Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Drasticna razlika

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 04.01.2013 , 0:31 AM

Zasto se losi muskarci desavaju dobrim zenama i obrnuto?

To je nepisano pravilo... zbog cega je to tako?

Da li dvoje potpuno istog karaktera nemogu skupa opstati?

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

6612
poruka na forumu
1056 7133

post # 2 | 04.01.2013 , 0:43 AM

Zato što živimo u takvom vremenu da kod ljudi prolaze samo oni koji ih "gaze". A inače plus i minus su se od uvek privlačili. ;)

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 3 | 04.01.2013 , 0:47 AM

U predhodnoj temi si objasnila tu cinjenicu :D Svi ocemo normalno,ali u stvari necemo :D

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

577
poruka na forumu
548 3795

post # 4 | 04.01.2013 , 1:23 AM

Ravnoteža mora da postoji..
Sad jedva čekam onu ekipu koja će da kaže kako sve žene vole budale koje ih ne poštuju i tuku... moraju oni da prospu neki biser pa to ti je...
Ako ne vjerujete da tamo negdje postoje “pravi” ili ''prava'' , pristajanje na vezu s' osrednjim ili bilo kakvim muškarcem/ženom može vam se činiti kao jedina opcija. Nemojte vjerovati da zaista ne postoje dobri muškarci/žene. Ima njih svuda okolo. I vi zaslužujete jednog/jednu samo za sebe!

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 5 | 04.01.2013 , 10:03 AM

Izvini,ali ovakve teme stvaraju mi gađenje na cijeli ženski i muški rod. :)

Ne postoje dobri i loši muškarci i žene. Loši mogu biti jedino u krevetu.
Postoje osobe koje su ili glupe ili zaljubljenje ili naivne. I isto tako osobe koje vole iskorištavati,koje su dvolične i slično.

Moj bivši momak je bio jako dobre "duše",ali sam ja "kuja" za njega,jer sam ga ostavila i shvatila da on nije pravi momak za mene.
Isto tako je jedan moj bivši "kreten",jer me ostavio onako očajnu i zaljubljenu.

Odgovor na pitanje zašto se to dešava je jednostavno.
Nismo svi isti i ne pronađemo uvijek osobu koja nam odgovara. :)

Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Petak, 04.01.2013, 10:04 AM

• Page 1 of 1
  • 1
Search: