Prvi sastanak
|
|
|
post # 1 | 07.02.2013 , 10:55 AM
|
2 mjeseca se dop. sa djevojkom preko fb i odlucili smo da se vidimo i dogovorimo se. Ali ona taj dan prija na sat ipo sastanka salje sms kao da ne moze danas. Meni kao bilo krivo mogla je ranije javiti.
Meni zao sto se tako zavrsilo i sad planiram da joj dam drugu sansu za sastan,sta mislite dali je zasluzila. 
Poruku je menjao/la Roky91 - Cetvrtak, 07.02.2013, 10:56 AM
Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.
|
|
| |
Smiley
|
post # 2 | 07.02.2013 , 11:17 AM
|
Roky svakom se desava da mu nesto iskrsne 5 do 12
Mozda joj je stvarno nesto iskrslo,mozda se jednostavno prepala,mozda nije stigla da napravi frizuricu,da nadje omiljenu haljinicu i tako to
Ja bih ti rekao,probajte jos 1 da se dogovorite i organizujete to vidjenje ali brate to je ona sansa posle koje nema vise 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 3 | 07.02.2013 , 3:16 PM
|
Nemoj odmah misliti na najgore
Možda sve nije tako kao što si ti 'režirao' u svojoj glavi, da te ispalila, da te samo zavlači i slično. Vrijedi još jednom pokušati, nemoj se naljutiti na nju i nemoj joj zamjeriti zbog toga, reci da nije važno i da možete dogovoriti drugi termin
P.S. kad dogovaraš takav sastanak - preporuči dva termina, tako to ide 
игра
|
|
| |
|
post # 4 | 07.02.2013 , 3:46 PM
|
Mladja je od mene 4g,mada cu je veceras opet pitati. 
Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.
|
|
| |