Obecanje
|
|
|
post # 1 | 01.02.2013 , 8:29 PM
|
Da li ste kad imali partnera da vam uvek obecava kako zvezde s neba tako i sve ostalo ali od toga nikad nista Ne mora da se radi o materijalnim stvarima moze to da bude i ono (u subotu idemo u kino) ali od te subote nista.
Ništa nije iritantnije od osobe koja stalno obećava, a nikada ne ispunjava obećano.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 01.02.2013 , 10:38 PM
|
Oo da.
Tako neodgovorna osoba koja mnogo priča,a ništa ne radi. Mrzila sam to. Posle nekog vremena samo sam odgovarala sa aha i dobro. Nije mi se dalo slušati one njegove velike govore o poštenju i ono "kada nešto kažem,tako bude". Ignorisala sam sve to. 
|
|
| |
Mallena
|
post # 3 | 01.02.2013 , 10:42 PM
|
Imala sam posla sa tim..ali je on mala maca za onog koji je uvijek govorio negativno, lose,....bla bla... pod izgovorom da nece da mi obecava kule i gradove, pa da se razocaram....
"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"
|
|
| |
Smiley
|
post # 4 | 02.02.2013 , 10:29 AM
|
Obecanja luda radovanja,aaa obecavala je dosta toga,ipak u sustini ....... Valja sve coek da okusi,uvijek neku novu stranu nekog upoznas,sta rade,zarad svog licnog hira i zadovoljstva
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 5 | 20.02.2013 , 11:09 AM
|
Neko se rodi takav ne cini namerno a obecava mnogo samo retko kad ispunjava Najgore mi je bilo danas obeca a sutra kaze joj neznam videcu ili ma danas i nebi bas da idemo U takvu osobu nisma imala poverenje i oslonac sto se tice po tom pitanju .
Poslije nekog vremena sam bila ta koje je rekla hej ja idem tu a ti ako zelis e onda bi on mucnio glavim Samo sto je to dosadno i bezveze u vezi i to vodi ka propasti i dovelo je .
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 6 | 20.02.2013 , 1:22 PM
|
ah..obecala pa mi nije dala.... sto znaci da sam ih imao ...
Poruku je menjao/la vuk-samotnjak - Sreda, 20.02.2013, 1:22 PM
|
|
| |
|
post # 7 | 20.02.2013 , 1:30 PM
|
Quote (vuk-samotnjak) ah..obecala pa mi nije dala.... sto znaci da sam ih imao ... dobar si
!!!
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 8 | 20.02.2013 , 5:08 PM
|
Nisam imala još uvek dodira s takvima... Takva sam osoba po prirodi, koja kad nešto obeća trudi se da to ispuni što je pre moguće, i takve stvari me nerviraju i mislim da bi ta veza odmah bila osudjena na propast.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |