Sajt za internet zaradu - SFI Affiliate
|
|
|
post # 1 | 03.02.2013 , 2:08 AM
|
Pozzz drugari, nesto sam lutao po sajtovima za internet zaradu i naleteo na jednog lika koga sam i licno upoznao iz Srbije je, kaze da preko ovog sajta mu uplacuju i do 100$ mesecno...
I onda sam ja odlucio da probam da vidim bas o cemu se radi.. Prvo sto sam primetio to je da se na svakih nekoliko sekundi neko nov registruje na sajt.. Koliko je to moguce i istinito ne znam, to mi je bilo sumnjivo odmah, medjutim kako sam pretrazivao dalje taj sajt provalio sam da sajt ima milionske registrovane clanove i da su to uglavnom stariji ljudi.
Ono sto je jos zanimljivo to je da je sajt sredjen vrhunski, ima gomilu nekih opcija i podrsku 24h ...
Pricao sam sa dosta ljudi koji koriste taj sajt a ima ih mnoooooogoo iz svih zemalja i svi su mi rekli da posle 6 meseci provedenom na sajtu krenuli su da zaradjuju, Koliko je to istinito jos uvek ne znam bas sa svim.
Ja sam odlucio da testiram taj sajt, evo ja sam vec treci mesec na tom sajtu i sve mi se vise i vise svidja, nemam 100$ kao sto se prica , mada prica se da tek nakon sest meseci provedenom na sajtu krece zarada.
Na mom racunu pise da imam 27$ imao sam 36$ ali sam 9$ prebacio na monnybookers cisto da vidim da li je to moguce? i verovali ili ne u roku od 3 dana meni je prebacen taj novac. Sad iskreno cekam da sakupim 50$ pa da mi posalju cek.
U cemu je caka? iskreno jos uvek nisam skapirao Sve u svemu poenta je da na sajtu provedes minimum 15 minuta dnevno, sakupljas neke poene i sl. nista nesto komplikovano ...
e da takodje u sklopu sajta imate dodatak nesto kao LIMUNDO I KUPINDO, u fazonu garazna prodaja mozete da prodajete sta god vam padne na pamet od saveta do remix-a muzike , elektronskih knjiga i slicno, znaci sta god vam padne na pamet.
Takodje dobijate takozvane kredite za licitiranje i neke "kao" pare s kojima mozete da kupujete..
Ja sam na primer kupio neke bezicne slusalice koje kostaju 40$ ja sam ih preko tih kredita na licitaciji dobio za 2$ (167 DINARA) ... Znaci ludilo ima sve i svata... Jedini problem sto treba da prodje vecnost dok ti proizvod stigne na kucnu adresu , ja sam cekao te slusalice skoro mesec dana da mi dostave.... Mada to verovatno zavisi od drzave do drzave...
E da jos nesto sajt je na Engleskom, ali imate ispod ono dugmence na dnu sajta da ga prevedete na bilo koji jezik, mada kad se u hodate nece vam biti bitno na kom je jeziku.
Ako neko zeli da proba mozda evo dole ispod kliknite na baner da se registrujete, sajt je u pocetku jako komplikovan ali ja vam stojim na raspolaganju ako vam treba pomoc ...
POZZZ...
http://www.sfi4.com/13510837/FREE
Inace i Badule (clan extra cafe-a) se nalozio na ovaj sajt tako da je i on jedan od korisnika ovog sajta
Poruku je menjao/la MolderFBI - Nedelja, 03.02.2013, 2:21 AM

|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
post # 2 | 03.02.2013 , 2:22 AM
|
Ja sam se registrovao ali mi nista nije jasno kako da krenem moze help 

|
|
| |
|
post # 3 | 03.02.2013 , 2:24 AM
|
Quote (CSpRo) Ja sam se registrovao ali mi nista nije jasno kako da krenem moze help Naravno , KAZI MI SAMO KAK OSE ZOVES DA TE NADJEM
I KAD SI SE REGISTRIVAO U KOM VREMENSKOM PERIODU JER TO JE JAKO VAZNO
Poruku je menjao/la MolderFBI - Nedelja, 03.02.2013, 2:28 AM

|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
| |
|
post # 5 | 03.02.2013 , 2:32 AM
|
Quote (MolderFBI) Na mom racunu pise da imam 27$ imao sam 36$ ali sam 9$ prebacio na monnybookers cisto da vidim da li je to moguce? i verovali ili ne u roku od 3 dana meni je prebacen taj novac. Sad iskreno cekam da sakupim 50$ pa da mi posalju cek.
Quote (kod njih pise da su nacini isplate) • Get paid instantly, in your country's currency,via our Payoneer™ MasterCard or PayPal™!
Osim toga to je affiliate kompanija znaci vasi prihodi dolaze od proizvoda koje prodate i vasih referala ( znaci moze da se zaradi 100$ al da svoju dusu ostavite na kompu ) i to se podrazumeva da prodajete strancima jer ko jos danas u srbiji placa preko neta i kupuje s strane ( ima ih naravno samo ne mnogo al ti ljudi ne kupuju na ovakvim mestima )
a s druge strane nema "dobre preporuke" na netu i ima PR0 sto je lose, al opet kazem mozda je i moguce da se uzme nesto al da se odvalite i da znate eng da prodajete strancima 
Poruku je menjao/la Davor - Nedelja, 03.02.2013, 2:35 AM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 6 | 03.02.2013 , 2:33 AM
|
Ok nasao sam te .... pogledaj tamo inbox napisao sam ti sta da radis... jako su vazni prvih 24h od registracije objasnicu ti tamo zasto ... !!! Dobrodosao 

|
|
| |
882 poruka na forumu
| |
27
| |
382
|
|
post # 7 | 03.02.2013 , 2:33 AM
|
Hvala odgovorio sam ti vec sad objasni sta da radim 

|
|
| |
|
post # 8 | 03.02.2013 , 2:35 AM
|
Korpa
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 9 | 03.02.2013 , 2:36 AM
|

|
|
| |