Najgluplje pitanje koje vam je neko postavio?
|
|
|
post # 1 | 15.01.2013 , 3:57 AM
|
Sigurno vas je neko barem jednom pitao nesto glupo...? Na primer:
Kada stignes kuci, i pitaju te: "Jesi stig'o?" xD

|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 3 | 16.01.2013 , 4:41 AM
|
Kad me zovu i pitaju: Jel spavaš? Obično je odgovor više ne...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 4 | 16.01.2013 , 10:22 AM
|
Ja dođem iz skole i pitaju me : Jesil došao iz skole? 
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
post # 5 | 16.01.2013 , 4:18 PM
|
Quote (Tomato) Ja dođem iz skole i pitaju me : Jesil došao iz skole?
Hhaahahah kad mi se film vrati i kad se sjetim skole, ja sam ludjela kada bi dosla kuci iz skole.. Ni vrata ne uspijem zatvorit.. Kad ono cijes: Sto je bilo u skolu? 

|
|
| |
|
post # 6 | 17.01.2013 , 2:41 PM
|
bezimeni_88, Bosankaaa, Marijana, Tomato, Barca1899, Isto...
Ne mogu sad bas mnogo toga da se setim, ali bilo ih je dosta. Desi mi se nekad da izgubim neku stvarcicu, ne mogu da se setim gde sam je stavila, i kazem im izgubila sam kljuc od kuce, a onda usledi pitanje: "Gde?" Ili kad se previjam od bolova, dodje neko i pita je l` te boli... Ili ujutru kad se nekad probudim neraspolozena, cupava, sa podocnjacima, kao zombi, i kad me pitaju jesi se naspavala a ja grrrrr...
Sad se setih jednog pitanja sto me je bivsi decko pitao, a pitao me je nakon mog prvog puta. Nego to nema sanse ovde da napisem ovako javno. Koga interesuje neka me pita u pp. 
|
|
| |
|
post # 7 | 17.01.2013 , 3:08 PM
|
Ne znam...bilo ih je punooo.... Npr......dali ti se svidja ova ili ona......sta ces da radis sutra.....sto si sedeo toliko dugo za komp.....sto si toliko dugo bio u gradu...ma razna pitanja
|
|
| |
|
post # 8 | 17.01.2013 , 3:29 PM
|
Ima ono kad te u prolazu i kad si u zurbi neko pita: "Gde si, kako si, sta ima novo"? Pa ti sad odgovori za 5 sekundi sve to...
|
|
| |
|
post # 9 | 17.01.2013 , 4:15 PM
|
To ti je kao dobar dan ,....sta mislis na ono sta si rucala/o danas????Ima i takvih 
|
|
| |
|
post # 10 | 18.01.2013 , 8:47 PM
|
hahahaahah....
Ilii.. Gledas neki film i pitaju te: " Gledas film? " 

|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 11 | 20.01.2013 , 5:52 AM
|
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
post # 12 | 21.01.2013 , 9:27 PM
|
Quote (Sandra_92) Mene interesuje Pa ajde pitaj, cekam. Quote (Sandra_92) Haha mene je jedna cura pitala kako vidim kroz naocare rekla sam joj na jedno oko vidim malog covjeka, a na drugo velikog aahaha i povjerovala mi Najzesce do sada. 
|
|
| |
I <3 Paris!
|
post # 13 | 22.01.2013 , 2:35 AM
|
Quote (Tanja91) Pa ajde pitaj, cekam. Pitala sam, cekam odgovor hahah
Quote (Tanja91) Najzesce do sada. Glupa do bola ahahha
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 14 | 22.01.2013 , 3:45 AM
|
hahahah skoro pročitah negde... ''Što me pitate kako sam, kad živimo u istoj državi?'' 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |