Koliko kosta da se snimi pesma u studiju?
|
|
|
|
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
post # 3 | 04.02.2013 , 10:46 PM
|
Ma ozbiljno su rekli da je ok i rekli par gresaka za glas,mikrofon ali u ostalom je ok.Znam ja ljude kada kazu dobro je a ne misle tako ali sada ..............nije tako i meni je to dobro pa kako i meni tako i drugima...otprilike nekima se svidja jer slusaju rep a nekima ne svako ima svoju ukus....da pustis BS,DENIRA,STRUKU,SKINNY-JA nekome ko ne slusa rep recice odvratno umrecu ako cujem jos jednom,muka mi je od toga,boze ubi me, itd... Ovo mi je dobar drug : http://www.youtube.com/watch?v=A7aHcuU1CuQ i snimio je pesmu u studiju,mislim ima vise pesama ali dalje zivi pa nmg da se raspitam itd pa ajde ovde za svaki slucaj poslusaj ga....

|
|
| |
|
post # 4 | 04.02.2013 , 10:54 PM
|
Ne mogu da ga slusam jer kad cujem domaci rep pozelim da umrem
sto se druga tice pa imas Fb, Skype, SMS, Mail kontaktiraj ga nekako pa nek ti kaze detalje nije to neki posao samo ako on hoce a ne vidim razloga sto ti ne bi reko 
Poruku je menjao/la Davor - Ponedeljak, 04.02.2013, 10:54 PM
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
780 poruka na forumu
| |
22
| |
296
|
|
| |
|
post # 6 | 04.02.2013 , 11:07 PM
|
Ma nikad tako neces postic nesto ako budes placao produkciju i sve to... Prvo sto trebas kupi sebi neki malo bolji profi mic imas fl studio i udri dok ne postignes nesto... tako ces jedino bankrotirat 

|
|
| |
|
post # 7 | 05.02.2013 , 9:23 AM
|
Quote jer za kucnu produkciju, zvucna karta. mikrofon, predpojacalo za mikrofon i slusalice su ono sto je dovoljno. S Ako već želiš da platiš, bolje ti je ovako. (: Moj drug ima mini studio kući... (: Btw, treba ti i beat...
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 9 | 17.02.2013 , 11:46 PM
|
Gde ide ovaj nenormalni svet ako je tebi neko reko da si dobar !? Zasto jbt svi moraju da se bave muzikom, zasto? Po onome kako si ti predstavio sebe i svoje tekstoveja sam shvatio da si ti mali napaljeni klinac koji ne ume da sastabvi dva stiha a pritom laze o nekim svojim pesmama koje ne postoje i koje krade od drugih. Zapitaj se, sta ti ustvari trazis u muzici?
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 10 | 09.03.2013 , 9:28 AM
|
Druže,da snimiš pesmu u studiu ti košta 700 eura,e sad šta ako tvoja pesma ne prođe kod publike i ti džabe baciš nečije dve plate.Moj ti je savet da kupiš dobar mikrofon i dobru zvučnu karticu,da to povežeš na komp,snimiš pesmu i skineš dobar program za editovanje zvuka,ja koristim Nero Wave Editor,ali je mnogo komplikovan za korišćenje i trebaš da se razumeš u to kao ja.Zato ti ja preporučujem da skineš Cool Editor,i u njemu izbaciš šumove i krčanja(ukoliko ih ima)
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
post # 11 | 03.04.2013 , 11:43 PM
|
Dobio si odg..Onda LOCK
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život... 
|
|
| |