Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Zensku cud niko da dokuci

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 04.01.2013 , 0:19 AM

:D Ovako se zali jedan mladi momak a ja se pitam da li je to tako ili ne pomalo mi ono Da prevaguje

Kada se čovek izražava kulturno one odmah pomisle da je lud,kada im napiše neki stih misle da je budala,kada im predloži izlazak odjednom hoće da ili budete prijatelji na netu ili nestanu bez traga i glasa. A ovamo pišu po statusima kako vole iskrene i poštene a u stvari same sebe lažu. Traže poštenog a kada im pise takav one sumnjaju u svaku reč, svaki zarez i na kraju izaberu lažova koji ih vređa i piše svakakve nebuloze. Kad se razočaraju onda bi da isprave grešku ali onda je kasno. Bog ne daje dva puta normalnog i kulturnog čoveka nego samo jednom.

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 2 | 04.01.2013 , 0:22 AM

To je realnost :) I to ce reci vecina obicnih normalnim momaka :) mada se vecinom tih devojaka na kraju sjeti istih tih momcica,i traze ih i grebu na sve nacine da dodju do njih,a tad je obicno kasno on je vec usrecio neku doticnu gospodjicu :)

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 3 | 04.01.2013 , 10:09 AM

I ovo je tako jednostavno. :)

Ženska ćud nije čudna.
Svaka žena je svoja i svaka žena zna šta hoće. Nije svaki muškarac za svaku ženu.

Meni se gade tekstopisci i romantične duše. Neko ko štedi žene u svakom pogledu i neko ko mi daje sve.
Ja više volim one krkane za koje se mora boriti i koji nisu ni pretjerano romantični ni previše grubi. :)

267
poruka na forumu
180 789

post # 4 | 13.01.2013 , 3:03 PM

Zenska cud....sve zavisi sta se ocekuje od te osobe....nekome odgovara ovakva ili onakva,drugome ne...sve zavisi i od muskarca koji zavisi sta trazi u takvoj osobi....e a kada se poklope,to je ono pravo.... ;)

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 5 | 19.02.2013 , 9:57 PM

:D

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

834
poruka na forumu
212 1454

post # 6 | 19.02.2013 , 10:07 PM

zene bas znaju da budu cudljive...zena prezime menja ali cud nikada.... :D

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 7 | 02.03.2013 , 1:12 AM

e bas to draga gj Srcemoje,

Kakve ssmo takve smo :p ne mozete bez nas. :D

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

52
poruka na forumu
6 94

post # 8 | 02.03.2013 , 11:38 AM

Ma..ako izmedju zene i muskarca proradi fluid ono 'nesto', hemija, privlacnost, seksualnost, dakle ako se zeni muskarac doapdne(takav kakav jeste kao pojava) i ako se nakon toga zaljubi, ako zavoli tog nekog muskarca onda joj vremenom postaje manje vazno to sto je recimo 'tekstopisac' romantik ili  nije. I zena ce se boriti za muskarca koji joj se bas svidja, odnosno zelece da se on bori za nju. A ako je ne privlaci, ako nema fluida, bole ce je uvo, bole ce je uvo  sta taj muskarac oseca za nju i da li oseca. Realno tako je. 

Mada, ne razumem zasto mnoge zene imaju toliko protiv romantika, protiv emotivno briznijih muskaraca. ruza Pa nisu svi rodjeni da budu 'macho muzjaci', sto opet ne treba da znaci da nisu muskarci.

Po mom misljenju,  Prejak je izraz reci za nekog 'gadi mi se ovaj ili gadi mi se ova', to zvuci nekako sovinisticki. Al,ok, slazem se da u nekoj osnovi svi nesto traze. I da nije svako za svakog.  E sad sta je to nesto to zapravo niko do kraja ne zna dok ne naidje dok ne prepozna to nesto u nekoj osobi.

Ne bih generalizovao da su samo zene cudne(zvuci previse pezorativno seksisticki), svi smo cudni na svoj nacin. Ipak, cinjenica je da zene mozda brze menjaju emotivna raspolozenja od muskaraca, da vise promisljaju pri odabiru, pri ulasku u vezu, narocito u brak. Cinjenica je da mnoge zene brzo menjaju raspolozenja, misljenja,  emocije, i da bi htele 'sve' u jednom muskarcu.  pritom retko su kada zadovoljne. Traze multipraktik muskarca, a u istovreme i autoritativnog muzjaka. A mislim da je to nemoguce. Niko ne moze bas imati sve u sebi u svojoj licnosti, osobinama, karakteru vrlinama, mane nekakao svi preskacemo, svi kao nesto trazimo vrline, bezimo od ljudskih mana,  a i one su deo nas. i kod muskarac i kod zena.

Cesto gubimo iz vida da smo svi zapravo prosecni. Nema idealnih. Iako svi volimo za sebe da verujemo da smo idealni, i da eto bas mi zasluzujemo ono 'idealno', 'najbolje'. Al i to je ljudski, slabosti su ljudske.

Poruku je menjao/la MrBeen - Subota, 02.03.2013, 12:43 PM

Soldier of Jah Army
1208
poruka na forumu
551 3237

post # 9 | 03.03.2013 , 6:16 PM

cuj to niko da dokuci -.-'  lako je sa zenama samo treba znati ;) i iskreno mogu biti jako dobar frend :) kao f friend lol

Be my love?

• Page 1 of 1
  • 1
Search: