Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Ja tebe znam ti mene ne

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 20.02.2013 , 10:52 PM

Upoznali ste prijatelja/teljicu druzite se smijete se sve je ok
Odete u jedan cafe gde vas svi znaju ali njega/nju niko nezna  ali su culi za njega/nju
Tad ti tvoja drugarica/drug kazu hej sta mislis da se pravimo tako kao da se nepoznamo pred njima?

Pitas se naravno zasto dal je do tebe ili ne zeli da ga vide stobom!
Pitas se da li je to onaj tvoj drug!
Pitas se kako da prodjes pored njega kao da je stranac!

Dodjes tamo on/ona pricaju sa svima upoznaju se a ti stojis kao duh

Sta vi mislite zasto to cini da li je zaista onako kako kaze samo da vidi kakvi su prema njemu
kad je u novom drustvu i sam ili je tu nesto drugo u pitanju?
A vama je drago da ste na istom mestu skupa ali eto to drago i osmeh kao da se zaledio.

Sta bi vi tad uradili /rekli?

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 2 | 21.02.2013 , 10:12 AM

Quote (Srcemoje)
Upoznali ste prijatelja/teljicu druzite se smijete se sve je ok Odete u jedan cafe gde vas svi znaju ali njega/nju niko nezna  ali su culi za njega/nju
Tad ti tvoja drugarica/drug kazu hej sta mislis da se pravimo tako kao da se nepoznamo pred njima?

Nikad nisam bila u takvoj situaciji ako sam je dobro shvatila..

Quote (Srcemoje)
Pitas se naravno zasto dal je do tebe ili ne zeli da ga vide stobom! Pitas se da li je to onaj tvoj drug!
Pitas se kako da prodjes pored njega kao da je stranac!

Ma ne bih se nista pitala, rekla bih mu/joj: "Ma koji ti je? Daj oladi, nije mi do igrica! I nastavila po prvobitnoj zamisli- to je moj novi prijatelj, upoznajte se sa njim/njom)!

Quote (Srcemoje)
Sta vi mislite zasto to cini da li je zaista onako kako kaze samo da vidi kakvi su prema njemu kad je u novom drustvu i sam ili je tu nesto drugo u pitanju?
A vama je drago da ste na istom mestu skupa ali eto to drago i osmeh kao da se zaledio.

Mislim da mu fali malo gradje u glavi ako mu tako što padne na um.. Tacka! :)

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

• Page 1 of 1
  • 1
Search: