|
Sta obicno radite u nepredvidljivoj situaciji?
|
|
|
|
post # 1 | 21.01.2013 , 3:50 PM
|
Znaci nesto se iznenada desi,a vi ne znate sta je to...sta obicno radite?
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 2 | 21.01.2013 , 6:04 PM
|
pa ja...a sta je to nepredvidljiva situacija?
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 3 | 21.01.2013 , 6:09 PM
|
Quote (@len) Znaci nesto se iznenada desi,a vi ne znate sta je to...sta obicno radite?
I sto je pisac ovim htio reci? Daj konkretno pitanje i formulisi to malo bolje..

|
|
| |
|
|
post # 4 | 21.01.2013 , 8:39 PM
|
ja obicno punim paprike
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
|
post # 5 | 22.01.2013 , 1:56 PM
|
Barsa1899: Pisac je lepo pitao...nepredvidljiva situacija...nesto sto ti se iznenada desi....recimo:odes u skolu,odgovarala si pre,dobila ocenu,mislis profa te nece pitati...a on te pitaaa izadjes u grad,mislis neces sresti bivsega decka...a ti ga sretnes......itd
Poruku je menjao/la @len - Sreda, 23.01.2013, 2:47 PM
|
|
| |
Smiley
|
|
post # 6 | 22.01.2013 , 2:38 PM
|
@len, moras biti konkretan sta se to nepredvidivo desi,opises situaciju u samom pocetku izlaganja neke teme,prvo ljudima je kristalno jasno sta se trazi od njih,a ne da gataju i gledaju u pasulj 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
|
post # 7 | 22.01.2013 , 2:57 PM
|
XAVI_PG...Dobro....kada se kaze nepredvidljivo...mislim,da se zna na sta se odnosi...a nisam postavio konkretno pitanje,nego uopsireno...bilo gde bilo kada
Poruku je menjao/la @len - Sreda, 23.01.2013, 2:47 PM
|
|
| |
|
|
post # 8 | 22.01.2013 , 7:57 PM
|
Ponasam se nepredvidljivo 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 9 | 22.01.2013 , 8:10 PM
|
lazessssss 
|
|
| |
|
|
post # 10 | 22.01.2013 , 8:17 PM
|
intimenfrizuren, ko laze frizer 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 12 | 24.01.2013 , 10:32 PM
|
Vjerovatno bih bila u afektu,kao i većina ljudi. 
|
|
| |
|
|
post # 13 | 25.01.2013 , 9:21 AM
|
Pa sta cu da radim ako mi se dogodi nesto nepredvidivo...stanem i razmislim sta da radim od situacije do situacije
Poruku je menjao/la Hectore - Petak, 25.01.2013, 9:22 AM
"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"
|
|
| |
|
|
post # 14 | 31.01.2013 , 0:19 AM
|
moaj istraizvanj su dosla do zakljucka da muske suze lece sterilitet kod puzeva golaca i princez krofni u nepredvidljivim situacijama,ako npr u sledecem slucaju br.945 kroz 34...naime i prezime,pre nekoliko godina setajuci plazom pored jednog mora(ime poznato redakciji)spazio sam u uglu te pjeskovite livade nesto sto em zacudilo.To je bio puz.Obucen lepo,doteran,fino skucen skockan neki puz.I sjedi ti on i place.pOPRILICNO NEPREDVIDLJIVA SITUACIJA.Sta ti ej,puzu-rekoh ja njemu.Ma nista,stidim se.Hocu da s eskinem ako svi normalni ljudi ali me stid i sramota.Ja poticem iz patriajhalen porodice.P adobro puzu druze,nmeojd a brines.Evo ,aj cu ti pomoci.Sjednem do njega na hladan mermerni kamen,zavucem ruku u dzep,izvucem luk,zagrizem luk,pustim suzu koaj kane na puza,on se skine i tako ej nastao pu zgoalc.On je posle,cujem,sirio propovedi o tome,uzeo grdne pare i od tada svi su puzevi golaci, aj opet setam plazom u cizmama.
|
|
| |