Ko moze ovo objasniti?
|
|
125 poruka na forumu
| |
17
| |
184
|
|
post # 1 | 03.01.2013 , 2:25 AM
|
Jel moze neko ovo da objasni? XD Dilema, Zapitajte se, sto ih je vise to ih je manje... Odma nastaje MINDFUCK xD "STO VISE SAMOUBICA TO MANJE SAMOUBICA" WTF???

|
|
| |
|
post # 2 | 03.01.2013 , 2:28 AM
|
Brate, wtf? Izludjeh... Nemoguce je za objasnit... 

|
|
| |
195 poruka na forumu
| |
25
| |
852
|
|
post # 3 | 03.01.2013 , 3:22 AM
|
Pa mislim da to ide ovako...Ako se veci broj samoubica ubije,onda njih vise nece biti,i onda ce biti manje samoubica.Nadam se da si razumeo. 

|
|
| |
|
post # 4 | 03.01.2013 , 4:01 AM
|
(ExtraCafe2012) Pa mislim da to ide ovako...Ako se veci broj samoubica ubije,onda njih vise nece biti,i onda ce biti manje samoubica.Nadam se da si razumeo. Sve si im objasnio 
:P
|
|
| |
|
post # 5 | 10.03.2013 , 1:08 PM
|
Po mom mišljenju, ova izjava je semantički i sintaksno nepravilna! Zato se ne može ni diskutovati o njoj, jer nema smisla... Iako se zna na šta se aludira.
Poruku je menjao/la luka83 - Nedelja, 10.03.2013, 1:28 PM

|
|
| |
|
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 7 | 19.03.2013 , 7:27 PM
|
ovako,moj tim i ja smo jednom bili gosti kod japanskih kamikaza,oni su poznate partijahalno odgojene samoubice koje drze do sebe i svog ponasanja,kako u gostima tako i na strani,uvek lepo obuceni,nasmejani,mirni,jaki,gladni,nisu zedni,vole filmove i jaja...njihovi roditelji su bili svi iz starih,kulturnih porocica,jednom ti mi poranimo da vidimo s t a to oni rade utorkom,kad odjednom zvrrr tuuu tuuu zvrrr uzbuna,ode mali samuraj do sobe,obuce se u koznu narodnu nosnju sa sve slikom svoje drage i nesto kaisa rize sto ostde jos onomad kada je bio praznik rizinog dana u avgustovskom mejseco oplodnje,usput je zakacio za serpu mlek sto ga majka bila ostavila ispred verande da se ukisne,bucnu on nogom u nju,sve se prospe i gleda ti on levo dsno gor edole,kad odjednom iz ledja oseti nesto...to ga baba snimila i zapretila da je mora poljubiti u usta inace ce sve reci majci,on se zamisli pa rece:dobro bako,daj te usne sa ukusom kore od drveta da te ljubim pa da idem sa drugovima u nebo da se igramo pilota brm brmm,izadje ti on iz kuce i taman kada je krenuo da s epenje uz stepenice do kabine,iznenada cu glas majke:pazi sta radis sinkomikazo,ovo ti je zadnji put da to radis,nemoj da me ljutis.i onda je on pogledao i rekao d a ce biti dobar i ode niz avionsku pistu dugu da se igra sa drugim drugarima kamikazaubicama,tako da bih ja na ovo pitanej ovako odgovorio
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |