|
post # 1 | 11.04.2013 , 6:31 PM
|
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
post # 2 | 11.04.2013 , 7:04 PM
|
Dosada i usamljenost,po meni,nisu baš tako slične. Iako mislim da i dosada i usamljenost mogu da proizvedu iste ili bar slične emocije kod čovjeka. Negdje sam čitala kako dosada povećava mogućnost da osoba oboli od depresije.
Bila sam usamljena. Sada više nisam. Shvatila sam da čovjek nikada nije sam sve dok živi. Ja možda u ovom trenutku sjedim sama u sobi i nikoga u kući nema osim mene,ali ja i dalje nisam sama,jer čujem maleni glasić iz svoje glave koji mi govori šta da pišem ovdje,šta da učim,šta da radim itd. Mogu i razgovarati sa svojim mislima. Mogu i dijeliti mišljenja i tražiti ono najbolje i slično. Isto tako van kuće i u kući je hiljadu glasova i šumova koji pokazuju da čujemo,živimo i da jednostavno nismo sami. Uvijek je nešto oko nas. Naš um i naša glava prvenstveno.
Ali ako nam opet nedostaje razgovor,dodir,pogled i prisustvo druge osobe,uvijek to možemo nadokaditi nekakvim drugim aktivnostima. Knjige,filmovi,pisanje,obična šetnja,muzika i slično će nam uvijek pomoći.
Svako od nas treba da pronađe ono nešto što ga ispunjava i ono što će pokriti nedostatak ljudi onda kada oni nisu tu,a potrebni su nam. 
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Cetvrtak, 11.04.2013, 7:06 PM
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 21.04.2013 , 3:43 PM
|
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|