Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Prvi sastanak

31
poruka na forumu
4 15

post # 1 | 07.02.2013 , 10:55 AM

2 mjeseca se dop. sa djevojkom preko fb i odlucili smo da se vidimo i dogovorimo se.
Ali ona taj dan prija na sat ipo sastanka salje sms kao da ne moze danas.
Meni kao bilo krivo mogla je ranije javiti. <_<

Meni zao sto se tako zavrsilo i sad planiram da joj dam drugu sansu za sastan,sta mislite dali je zasluzila. :(

Poruku je menjao/la Roky91 - Cetvrtak, 07.02.2013, 10:56 AM

Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.

Smiley
654
poruka na forumu
586 3137

post # 2 | 07.02.2013 , 11:17 AM

Roky svakom se desava da mu nesto iskrsne 5 do 12 :)

Mozda joj je stvarno nesto iskrslo,mozda se jednostavno prepala,mozda nije stigla da napravi frizuricu,da nadje omiljenu haljinicu i tako to :)

Ja bih ti rekao,probajte jos 1 da se dogovorite i organizujete to vidjenje :) ali brate to je ona sansa posle koje nema vise ;)

Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...

4
poruka na forumu
0 0

post # 3 | 07.02.2013 , 3:16 PM

Nemoj odmah misliti na najgore :)

Možda sve nije tako kao što si ti 'režirao' u svojoj glavi, da te ispalila, da te samo zavlači i slično.
Vrijedi još jednom pokušati, nemoj se naljutiti na nju i nemoj joj zamjeriti zbog toga, reci da nije važno i da možete dogovoriti drugi termin :)

P.S. kad dogovaraš takav sastanak - preporuči dva termina, tako to ide ;)

игра

31
poruka na forumu
4 15

post # 4 | 07.02.2013 , 3:46 PM

Mladja je od mene 4g,mada cu je veceras opet pitati. :)

Sve smo mogli mi samo da je duzi bio dan.

• Page 1 of 1
  • 1
Search: