Grickanje noktiju
|
|
|
|
|
post # 1 | 19.02.2013 , 3:47 PM
|
Ja da ali ono bas da imam manje od pola centimetra nokta,a sad se odvikavam.
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 19.02.2013 , 3:52 PM
|
imam kandze na noktima... grickala sam ih do 10e godine, pa sam stala i evo vec 10 godina ne grickam...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 19.02.2013 , 4:26 PM
|
da.. ovo je zaista teska navika... nemogu da se odviknem..

|
|
| |
|
post # 4 | 19.02.2013 , 4:33 PM
|
ja pokusavam da se odviknem
|
|
| |
|
post # 5 | 19.02.2013 , 4:53 PM
|
Nikolakuzzz, LeonHaker, sve je u glavi... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
Smiley
|
post # 7 | 19.02.2013 , 7:49 PM
|
Marijana, dok je u glavi,onda nema toga,ali onda dodje da se zagledas nesto,iznerviras nesto,iscekujes nesto itd,i nesvjesno to radis,i onda kad shvatis sto radis zaustavis se ali tada je vec steta nacinjena 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 8 | 19.02.2013 , 8:46 PM
|
XAVI_PG, pa onda se nisi dovoljno potrudio... mada vas razumem znam kako je i meni bilo... pokusavala sam i ja vise puta.. al kad sam rekla sad je dosta, prestala sam.. mada imaju razne gluposti da se mazu po prstima, meni nije to nista pomoglo, a nekima jeste
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 19.02.2013 , 9:40 PM
|
Ponekad 
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
1
| |
133
|
|
post # 10 | 19.02.2013 , 9:47 PM
|
Nikada !! Fuuuuuj 

|
|
| |
Smiley
|
post # 11 | 21.02.2013 , 0:54 AM
|
Marijana, Vjeruj mi ako se ko trudi to sam ja oko toga,cak i tu podsvijest da iskontrolisem I uspio sam skoro punih mjesec dana da se odviknem od toga,znaci uhh kakvi su to momenti bili,porasli mi nokti,cudan osjecaj skroz,sve sam kuckao sa njima,mogao sam da otvorim masku telefona bez problema itd,i onda neka nervoza,nesto totalno posasavio ,i fatam se u momentu JBT Sta radim to,i onda je bilo kasno I sad danima sam bio ostavio nokte i opet se zeznem podsvjesno i nesvjesno...
Uhhh znam sve te neke preparate,imaju neki sto smrde Boze sacuvaj,al opet podsvijest .... Smuci mi se kada shvatim al eto ne mogu kontrolisati 
Nismo se tražili, samo smo se našli... A sada tako nađeni kao da se opet tražimo. Možda je to smisao ljubavi, ta lepota neizvesnosti... Čekanje na nedočekano, nadati se u beznađu, grliti se bez zagrljaja, ljubiti se bez poljubaca, prožimati se u mislima... I spoznaja da smo tu negde. Tako blizu a tako daleko...
|
|
| |
|
post # 12 | 21.02.2013 , 10:04 AM
|
XAVI_PG, Noktoman polako brate poceces i nama da grickas nokte 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 13 | 21.02.2013 , 11:47 AM
|
Kada sam bila manja,stalno sam grickala nokte. Mama je kupila nekakav lak ili šta je već bilo i prestala sam.
Mislim da je to ružna navika. Pogotovo kod žena.
|
|
| |
|
post # 14 | 22.02.2013 , 8:21 PM
|
Quote (By_The_Way_) Kada sam bila manja,stalno sam grickala nokte. I ja.
Sad vise ne grickam nokte. Niti me vuce da to radim. Kad sam nervozna obicno pojedem nesto slatko ili prosetam, uvek tako... 
|
|
| |
88 poruka na forumu
| |
20
| |
111
|
|
post # 15 | 22.02.2013 , 9:35 PM
|