Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Tolerancija i ljubav

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 04.01.2013 , 0:53 AM

Sta mislite da li su postojanije veze koje se zasnivaju na toleranciji ili cistoj ljubavi?
Kazu da su poverenje i kompromis stub svih odnosa koji dugo traju..
Po meni mozda samo prijateljskih , i da ljubavi- ili ima ili nema .. I napokon ne mogu se praviti kompromisi posle npr prevare , razocarenja u partnera .. Tu samo ljubav tj osecanja mogu da vrate sve na staro..
Da li ljubav dovoljna?
Ili je vaznija tolerancija?

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 2 | 04.01.2013 , 1:11 AM

pa tolerantan,ali ta tolerancija mora imati granica nekih :) Bez povjerenja i tolerancije dzabe ljubav :p :D

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

577
poruka na forumu
548 3795

post # 3 | 04.01.2013 , 1:19 AM

Zasto ljubav ne bi bila dovoljna, zasto ljubav, obostrana ljubav ne bi bila najcvrsci garant da se sve prepreke nedoumice, razlike u misljenjima, teskoce u komunikaciji, svakodnevni problemi..itd prevazidju. svi rado pricamo kako je potrebna tolerancija i kompromis u vezi, u braku. a kada malo razmislim... tolerancija i kompromis me podsjeca kao na podnosljivost iz nuzde, ili iz nekog interesa. A ko zna, kao sto vidimo neko misli da postoji ljubav neko misli da ne postoji. neko misli da ljubav nije bezuslovna neko pak misli da jeste. neko misli da ljubav bazira na ovome neko misli da bazira na onome..itd. mozda je zapravo ljudski zivot i uopste medjuljudski odnosi i baziran na interakciji interesa, pa tako i musko zenski odnosi. ko zna...mozda ta neka iskonska neugasiva i 'prava' ljubav i ne postoji. mozda zapravo sve ima rok trajanja,pa mozda samim tim i sve ono sto cini sadrzinu ljudskog zivota na neki nacin ima takodje rok trajanja. Dakle, i ljubav. ko zna...

Jedva čekam novu godinu..... :((((haha !

• Page 1 of 1
  • 1
Search: