 21.01.2013, 10:34 PM
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 16 | 21.01.2013 , 10:55 PM
|
Ok,ok tema je da se komentarise sajt Relaxcafe......a da je neko prekrsio neka pravila,tome ovde mesto nije 
|
|
| |
|
|
post # 18 | 16.02.2013 , 7:50 PM
|
dizajn je sada potpuno izmenjen ali jos nije zavrsen,pomalo radove privodim kraju 
ЖИВЕО РАТКО МЛАДИЋ !
|
|
| |
|
post # 19 | 16.02.2013 , 8:54 PM
|
kanter, Ne znas se pise odvojeno
a font Comic Sans necu da komentiram.
|
|