Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Archive - read only
Zelite nesto da kazete a ne da vam se...

poruka na forumu
REP OFF

post # 21 | 05.09.2011 , 4:28 PM

Prazan pogled najvishe zaboli...

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 22 | 11.09.2011 , 9:38 PM

Upravo sam bila u tom kaosu zelim reci ali neznam kako i verujte to je pakao wacko
Eto rekla sam juce sve a s tim sve izgubila i osmeh na licu i srecu u srcu i simpatiju i druga sve u pola sata sad

Verujte mi bolje je bilo da sam cutala sad
Ponekad nismo svesni sta ce poslije biti a pri tom ne zelimo ni da lazemo ali ako kazemo moze se desiti upravo ovo ko meni sad jbg

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

1830
poruka na forumu
280 1781

post # 23 | 11.09.2011 , 9:54 PM

a to se svima desi znao sam da mora to i to da kazem al u datom momentu se nije dalo a inace odlicno je smisljeno, ko zna sto je tako dry

4026
poruka na forumu
1074 4736

post # 24 | 13.09.2011 , 1:48 AM

Imao sam iskustva sa tim. Imate ogromnu potrebu da kažete određenoj osobi neke stvari, ali ne uspjevate u tome.
Kod mene konkretno uvijek ide ustaljenim redoslijedom. Čekam posljednji trenutak, kada se više ne možete nazvati ni hrabrim ni odvažnim. Premotavam po glavi sve moguće scenarije kako ne bi došlo do iznenađenja. Onda, pred sam čin, dolazi period samo-hrabrenja i bodrenja. Međutim,
sve to pada u vodu kada se nađete oči u oči. Ne možete se sjetiti onih riječi koje opisuju sve što osjećate, iznenađeni ste svakim odgovorom suprotne strane, gubite se u mislima, dezorjentisani ste, vaša cjelina se pokidala na komade. Zaista je nekada teško opisati stanje u kom se nalazite u običnom dijalogu. Rekli biste stotinu riječi, a izađe samo jedna, obično ona bez težine, ona koja malo govori. Čovjek je slabo biće, osjetljivo i pogrešan izbor riječi vodi ka pogrešnim zaključcima ili bar u nekom drugom smjeru od onoga koji smo mi zacrtali.
Nekada jedan pogled ili čvrst zagrljaj kaže mnogo više od praznog govora!
Na kraju, najbitnije je da ste osobi do koje vam je stalo dali do znanja! Istina, ma kako bolna bila, uvijek oslobađa. Osobe koje vas vole nikada vam neće okrenuti leđa i spona između vas postaje samo jača.

poruka na forumu
REP OFF

post # 25 | 13.09.2011 , 5:39 AM

Ne volim videti naslov ove teme...jer podseti me na tugu...A tugu ne volim...Uvek mi se javi osecaj stari,dobro poznat...shto podmuklo zaboli i zagrebe.

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 26 | 21.09.2011 , 8:36 PM

Zelim da kazem i uspijem izgovorim ali imam osecaj reci su malo hm jednostavno te reci nemogu to da opisu

;)

459
poruka na forumu
54 458

post # 27 | 21.09.2011 , 8:41 PM

Koliko ludih reci i stvari u zaljubljenoj glavi se stvore...Zele svasta reci...Pogled koji ogoljava i najcuvanije tajne duse dovoljan je da se hrabrost i odlucnost sruse...Zagrizem jako,neka pukne...kamen u grudima!

Spakovah uspomene,tragove borbe,umornu dusu,opet na pocetku...
Gledam u u unutrasnjost,jedine ostale tajne duboko skrivene...
Vreme je da se krene u bolje sutra...sa sesirom....

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 28 | 22.09.2011 , 7:25 PM

Ja u momentu zelim reci al nemam kome i da imam i da je tu nebi razumeo hmm jbg to je zivot cool

;)

1333
poruka na forumu
533 3782

post # 29 | 27.11.2012 , 3:36 AM

Quote (Dragan)
Da li vam se desilo da znate sta zelite da kazete ali ne znate kako da kazete znajuci pri tome sta osecate prema osobi i znajuci sta ta osoba oseca prema vama...ili nesto drugo prilikom razgovora?

Meni se ponekad desavalo da zelim nesto da kazem...ali jednostavno ne mogu da odaberem prave reci...moguce da je to zbog toga sto ne zelim da ispanem u ocima osobe suprotnog pola. ;/

Story of my life...

64
poruka na forumu
22 91

post # 30 | 27.11.2012 , 5:23 AM

ma samo se napusis vutrice ima da sipaju rijeci ko dzokeri iz rukava hahaha

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 31 | 27.11.2012 , 12:48 PM

APSOLUTNO nikad!
Sve sto mislim i osecam kazem u najkracem roku.
jbes zivot u kom zivim kao uplasena devojcica.''Ko se boji ne postoji''.

-Kada me neko uvredi kazem,kada prema nekom nesto osecam kazem.Kada nesto zelim kazem.I u glavnom sam srecan i ispunjen ceo zivot. Zbog toga me ljudi ili vole ili mrze.Sve u svemu,ne osvrcem se puno,JER ljudima ne mozes ugoditi i odavno sam naucio da treba biti iskren prema sebi i drugima.

Svaka osoba koja me licno poznaje moze ovo da potvrdi.

Poruku je menjao/la Vagabond83 - Utorak, 27.11.2012, 12:51 PM

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

896
poruka na forumu
89 981

post # 32 | 05.12.2012 , 8:23 PM

Desava se da <_< <_< <_< nekad i sto hocu da kazem osobi ja ne mogu yes
Ali to je bolje,koliko god da je tesko bolje da se odredjene nedoumice rese na vreme ;)

• Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search: