Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Ko moze ovo objasniti?

125
poruka na forumu
17 184

post # 1 | 03.01.2013 , 2:25 AM

Jel moze neko ovo da objasni? XD Dilema, Zapitajte se, sto ih je vise to ih je manje... Odma nastaje MINDFUCK xD samoubistvo
"STO VISE SAMOUBICA TO MANJE SAMOUBICA" WTF???

22
poruka na forumu
0 54

post # 2 | 03.01.2013 , 2:28 AM

Brate, wtf? Izludjeh... Nemoguce je za objasnit... uzid

195
poruka na forumu
25 852

post # 3 | 03.01.2013 , 3:22 AM

Pa mislim da to ide ovako...Ako se veci broj samoubica ubije,onda njih vise nece biti,i onda ce biti manje samoubica.Nadam se da si razumeo. ;)

2963
poruka na forumu
797 10239

post # 4 | 03.01.2013 , 4:01 AM

(ExtraCafe2012)
Pa mislim da to ide ovako...Ako se veci broj samoubica ubije,onda njih vise nece biti,i onda ce biti manje samoubica.Nadam se da si razumeo.

gj
Sve si im objasnio ;)

:P

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 5 | 10.03.2013 , 1:08 PM

Po mom mišljenju, ova izjava je semantički i sintaksno nepravilna! Zato se ne može ni diskutovati o njoj, jer nema smisla... Iako se zna na šta se aludira.

Poruku je menjao/la luka83 - Nedelja, 10.03.2013, 1:28 PM

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 6 | 19.03.2013 , 3:37 PM

sto vise samoubica to manje samoubica...
pa kad se samoubice poubijaju onda nece biti samoubica lol al ponovo nace se budala kojoj je zivot zabiberio i nasuo chillija da se nemoze pojesti lol

Be my love?

velikoStopaloobdukcija uma
1098
poruka na forumu
755 2949

post # 7 | 19.03.2013 , 7:27 PM

ovako,moj tim i ja smo jednom bili gosti kod japanskih kamikaza,oni su poznate partijahalno odgojene samoubice koje drze do sebe i svog ponasanja,kako u gostima tako i na strani,uvek lepo obuceni,nasmejani,mirni,jaki,gladni,nisu zedni,vole filmove i jaja...njihovi roditelji su bili svi iz starih,kulturnih porocica,jednom ti mi poranimo da vidimo s t a to oni rade utorkom,kad odjednom zvrrr tuuu tuuu zvrrr uzbuna,ode mali samuraj do sobe,obuce se u koznu narodnu nosnju sa sve slikom svoje drage i nesto kaisa rize sto ostde jos onomad kada je bio praznik rizinog dana u avgustovskom mejseco oplodnje,usput je zakacio za serpu mlek sto ga majka bila ostavila ispred verande da se ukisne,bucnu on nogom u nju,sve se prospe i gleda ti on levo dsno gor edole,kad odjednom iz ledja oseti nesto...to ga baba snimila i zapretila da je mora poljubiti u usta inace ce sve reci majci,on se zamisli pa rece:dobro bako,daj te usne sa ukusom kore od drveta da te ljubim pa da idem sa drugovima u nebo da se igramo pilota brm brmm,izadje ti on iz kuce i taman kada je krenuo da s epenje uz stepenice do kabine,iznenada cu glas majke:pazi sta radis sinkomikazo,ovo ti je zadnji put da to radis,nemoj da me ljutis.i onda je on pogledao i rekao d a ce biti dobar i ode niz avionsku pistu dugu da se igra sa drugim drugarima kamikazaubicama,tako da bih ja na ovo pitanej ovako odgovorio

studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala

• Page 1 of 1
  • 1
Search: