Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Usamljenost

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 1 | 11.04.2013 , 6:31 PM

Available to users only

Da li ste usamljeni ili ste se nekada osjecali usamljenim, kako se borite s tim?

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

2462
poruka na forumu
299 2356

post # 2 | 11.04.2013 , 7:04 PM

Dosada i usamljenost,po meni,nisu baš tako slične.
Iako mislim da i dosada i usamljenost mogu da proizvedu iste ili bar slične emocije kod čovjeka. Negdje sam čitala kako dosada povećava mogućnost da osoba oboli od depresije. :)

Bila sam usamljena. Sada više nisam.
Shvatila sam da čovjek nikada nije sam sve dok živi. Ja možda u ovom trenutku sjedim sama u sobi i nikoga u kući nema osim mene,ali ja i dalje nisam sama,jer čujem maleni glasić iz svoje glave koji mi govori šta da pišem ovdje,šta da učim,šta da radim itd.
Mogu i razgovarati sa svojim mislima. Mogu i dijeliti mišljenja i tražiti ono najbolje i slično.
Isto tako van kuće i u kući je hiljadu glasova i šumova koji pokazuju da čujemo,živimo i da jednostavno nismo sami.
Uvijek je nešto oko nas. Naš um i naša glava prvenstveno.

Ali ako nam opet nedostaje razgovor,dodir,pogled i prisustvo druge osobe,uvijek to možemo nadokaditi nekakvim drugim aktivnostima.
Knjige,filmovi,pisanje,obična šetnja,muzika i slično će nam uvijek pomoći.

Svako od nas treba da pronađe ono nešto što ga ispunjava i ono što će pokriti nedostatak ljudi onda kada oni nisu tu,a potrebni su nam. :)

Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Cetvrtak, 11.04.2013, 7:06 PM

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 3 | 13.04.2013 , 10:34 AM

Rijetko kad osjetim istu, pretezno dodje kao produkt nekih drugih srodnih osjecanja.. :)

I nije prijatna, uopste: samo se najgori zlocinci osudjuju na samicu! yes

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

♡ Visca el Barça ♡
2899
poruka na forumu
5196 19101

post # 4 | 21.04.2013 , 3:43 PM

Dupla tema ! Lock :) Dupla

Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°

• Page 1 of 1
  • 1
Search: