Raskid..
| |
|
post # 1 | 26.01.2013 , 6:59 PM
|
Cao svima.. Vrv i neko je prosao kroz rastanke ovde, meni je bar prvi put.. Da mi je neka zabila noz.. Hteo bih savete.. Molim vas, poludecu nekako, pretesko je Napisacu sto jasnije i kratko.. Upoznali smo se pre 2 god. ja sam iz Zr, a ona tamo prema Somboru tacnije, i videli smo se par puta u NS Pa je bilo svasta.. I divno, cak smo spavali jednom, ali nije bilo nista.. I bila je veza onako donekle na daljinu da.. Ali jako je bilo super.. Nije se to osecalo. .2 god smo bili u vezi, i pre 1 god. Dosao sam u Francuskoj.. Preselio, ona ostala, pretesko.. I eto.. Jednog dana pre mozda ned. dana.. Rekla da je zvao neki lik.. I da ne zna sta da radi.. Kontam da oce.. I nisam nista rekao.. Potrebno joj paznje i sve to.. Ali lagala me je .. Oduvek me cuvala bolesno pored sebe da ne bih scepao druge, i sad mi zabije noz Previse sam dobar bio donekle, nisam sad ja tu neki cvetic, I dosla je .. Vratila se iz te setnje, rekla da se ljubila.. Meni se svet srusio.. Budala sam, i cutao.. Pitao sve sta misli.. Sve mi je rekla, boli I onda sam odlucio da se ne cujemo.. Neka krene putem, i nismo pisali i drugi dan je pozovem da dodje na net.. DOdje, ista stvar.. ona i drugi dan izasla . S njim, i lepo joj bilo.. Prica mi kako su sitnice lepe s njim, sam sebe ubijam.. I odlucio sam da ne pisemo.. Ne pisemo znaci par dana.. I nmg da prihvatim to.. Ne izlazlim, nisam lik koji voli diskotetke, pice, cigare i to.. Ne, ubijam se unutra, ne spavam nocima.. Nemam s kim da pricam, pisem.. Bas mi je crno sve.. Samo bih neki savet.. Sta da uradim da mi bude bolje.. Hvala vam puno ljudi.. Lakse mi je kad pisem.. Pozdrav
Aimer quelq'un..
|
|
| |
Smiley
|
post # 2 | 26.01.2013 , 7:34 PM
|
Pozdrav i welcome na sajt....
Znas posto sam ja shvatio da zadnjih godinu je to odsustvo fizickoh dodira,da se vecinu zasnivalo na emotivnom planu,znas nemoj da zamjeris,ali sada u tim godinama se tezi ka zadovoljstvu,provodu,otkrivanju raznih nepoznanica,uzivanju u zivotu,prosto da se izrazim neozbiljnost je mnogo zastupljena,a platonska ljubav je jako ozbiljna i delikatna stvar,cak i za ljude iskusnijih godina,dozivljaja,niti sebe mogu zamisliti da sam sa 17-18 godina imao to,niti bilo koga u tim godinama...
Kuckaj slobodno,sve sto ti je na dusi,isprazni se i izbaci to iz sebe,nemoj da se zatvaras,ej pa zivot je pred tobom,a to sto pitas sta da uradis da ti bude bolje,vjerovatno ti niko nece konkretno znati odgovoriti,svi ce uzeti u obzir vrijeme da ce zalijeciti... Jednostavno mlad si momcic,idi druzi se,ne moras ici po diskotekama ako ne volis,idi negde drugo,setkaj,kreci se,upoznaj nove ljude,nove devojcice... Glupost je da se zatvaras u sebe,uzivaj u zivotu,polako tek si okusio djelic onoga sto ces kroz zivot okusiti
Svako dobro !
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 3 | 27.01.2013 , 6:40 PM
|
Quote (Lolito) Pa je bilo svasta.. I divno, cak smo spavali jednom, ali nije bilo nista.. To znaci prevedeno zaspali jedno pored drugog. Iz tvoje price izvukla sam nesot a to je Ona je tebe gledala kao prijatelja i to dobrog prijatelja Znala je da ju volis ali nije znala kako ti reci ne zameri joj otisao si a ta vasa neka veza se bila i istegla kazes ne izlazis ne pijes ne pusis hmmm ja ti kazem mozda si joj bio dosadan Razumi ti u Francuskoj a ona kuci sta je trebala cekati? Ko zna kad ces doci ko zna sta ce biti a verujem i da s ezaljubila u tog nekog Neznam koliko joj je g a ni tebi a volela bi da kazes da bi ti jos nesto rekla mada sve u svemu verovao ili ne ti si njoj samo drugar kojeg voli ali ne kao ljubav. Zapitaj se malo sta si ocekivao ili sta je ona trebala da radi po tvome?
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 4 | 28.01.2013 , 2:15 PM
|
Moam reci (Srce moje ) Nasa veza nije nikada bila na prijateljski nacin..Pogresno si razumela, Mi smo hteli i da vodimo ljubav ako cemo sad o tome, ali je njoj bilo nezgodno, zelela je vise cak nego ja.. I onda smo odustali, posto joj je nezgodno.. Stvar je u tome sto je daljina sad razbila sve to.. U pravu si za ovaj drugi deo, ja sam u skoli i ona je, ali ja nmg cesto na netu kao pre.. Nekada, i onda ona nema sta da radi, naravno da joj treba neko, ali nikada u jednom trenu nije rekla da je nasla nekog, nego je samo izasla poljubila se i eto.. Priznala da me prevarila.. Ne krivim je, ali mnogo je gresila, uvek sam joj oprostio, ja sam najveci krivac.. I to me boli, jako me boli.. Sad samo imama slike u glavi kako mi je pricala kako joj lepo sa ovim likom, sto je blizu njega.. Samo iz tog razloga je s njim.. I silom to radi znam, priznala je.. Oce mene da ubije u sebi, i uspece.. Krivo mi je sve, i svasta.. Sto nisam pored nje, i dodje mi da se ubijem.. Ali gootovo, ne razmisljam o njoj bar po danu.. Nocu umirem, i ujutru.. Proci ce i to, zaboravicu sve.. I veza preko daljine nikad vise.. Samo mi je potrebno drustvo.. Nije da je ne izlazlim, pricao sam od kad sam ovde.. Nije to bas sve isto, hvala vam puno sto ste pisali, znaci mi.. Pozdrav svima
Aimer quelq'un..
|
|
| |
|
post # 5 | 29.01.2013 , 6:54 PM
|
Lolito, Kad vreme ucini svoje razumeces sta ti je govorila Kazes bilo joj je nezgodno i zelela je vise nego ti da stupiti intimnije u sve ali ti si bio taj koji je trebao tu nelagodu da spreci.
Lepo joj je s njim zar mislis tako kako pises? Njoj je stalo do tebe navikla se na tebe ali daleko si i ne da zeli tebe u sebi da ubije nego jel si se zapitao kakav je taj neko koliko je stari od ne Ona nemoze tebi reci tek jednostavno hej zaboravila sam te ne osecam nista prema tebi nije sigurno ali eto desio se neko u njenome zivotu s kim joj je lepo. Ti glavu gore i zapamti ne umire se tako lako pogotovo zbog slomljenog srca veruj mi da ce vrlo brzo i tebi da se desi slicno kao njoj a to se desi kad se najmanje nadas Ne gubi nadu i zapamti ako je ljubav sudjena ona ce se desiti ako nije jbg a vas dvoje ste verovatno u razdoblju premladi jos ne razumi ovo sad da kazem ne umete voleti umete i te kako i vrlo dobro znam kako boli. Nedaj s eglavu gore imaju i druge majke lepe kcerke Okreni se tu oko sebe izadji uponaj drustvo videces da ima i lepih cuta mozda cak se nadje i ona o kojoj nisi ni razmisljao.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|